Az ellenzék az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért tüntetett a nemzeti ünnepen. A Bem téren mintegy 800-900 tüntető gyűlt össze. Az eseményen beszédet mondott a már függetlenként politizáló Hadházy Ákos, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, de Jávor Benedek is a Párbeszéd EP képviselője. Hadházy Ákos a tüntetés végén bejelentette, az MTV székházánál folytatják a demonstrációt. A Jobbik késő délután szintén közölte, hogy a Kunigunda útján folytatják a tiltakozást, végül oda is mentek, aztán meg is dobálták a köztévé épületét.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
KETTŐS-MÉRCE, na és a tojásdobálás

alig egy tucat év alatt nagyot változott a világ, de a gondolkodás biztos

A recoquistálódott (rém)HÍRTV felháborodott cikkben számol be róla, hogy a gaz ellenség nem elégedett meg a szájtépéssel a Bem téren utána elmentek és az MTV székháznál, sőt egyes galádok egyenesen a Lendvai utcában tüntettek. Ráadásul a Jobbik is csatlakozott, sőt ők tojásokat is vettek és kellően el nem ítélhető módón azokkal dobálták meg az épületet.
Nos a dolog úgy áll, hogy épp egy tucat évvel ezelőtt azok, akik nem tojással és nem csak megdobálták az MTV akkori épületét ugyanennek a TV-nek hősük és bátor forradalmárok voltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.