Erős a forgalom a Budapest körüli utakon, az M0-s déli szakaszán már most dugók alakultak ki, az M43-as autópálya kilépő szakaszán 12 kilométeres a kamionsor. 

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon, ezért lassulásra, illetve torlódásra készüljenek az M3-as autópályán Bag térségében a terelésnél, Mogyoródon és a bevezető szakaszon.

- Az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton pedig Dunakeszinél lassul le a forgalom.

Útinform: az M0-s déli szakaszán már most nagy a torlódás

Fotó: police.hu

- Egyre nehezebb az előrejutás az M0-s autóút déli szektorában, és az arra csatlakozó főutak csomópontjánál, Dunaharasztinál, Szigetszentmiklóson és Halásztelken.

- A 4-es főúton Monornál, a 10-esen a solymári körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Tahitótfalutól Szentendréig, illetve a 31-esen Mendénél számítsanak a szokásos reggeli csúcsforgalomra.

- A 76-os főúton Nagykapornak közelében a 43-as km-nél lévő kanyarban egy kamion átszakította az elválasztósáv korlátját és áttört az ellenkező oldalra. A sérült jármű mindkét pályaoldal belső sávját elfoglalja, ezért Nagykapornak és Kisbucsa irányába is csak a külső sávon lehet közlekedni.

- Pécs délkeleti elkerülő szakaszán, az 578-as főúton a 4-es km-nél egy munkagépből olaj került az útburkolatra. A szennyeződés eltávolítása folyamatban van, az arra közlekedők fokozott óvatossággal vezessenek!

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelő ki- és belépő oldalán zavartalan a forgalom.

- Az M43-as autópályán a nagylaki határátkelőnél a kilépő teherforgalom torlódás hossza meghaladja a 12 km-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.