A kormány továbbra is úgy tartja, hogy minden, az utóbbi időszakban Magyarországot érő támadás mögött egyértelműen a bevándorlás kérdése állt – jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a kormányülés szünetében.

Kormányszóvivő: minden Magyarország elleni támadás mögött a bevándorlás áll

Kovács Zoltán az Európai Parlament néppárti frakciója vezetőjének nyilatkozatára reagált. Manfred Weber kedden a magyar kormány óriásplakátjaira vonatkozó kérdésre válaszolva kijelentette, hogy

elfogadhatatlan összevegyíteni a jogállamisággal összefüggő európai uniós eljárások miatt indított vitákat a migrációs politika terén kialakultakkal.

A kormányszóvivő úgy vélekedett, hogy a korábbi, a jogállamisággal, az alkotmányossággal vagy a médiatörvénnyel kapcsolatos vitákat jogi értelemben évekkel ezelőtt lezárták.

A mostani nyitott kérdések mögött teljesen egyértelmű, hogy a migráció ügyében képviselt magyar álláspont húzódik meg

- hangoztatta.

A kormány nem fog változtatni az álláspontján, mert azt a magyar emberek döntése és felhatalmazása alapján képviseli – tette hozzá Kovács Zoltán. A magyarok az elmúlt három évben többször – legutóbb az országgyűlési választáson – kinyilvánították szándékukat és akaratukat, és a kabinetnek ezt kell képviselnie az Európai Unióval, az európai politikusokkal folytatott vitában. Nem engedhető meg, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljanak – hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Kérdésre Kovács Zoltán hangsúlyozta, ismert, hogy Manfred Weber miként szavazott a Sargentini-jelentés vitájában. A magyar álláspont egyértelműen az, hogy az országot érő támadások mögött a migráció elutasítása áll

- húzta alá.

Manfred Weber támogatta a Sargentini-jelentés elfogadását az Európai Parlamentben szeptember 12-én e kérdésről tartott szavazáson.

A kormányszóvivő álhírnek,

"a fake news klasszikus kategóriájába" tartozónak minősítette azt az értesülést, amely szerint Orbán Viktor miniszterelnök vétója miatt nem írtak alá a közelmúltban közös nyilatkozatot a visegrádi négyek (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) és a japán kormányfő találkozóján.

Arra az újságírói megjegyzésre, hogy Jean-Claude Juncker, az EB elnöke azt mondta, Erdély és Románia egyesülésének centenáriumát Európának közösen kellene ünnepelnie, Kovács Zoltán úgy reagált: erről kétféle véleményük is van. Az "epés" úgy szól, hogy Jean-Claude Juncker "az állapotának megfelelően nyilatkozott", a visszafogottabb pedig úgy, a történelmi ismeretek hiánya csak ráerősít az EB-elnök alkalmatlanságára.

Kérdésre felelve Kovács Zoltán azt mondta, hogy az utóbbi időszakban Orbán Viktorról és családjáról később álhírnek bizonyult információkat közzétevő portálok a kiadás előtt nem keresték meg a kormányzatot. Kivételként említette és korrektnek nevezte ugyanakkor az RTL-t és az ATV-t. Kovács Zoltán szerint fel kell készülni arra, hogy a következő időszakban napi szinten meg fog ismétlődni az "álhírgyártás", naponta várhatóak támadások ellenőrizetlen információk alapján.

(MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Van ebben az országban kb. 2 millió FIDESZ szavazó, de már azok közül csak egy részük hiszi ezt már el. Aztán van 7 millió értelmes ember akik meg egyenlőre csak röhögnek rajta. A gond majd akkor lesz, mikor az utóbbiaknak elfogy a türelmük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Van ebben az országban kb. 2 millió FIDESZ szavazó, de már azok közül csak egy részük hiszi ezt már el. Aztán van 7 millió értelmes ember akik meg egyenlőre csak röhögnek rajta. A gond majd akkor lesz, mikor az utóbbiaknak elfogy a türelmük.
wagabund
ez a majom junker az egyik legkeményebb gyarmatosító nép gyermeke...a kifosztáshoz (is) nagyon értenek...
RonaGyuri
@szép új világ: az utánad szóló is bizonyítja, hogy reménytelen! =))
Ábel
Orvosnál volt már? Ez már beteges migránsozás, miközben a Jelentés elsősorban a korrupcióról, és minden más témáról szól, csak az urak erről nem hajlandóak beszélni. Szerencsére megvan a neten magyarul. Nem lehet egy országot így hülyére venni. Jó, mondjuk a kétharmadát, a többi feltétlen fidesz hívő...
tudode
Klassz élet a NER élet azzal számolgatva/getve:
.
Uk-ÁSZ, előnév kusti!.
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Azé EZEKNEK lehetnek rémálmaik, mi van ha MÉGIS, elkottyiják magukat, mint a schomen Lázár:
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Oszt' a dohány mutyi atyja, füstmentes izéért HARCOLHAT!
Nessy
Csak szemből nézi ennyire hülyének pártunk és kormányunk az embereket, vagy profilból is? Ezt a süket dumát adják be a híveiknek.
Sokkal érdekesebb a többi téma, amiről viszont hallgatnak, mint a sült hal! Ja, az kínos ???
Szóvivő hazudj, de rajt ne kapjanak!
kisrigó
Nem tudom, hogy ha az EU lazábban kezelné a magyar kormány migráns politikáját, vagy az orruk alá dörgölné a pénzért beengedett migránsokat, akkor mit mondanának, hogy mi a baja az Eu-nak velük!? Csak nem a lopás, korrupció és a többi aljasságuk csípi a szemüket?! Hm?
papa.49
Ennek a emberszerű sejthalmaznak a képét kiplakátplni a határra felváltva a rezsiszatágyúval, meg a ,,savanyú Jánossal, esetleg még a nádfedeles elvti, meg a gülüszeműroggyanttóni képével, ide a madár se akarna bejönni !!!
Commenter
@Horizont: á, pont erről nem fog ez bullshit-generátor.
anima
A síró arcú/szájú ember.
Ne sírjon az arcod/szád, ember!

Ha valaki annyit sikkaszt, hazudik, csal, lop, öl, mint Orbán Viktor, attól származhat valami jó?
NEM, baszd meg - síró arcú/szájú nagyon buta ember !!!

Aki annyit hazudik, csal, lop, sikkaszt, hazudik, öl, MINT Orbán Viktor, attól nem származik semmi jó.
Akik elfogadják, benyelik azt a szart, amit Orbán kiokád magából, azok... azok nem jó emberek.

Ti azt hiszitek, ha eléritek a célotok (ami nem is a ti célotok valójában), elértétek a célt...
Nos, ti tényleg ennyire egyszerűek vagytok?
Szánalmas pöttyös seggű mongol idióta csürhe banda!

Szeretnél többet tudni az életről, a jövőről?
Meg sem próbálom megmagyarázni a buta fajtádnak, mert úgysem értenéd.
Na jó, dobok pár morzsát, csak hogy értsd a halálod.

"Ne bosszankodjál az elvetemültekre, ne irígykedjél a gonosztevőkre.
Mert hirtelen levágattatnak, mint a fű, s mint a gyönge növény elfonnyadnak."

Én azt mondtam volna , hogy a kurva anyád,, leöllek, mint a disznót,
De isten...nos ő, más, Ő mást mond...

Ja, nem, ő is ezt mondja, de kifinomultan.

A gonosz emberek mennek a levesbe - ÉS EZ A LÉNYEG !!!
Commenter
@Horizont: és egyre többről nem, egyre több csak a kommentekhez kerül belinkelésre...
anima
Sok minden miatt szeretem Istent.
Pl. Ahogy szépen bír beszélni annyi gonoszság láttán, azt igazából nem is értem.
Hogy lehet ezek után olyan szépen beszélni?
Az a tengernyi halál évezredek óta...
Ha én lennék isten, már senki nem élne !!!
De szerencsénkre nem én vagyok Isten.
Sámannus
Minden okoskodásotok mögött oroszok vannak.
Commenter
@Horizont: ..."hiszen ők (Ti. a fidesz ) derűs és békés emberek akik nem bántanak senkit. Csak éppen a választások utánra beigérték hogy elégtételt fognak venni mindenkin mindenért. Épp ez zajlik most és tegnap az 56.os nemzeti ünnep alkalmával is ez zajlott...
Gauntlet
Marhák! Mi a fake? Aláírta? Nem! Egy Kínát sértő mondat miatt nem!
anima
Én helyesbíteném a síróarcú "bullshit generátor" ember által generált mondatát:
"Minden Magyarország elleni támadás mögött a korrupció áll."

Loptok. Ipari méretekben. Maffiamódszerekkel. Ennek lesz következménye. Nem ússzátok meg.
anima
A síróarcú ember.
Ne sírjon az arcod, ember!
anima
Meg van az ideje mindennek.
Meg van a nevetésnek.
Meg van a sírásnak (ne sírjon folyamatosan az arcod, ember).

Meg van a békének.
És meg van a harcnak.

Harcot akartok?
Megkapjátok, mint üveggolyót.
anima
Én szeretem, amikor megfigyelnek, mert jó érzés, hogy figyelnek az emberre.
solidedge
Nem hiszem el. Az összes kormánytag menthetetlenül belehülyült a migránsozásba. Mindenről ez jut eszükbe, legyen az a búvárharang nyomószilárdsága vagy a 8 hüvelykes kályhacső kömyök.
simmering73
És nem unják.Pedig már saját maguktól is hányniuk kellene.
papa.49
Ez a szőrörszar még ,,jó vágású,, is lehetne a nyakkendő alatt keresztbe egy vágással ))))))))))
papa.49
@Commenter: Azt amit ők építettek nem annak hívják ))))))))
Viszont tevékenyen építi mind a kulahalmot )))
Macskaszem
Nem a bevándorlásról van itt szó kisköcsög, hanem a túlzásba vitt lopásról, meg a demokrácia módszeres nyirbálásáról vazzzze.
cikicakk55
Nem értem ezeknek hogy sikerül életbe maradni? Más országokban az ennyire begyepesedett,verkli szerűen egyfolytában ugyan azt zsolozsmázókat,vagy kilövi egy bátor bérgyilkos,vagy kényszerzubbonyba gyömöszölve a hátra lévő éveket egy gumiszobában tölteni. Ezeknek mindenről,a napfényről az esőről, az ünnepekről, a szélről a hóról,de még a saját családjukról is csak a migránsok,Soros, Brüsszel kattog az agyukban. Képtelenek lecuppanni a témáról.Piszkosul nem zavarja Őket,hogy a Sargentini jelentésben,csak egyetlen pont foglalkozik a Magyarország által a migránsokról való hozzá állásról. Minden további 11 pont a kormányt minősíti. A korrupciót,a hatalmas elszegényedést, a bunkó,buta,hozzá nem értő Fideszesek,családtagok feltűnő gazdagodásáról. Az éhező gyerekekről,Orbán nyalásáról keletre és nyugatra egyszerre. Erről soha nem beszélnek,pedig a Sargentini jelentés 108 oldalból áll
colibri
Valóban, ezek megmérgezték saját magukat mind egytől egyig a bevándorlással, a migrásokkal, Sorossal és Brüssellel. ..és fejétől bűzlik a hal... Könyörgünk és reméljük nem tart már sokáig a méreg által okozott kín, minél előbb végez velük!
RonaGyuri
ezt a cenzor nem engedte be:

EU-s támogatásból vásárolt vidéki önkormányzati kisbuszok lepték el október 23-án az Andrássy utat, ahol történetesen az állami megemlékezés is zajlott, írta a 444.hu olvasói fotók alapján. Gyanús, hogy ezekkel az autókkal hozhatták a nézőket vidékről Orbán Viktor beszédére – amelyben szokás szerint keményen nekiment az EU-nak.
tulipan
Nem a bevándorlásról van itt szó kisköcsög, hanem a túlzásba vitt lopásról, meg a demokrácia módszeres nyirbálásáról vazzzze.
Csakhogy nagyon kényewlmes,e zta szövegetr matnrázni, elvégre a sajt agyatlan szavaóik 9§, az ájukt íOrbán-imádattól, az sem tudja, hogy mi is AZ a Judith által felemlegetett DEMOKRÁCIA!!!
Yoda69
@colibri: A konyorges es a remeny itt mar keves. Demokratikus uton az orban maffiat mar nem lehet levaltani, es ebben az unio sem tud segiteni. Az orszag veszte boritekolva van.
Ha orban marad akkor 2 even belul elhagyjuk az uniot, amit massziv gazdasagi osszeomlas fog kovetni. orban kezeben a TEK, a hadsereg es a rendorseg. Nem fog hezitalni fegyvert hasznalni a magyarok ellen.
Azt kell megerteni addig kell lepnunk amig benn vagyunk az Unioban es a NATO-ban. Ha ezekbol a szervezetekbol kilepunk sosem lesz esely orban elzavarasara meg forradalommal sem. Ugyanis ha mar nem vagyunk benn, siman behivhatja a ruszkikat is, mint kadarjanos tette.
nezelodo
Olyanok ezek a szájkaratésok, mint a viccbeli Móricka, mindenről ugyanaz jut eszükbe. Na nem az ami a kölyöknek, mert ahhoz már koravének, potrohos pénz és hataloméhesek.
justhpeter
Szánalmas ez a Kovács. Bizony, elveszett éveknek számít minden év, amit ez az iskolákban töltött. Nem fogott rajta az idő.
RonaGyuri
Ismerethiány, mint alkalmatlansági bizonyíték

Nem véletlen, hogy ráért hülyeségeket nyilatkozni, lévén nem hívták meg díszvendégnek sem a Mensa világszervezet október 18–21. között nálunk tartotta éves közgyűlésére

Kovács Zotyóka, kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a kormányülés szünetében eresztette el magát. Az ember szinte a parlamentben érezhette magát, amikor Rezsi Sziszit „faggatták” derék párttársai.
Igazán lenyűgöző bornírtsággal reagált a világ dolgait firtató kérdésekre. Többek között ki tudta fejteni, hogy „a történelmi ismeretek hiánya csak ráerősít az EB-elnök alkalmatlanságára.”! =))
Ami egy igazi bagoly mondja verébnek, de én kíváncsi lennék arra, hogy Zotyóka miképp vélekedik az alapvető földrajzi ismeretek hiátusa és az alkalmasság kérdése összefüggésében! =))
Commenter
@papa.49: borotvával? Az az sem vészes... (idézet a Vörös Malomból)
papa.49
@Commenter: Milyen ,,mélyen kifejező tökhülye bamba (arccal) pofával,, mered maga elé !!!
,,egy ember akinek nagy súly nyomja a vállát,, ( Ikrek)
papa.49
@Commenter: ,,az sem vészes,, Például !!!
JAJMÁR
A birkák igénylik a rendszeres mosást...
Commenter
@papa.49: buta, bávatag arckifejezés, gülü szemek, tarkopasz fej, csak a turbán! hiányzik róla olyan mint a legbutább oszmán bég szolga volt aki a fényességesen kívül senkit sem látott...
kokopelli
@Pegero: elgondolkodtál azon,hogy a Soros olyan emberekkel van egy szinten mint
az Obama-ék,a Clintonék,a Robert De Niro,,a Joe Binden és a többi demokraták!
Ugyanis ezek mind állítólagos ellenségük robbantgató szemeteknek!
A megjelent cikkek sok nyugati országokban úgy kezdődtek:
"A bombákat nem a D.Trump szállította,de a gyujtószerkezetet igen" !
(a fideszék is kaptak,vagy csak előjegyezték őket) :-(
kokopelli
@Pegero: pár órával a kommentem után a külföldi adók már jelentették,
hogy Floridában elkapták a börtönviselt "féleszű Trump imádót"! Rendben,
ha válaszolni nem tudsz,de én akár értelmetlen képek nélkül is nyugodt vol-
tam,mert inkább a külföldi forrásokkal foglalkoztam! ;-))))))))))))))))))
mackoka46
Minden támadás mögött a despota zsarnok és nímandjai állnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.