Folyamatosan csökken a Jobbik létszáma – mondta Volner János független országgyűlési képviselő szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

 Volner János szerint a Jobbik fizetett emberei dobálták meg tojással a közmédia épületét kedd este

Fotó: M1/Ma Reggel

Az ellenzéki párt parlamenti frakciójából október elején kizárt volt jobbikos alelnök felidézte, hogy azóta tiltakozásul ketten távoztak, s a lépésük újabb kilépési hullámot generált a pártban.

Mint mondta, mivel a tagság egy része a Mi Hazánk Mozgalomhoz pártolt, a Jobbik nem tud mást tenni, mint az "alkalmazottait bevetni", azt a látszatot keltve, hogy társadalmi igényre válaszolnak akcióikkal.

Nem szabad ilyen őszintétlennek lenni, tehát ha nincs aktivista, akkor nem kell úgy tenni, mintha lenne

- fogalmazott Volner János.

Erre példaként hozta az közmédia székházánál lezajlott keddi jobbikos akciót, amelynek résztvevőiről Facebook-oldalán írt.

A Jobbik fizetett alkalmazottai állnak amögött, hogy tojással dobálták meg az épületet

- mondta a politikus, hozzátéve: ott volt például az ifjúsági tagozat alelnöke, valamint országgyűlési képviselőjelöltek, a párt alelnöke.

Kitért arra is: a tévéfelvételek alapján kivehető, hogy Kálló Gergely, a Jobbik 11. kerületi választókerületi elnöke arra a kérdésre, hogy mikor kell dobálni, azt mondta: "ha Szaszi szól". Szaszi, azaz Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója, aki a helyszínről irányította a tojásdobálást – állította Volner János, aki szerint

ez egy jól szervezett, központi akció volt és nem arról van szó, hogy "spontán népharag" tört ki.

Az LMP hétvégi kongresszusán napirendre sem vették a Jobbikkal való együttműködés kérdését. Volner szerint egyértelmű kudarc a Jobbik vezetés számára, hogy a hat fős frakcióval rendelkező LMP-nek sem kell a „jelenlegi, talaját vesztő” Jobbik. Véleménye szerint kudarc a párt balliberális fordulata.

Forrás: MTI, hirado.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Annyira nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, hogy a fidesz kezét sejtsem e látványos mellényúlás mögött, abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy a fidesz keze is örömmel segédkezik a Jobbik sírjának megásásában. A hosszú napok óta a kormánymédiában haknizó VolNER János és két párttársa kilép a pártból. Annál undorítóbbat nem tudok elképzelni, mint az Echo TV-től a Hír TV-ig haknizni, vadul sorosozni és teregetni a szennyest. Ha valaki valaha is komolyan gondolta, hogy ő a Fidesz ellenzéke, akkor ez szerintem nem férne bele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anima
Volner János, ne akard, hogy találkozzünk, te megedat a parkolóban lesuoppató primitív geci.
anima
Volner János leszopatta magát a parkolóban.
Ezek a szélsőjobbosok ennyire egyszerűek,
De tényleg!
anima
A szélsőjobbosok simán leszopjál magukat,. csak úgy.
maci0427
Magyarországon semmi értelme nincs ennyi kórságos pártra ! Kis ország ehhez ! Kettő legyen, egy jobb és egy bal ! Véleményem az, hogy 2022. -ben biztos, de még '26 és '30 -ban is a FIDESZ. lesz a kormányon ! Teljesen impotens a baloldal , nevetséges és hiteltelen karrierista egyénekkel !
terlasz
Hogy megvilágosodott hirtelen ez a jóember!
Nessy
Volt szívük és pénzük 40 forintos tojást dobálni! De minek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.