Mészáros Lőrinc tévéjében szólalt fel a Kossuth-díjas dalszerző. Még a forradalom emléknapján sem volt rest megosztani gondolatait a kultúráról Kovács Ákos dalszerző, aki ezúttal a Echo TV Jó reggelt! című műsorában hangoztatta szavait. Ákos szerint liberális uralom jellemzi a kultúra minden területét, a lázadás ma pedig az, ha valaki konzervatív. Szerint ha lassan is, de „becsorog” a helyére szent forradalmunk akár a történelem által, akár a művészek, vagy televíziós műsorok által.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: azt azért tegyük hozzá a komcsi utálatát az ő egyetemüket a zenélés mellett negyed gőzzel végezve gyakorolta! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Szegény csávó, elvolt nyomva a múlt rendszerben, amikor még a mostani pártoló bácsik is keményen tolták az ,,Internacionálét", a ,,Párttal, a néppel egy az utunk...", vagy a ,,Zúg a Volga" című ,,népdalt". Most már csak egy nóta maradt számukra: ,,Hej, te bunkócska, te drága..."

:D
Nessy
Akkor most világosítson fel valaki! Shakespeare, Molnár Ferenc, G.B. Show, az egész opera irodalom, a világ és magyar irodalom liberális uralmat, vélemény terrort jelent Ákos műveltségi szintjén?
Mit ért terror alatt? Nem kötelező szinházba menni, nem kötelező operába, hangversenyre, kiállításra menni, nem kötelező olvasni.
És egyelőre még nem kötelező Ákost hallgatni!
papa.49
@Nessy: Még szerencse, mert fizikai fájdalmat okoz a hallgatása !!!
Esetleg a hangot levéve lehet ,,hallgatni,, ahogy tátog )))))))))))))))))
solidedge
Ákos háttérzaj egy kórusban. Énekesként többre vihette volna.
namihami
Nocsak, Ákibáki, fogynak a nullák a bankszámlán? Finom célzás a Főnök fele, hogy most a te számlád feltöltése van soron? Mándoki és Vig mellett te is az udvari kobzos szerepét játszod és ezt nem akarod ingyen csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.