Torokszorító: Kilakoltatják a letépett kezű anyukát gyermekével együtt. Most már bármikor az utcára kerülhet Bea, a tiszaújvárosi anyuka, akinek egy tésztagép szakította le a fél karját, azóta nem tud dolgozni. Az anyuka élete egyszerűen teljesen tönkrement a baleset óta: nincs munkája, ugyanis testi fogyatékossága miatt sehova nem veszik fel. Pedig ő dolgozni akar. Ezért nem tudta fizetni a hitelét, így a bank felmondta a szerződést.

Forrás: hitelforum.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ajánlom figyelmébe minden agyatlan fityesz hívőnek, hogy ilyen könnyedén kerülhet ma egy ember, egy család ellehetetlen helyzetbe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Senki nem segít neki? Szégyen! Polgármester, szociális iroda, karitatív szervezetek, stb... ???
F_Viktor
Ajánlom figyelmébe minden agyatlan fityesz hívőnek, hogy ilyen könnyedén kerülhet ma egy ember, egy család ellehetetlen helyzetbe!
anima
Az erőseknek felelősségük van a gyengékkel szemben!
Magyar emberek ők is.
Milyen társadalom az, amelyik hagyja meghalni az övéit?

Náci getszi.
Undorodom tőletek, náci getszik!
Commenter
@F_Viktor: ajánlhatod. számukra csak a fidesz nevű narancsbolygó létezik ezért is gyorsították fel a kilakoltatásokat is pont most, hogy itt a nagy hideg. Itt mindenki aki nem NER-társ az így jár. Olyan vagyonosak a Fidesz vezetői hogy akár egy egész falun városon is jótékonykodhatnának. De ők inkább stadionokat építenek és karitatív szervezeteken keresztül is mossák a pénzt.
anima
Mindenki annyit ér amennyire segíti az elesetteket - vágod, sima arcú butagén Lázár János!
Lázár János szerint haljon meg 2 millió magyar ember.
A kurva anyád, aki a világra szart egy ilyen köcsögöt!
anima
Már az első Orbán kormány alatt sem bírtam ezeket, most meg főleg nem bírom.
Amikor eljön az idő, akkor eljön az idő.
Minden lehetőség nyitva van, minden képlékeny.
Semminek nincs vége!
Gyűlölöm a rosszat !!!
volvós
Bankárok !!! Éljetek nemi életet lehetőleg orálisan és anál a jó qrwaanyátokkal !!!
papa.49
2010 a kormányváltás után ,,megrendszabályozzuk a bankokat,, hát mit mondjak SIKERÜLT !!!
A csuti kreténnek is így sikerüljön a terve !!!
F_Viktor
@Commenter: A sok kisnyugdíjasnak, munkanélküliből lett 5 ezer forintos napidíjas bértollnoknak, létminimum alatt élő birkáknak írtam, hogy könnyen kerülhetnek a férfi nemiszerv másik oldalára.
F_Viktor
@volvós: @papa.49: Nem a bankok, a bankárok dolga áz ország állampolgárainak a jólétének biztosítása, a szociális háló meglétének biztosítása. Ezt a mindenkori kormánynak kell biztosítania a gondjaira bízott közpénzekből.
F_Viktor
@volvós: putyler pénzét nem biztos, hogy el merik lopni :-)))
Eriksson
@Mirabilis: Én is kaptam egy ilyen levelet csekkel. Át is utaltam egy bizonyos összeget az alapítványnak. Néhány nap múlva felhívott egy hölgy telefonon, és nagyon kedvesen megköszönte a hozzájárulást, és elmondta, hogy legközelebb mit szeretnének vásárolni, bővítve a kocsik felszereltségét.
Én meg arra gondoltam, bármikor, bármelyikünk kerülhet bajba, akkor bizony jól jön a segítség.
Eriksson
@Mirabilis: Nem feltétlenül. De ez alapítvány, amely segíti a mentőszolgálat felszereltségét. Annyi mindenre kunyerálnak pénzt, miért éppen ehhez ne lehetne hozzájárulni.
Desischado
A családok éve a fidesznél: kilakoltatás. Hogy rohadnátok meg elevenen!
papa.49
@F_Viktor: A népet csak odavették a bankoknak, mint a kuyavacsoráját én erre írtam !!!
Nem a bankok dolga az emberek megsegítése IGAZ, de volt ennek a tetves bandának egy kijelentése, hogy rendbe teszik a hitelezés körüli anomáliákat, hát ez sikerült is nekik !!!
Ők kifizették a sokadik építési hitelüket 180 Ft. azt felment az árfolyam, és már egy ,,fizetési késedelem,, miatt kiküldött levél is 9800 Ft kóstált !!!
Én elbuktam a házam, az autómat( Suzuki ) nekem ez vörösposztó !!!
Yoda69
Nem lepodnek meg ha a fideSS bortonbe zaratna a szerencsetlen not, gyermeket meg elvennek tole. Ezektol a mocskos naci tetvektol monden kitelik.
Eriksson
@Mirabilis: Van fogalmad arról, hogy a Tb. befizetés csepp a tengerben? Egy havi levonás a mentő szállítási költségét nem fedezi, nemhogy az eü. ellátás költségét.
És vannak még olyanok is, akik nem fizetnek Tb.-t valamely oknál fogva, de ellátják őket. Azok mire hivatkozhatnak?
Én úgy gondolom, ha tehetjük, segítsünk bármilyen kevéssel is mások és saját érdekükben. Mert sose tudjuk, mikor leszünk rászorulók.
kereső
@Eriksson: összesre. Már megbocsáss,de egy mentőautónak alap!-és kötelező tartozéka a kötszer!!Miért is az alapitvány dolga ennek a biztositása?Miértis nem a fenntartó-é? Rendben adakozzunk, én is rendszeresen,-s nem csak oda-de én azért adom a pénzt az adómon,járulékomon kivül,hogy az életmentő készülékek renben legyenek a mentőautóban,a csecsemő osztályra kerüljön új inkubátor-és lélegeztető a babának. Nem kötszerre b+!Lassan oda jutunk,hogy a befizetett adón-és járulékon felül mindent nekünk kell biztositani.
Aki meg nem tud fizetni járulékot,ahelyett az állam köteles helytállni-vállalta,teljesitse-abból amit én meg a többi hál'Istennek nem kénytelen igénybe venni.A szociális hozzájárulási adó eü.alaprészéből- tudod szolidatitási elv!!!,amit állampártunk olyan szivesen kitörölne még a szótárból is.
kereső
A kilakoltatott Anyuka volt!!!munkáltatója hol a francba van? Nincs kártéritési felelőssége az üzemi balesetért,és a rokkantságért?
36
Pl. Iványi Gábor már aktivizálhatja is magát! Nem dumával, tettel!
És a többi jog-és érdekvédő is!
Commenter
@F_Viktor: értem én. de ők még akkor is vakon fognak hinni.
Eriksson
@kereső: Az én levelem egy másfél éves kisfiú történetét mondja el, aki leforrázta magát forró zsírral. A kiérkező mentők hűsítő és fájdalomcsökkentő géllel átitatott égési kötszerrel látták el a kisfiú sebeit.
" Ezekkel a kötszerekkel Alapítványunk támogatóinak köszönhetően szerelhettük fel a rohamkocsijainkat."
"2018-ban célunk az, hogy minden mentőállomást felszereljünk speciális égési kötszerrel, emellett más eszközökkel tegyük hatékonyabbá a mentést."
bencemacska
@Eriksson: tegnap, 23:10
Részben van igazad.
Mert : a mentőgépkocsik FELSZERELTSÉGÉRŐL az államnak kötelessége gondoskodni! Főleg azok után, hogy államosította a TB-t. Minden társadalmasítást megszüntetett. Én még emlékszem, hogy "kiflicsücsök gabika" adta el a TB részvényeit! Hol van az ára?!?!?!
Még azt is elfogadom, hogy a mentőszolgálat alapítványa gyűjt, OLYAN FELSZERELÉSRE, amelyek nem tartoznak a KÖTELEZŐ FELSZERELÉSEK közé, de a szállított betegek kényelmét, jobb ellátását biztosítják!
Ilyen esetben mindenki szívesen ad - a kormány és holdudvara kivételével - az alapítványoknak!
görbetükör
@Shikari: Mindig csak a civilek? Rengeteget segítettek eddig is rengeteg esetben! Hol van ilyenkor a hatalom, állítólag senkit nem hagynak az út szélén!
Eriksson
@bencemacska: Éppen ez az. Nem kötelező felszerelésre kértek.
bencemacska
@Yoda69: ma, 04:40
Ha kilakoltatják, hajléktalan lesz, és nem lesz képes bemenni a neki szánt mocsokba aludni, akkor még meg is büntetik, miután a rendőrség bilincsben elszállíttatja!
Érdekes, arra van pénz, a megszorultaknak normális szálláslehetőséget - természetesen gyerekével együtt, nem elszakítva tőle - biztosítani nincs.
Nálam OV már nem érdemli meg az ember nevet!!!
Commenter
@bencemacska: a koraszülött babák szállításáról egy osztrák üzletember alapította mentőszolgálat gondoskodik pld. Az osztrák férfi hálából alapította a magámentő szolgálatot miután a GOKI-ban megmentették az életét. Az állam miért is gondoskodna a mentők felszereltségéről? Hol vannak a beigért egyéni TB számlák a manyup pénzzel, ment a levesbe, mint most a lakástakarékok. Ennyit a fideszes gondoskodásról meg kiflicsücsök szenátorasszonyról is.
Nálam OV már nem érdemli meg az ember nevet!!! Mikor érdemelte meg?
kereső
@görbetükör: tényleg kellene keresni egy jogvédő egyesületet,akik ennek a munkáltatónak még a gatyáját is elperelnék.És ha feketén dolgoztatta?!,és ez nyilvános!,akkor hol a NAV-és a munkaügyi felügyelet?Lapit mindenki,amikor meg van a baj?
Aki Én
@Mirabilis: 23:01 Lesz. Soron kívül letiltanak.
kereső
@Eriksson: 12:20, tudom!!!,hogy a Szt.Márton gyermekmentő alapitvány tart fenn olyan speciálisan felszerelt mentőautókat-kimondottan az égéssérült,és balesetben megsérült gyermekek szállitására-ahol az alapfelszereltséghez tartozik a speciális kötszer. De itt-és most nem erről volt szó.Mirabilis sem erről irt,hanem általános mentőautókról.
magyarbakancs
@Shikari:" A hatalomnak mégis milyen kötelessége keletkezett volna vele szemben? "
Idézném Nagyra becsült GÉNIUSZUNKAT " senkit nem hagyunk az út szélén"
Az állam által nyújtott segélyek rokkant nyugdíjak meg éltetésre kevés éhen haláshoz sok.
Egy hatalom minden cinizmusával rendelkezik ez a kormány.
Lásd Rászorultsági alapon a Gyurcsány kormány alatt volt nyugdíj emelés most nincs.
Mert nem vagy rokkant nyugdíjas csak járadékos.
Nem cinikus csöppet sem.
Aki Én
@36: @Shikari: Érdekes, hogy amikor segíteni kell, akkor mindig más, de véletlenül sem a hatalom. Most persze azok a civilek, akiket a kormány állandóan basztat, hátráltat.
Közlöm, ezért vannak hatalmon és nem azért, hogy százmilliárdokat lopjanak tőlünk.
Tőletek is!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 12:35
De te ezt nem írtad hozzá! Ezért választottam én ketté!
Azaz: Mirabilis írta: "Alapítványunk támogatóinak köszönhetően szerelhettük fel kötszerekkel a rohamkocsikat""
Te azt válaszoltad: " Én is kaptam egy ilyen levelet csekkel."
Ez nem ugyanaz, amit később írtál!
kereső
@Aki Én: egy valamit mindig elfelejt a T.nagyérdemű- mi is civilek vagyunk,sőt mi vagyunk a valódi civilek,akik ha nem tudnak "menni" segiteni,azért mindig megtalálják a módját a segitésnek. De nem lehet mindig,mindenben erre alapozni-mert ,ahogy hallom egyre többen mondják,hogy NEM.És még valahol érthető is!,az 522 milliárdos sportra elsibolt adó összegének ismeretében.
Na,mreg amikor az adó 1%-át a minisztérium nem arra költi,amire az adózó adta-hiszen az 1%-os felajánlás kiirásnál egészen más volt meghatározva.
Amikor csak úgy egy kormányrendelettel el lehet tüntetni 2,1 milliárd forintot, amit magánszemélyek+Soros adott össze a vörösiszapkárosultak javára,közvetlen segitségként.(igaz,lehetett volna gyanakodni az otp-s számlaszám miatt)
magyarbakancs
@Shikari: "de törvény szerint ennyi jár."
Járhatna több ha nem a szar sportra költenénk milliárdokat és a profi sport Magyarországon nem közpénzből lenne fenntartva.
A többit nem írom mert közhelynek hangzik de amíg ez Sport örült GÉNIUSZ lesz hatalmon itt az átlag ember csak szegényedik a gazdag meg gazdagodik.
Fölég a Mészáros bajtás haver kisebbségi rohadék.
Idézet Halálos fegyver 4 filmből.
Mel Gibson

Martin Riggs
Danny Glover (Roger Murtaugh)
Danny Glover
Roger Murtaugh
(Leo Getz)
Joe Pesci
Leo Getz
Rene Russo (Lorna Cole)
Rene Russo
Lorna Cole
Chris Rock (Lee Butters)
Chris Rock
Aki Én
@Shikari: mindenki segít, még te is te teleszart kretén. Te magad sem tudtad, hogy milyen önzetlen vagy, mi?
Fizetünk adót!!!
Például ilyenekre. Segélyekre, támogatásokra...
Csak szeretett vezetőd inkább magának, családjának és egyéb milliárdos haverjainak ad ilyen-olyan támogatást.
emerencia
A hölgy története nemcsak torokszorító, hanem egyenesen ökölszorító!
Commenter
@kereső: na igen. csak a sportra elsíbolt csiliárdok, amikor már egyes sportoknak külön akadémia, egyes sportolóknak személyes, egyéni uszoda jár...
magyarbakancs
@Shikari: Nem kell mindig a törvényre hivatkozni.
Fordulhat a kocka és mások meg hoznak olyan törvényt ki pártolta a Fideszt lágerbe.
Az is egy törvény.
Mégis embertelen olyan mit a 2011 CXCI nyugdíj tőrvény.
Commenter
@emerencia: tényleg nincs egyetlen olyan alapítvány sem aki foglalkoztatná? Nem hinném hogy van olyan ember,aki leszakíttatja a kezét egy tésztagéppel direkt. Persze vannak biztosítási csalások, de öncsonkítást elkövetni ezért...ezt nem hiszem.
magyarbakancs
@Shikari: Egy törvényt betartanák.
Csákány nyéllel ismertetném meg közelebb ezeket a faszikat kik vezetik ezt az országot.
Nagyon szívesen be mutatnám a fejének.
Közelebb barátságot kötne vele azt garantálom.
Eriksson
@kereső: 13:22 Ő ugyanarról írt mint én, csak más megfogalmazásban. Sajnálom, hogy nekem kell magyarázkodnom, amiért hozzájárultam egy alapítvány működéséhez.
emerencia
@Commenter: A munkáltató simán megteheti, hogy megrágalmazza a munkavállalóját akivel szemben törvénytelenül járt el. Ha kap is valami alibibüntetést a feketefoglalkoztatásért és a munk.véd szabályok be nem tartásáért, röhögve kifizeti. Az pedig sem az adónkból fizetett hatóságokat, sem a munkáltatót nem érdekli, hogy tönkretették egy ember életét. Hová lehet még süllyedni???
Eladott Ország
Volt főnökeit teljesen hidegen hagyja, mi történik az asszonnyal, sem telefonon, sem személyesen nem keresték már évek óta. A magyar munkás addig fontos, ameddig pénzt termel, amint ez elmúlik kidobjuk, mint egy koszos rongyot. Nem elég, hogy munkahelye és egykori munkatársai, de a magyar állam is cserbenhagyta a családanyát. A balesetet követően sokáig 20 ezer forintból volt kénytelen megélni, amit az állam megduplázott, vagyis havi 42 ezer forintból próbálhatta meg fenntartani magát. Ez természetesen lehetetlen feladat, így ha csak valami csoda nem történik, a kilakoltatása elkerülhetetlenné válik. Ez az eset tökéletesen megmutatja, mi történik, ha valaki egyik napról a másikra, önhibáján kívül elveszti munkáját. A magyar állam tökéletes működésképtelenségét bizonyítja Beáta esete, akinek egész élete tönkrement, munkáltatója nemtörődömségének hála. Ezek után ki csodálkozik, hogy hajléktalanok országa vagyunk? Ki csodálkozik azon, hogy munkaerőhiány van? Ki az, aki ilyen körülmények között akar dolgozni? Ki az, aki havi 100 ezer forintért mindent kockára tenne anélkül, hogy lenne olyan aki baj esetén segít? Önkormányzati lakások tucatjait töltik fel fideszes családtagokkal és barátokkal, de Beátának nem jut egy sem. Ő ugyanis csak egy szerencsétlen, magyar munkás. Nem Orbán Viktor veje, de még csak nem is egykori egyetemi barátja.
Eriksson
@bencemacska: 13:29 Elnézést, hogy nem figyeltem eléggé és nem vettem észre, hogy Mirabilis kihagyta azt a lényeges szócskát, hogy "speciális égési kötszerrel".
És most döntsd el, hogy jól tettem-e a "jótékonykodást", vagy óriási felelőtlenséget követtem-e el.
kereső
@Eriksson: nem kell magyarázkodnod, de nem olvastad figyelmesen amit irt Mirabilis. És igen, akinek módjában áll az adakozzon- ez állna újgazdajainkra IS!! halmozottan, de az állam nem várhatja el az adakozótól,hogy az végezze el az állam feladatait.
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:23
Én legelőször is azt írtam:
"Még azt is elfogadom, hogy a mentőszolgálat alapítványa gyűjt, OLYAN FELSZERELÉSRE, amelyek nem tartoznak a KÖTELEZŐ FELSZERELÉSEK közé, de a szállított betegek kényelmét, jobb ellátását biztosítják!
Ilyen esetben mindenki szívesen ad - a kormány és holdudvara kivételével - az alapítványoknak!"
Ha ez egyértelmű, bennem van a hiba, de nem tudok jobban fogalmazni. Front van!
Eriksson
@kereső: Esetleg meg kellene kérdezni Mirábilist, hogy pontosan mi is volt írva abban a levélben, s a szerint ítélkezni.
Eriksson
@bencemacska: És én ugye, pont egy ilyen felkérésre reagáltam.
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:37
Én csak titeket olvastalak!-:))))
Eriksson
@bencemacska: Ugyanaz a téma más megfogalmazásban. Hogy lehessen cirkuszolni.
Commenter
@emerencia: itt tartunk, sajnos. Pedig ha fogyatékkal élő munkaerőt foglalkoztat az még kedvezménnyel is jár, a munkaadó számára nem is kevéssel ha jól tudom...
ila51
Megígérték , hogy nem hagynak az út szélén senkit , eltakarítják .
csak úgy....
@Eriksson: kend, egy nagyon bikkfafejü embörke lehet...
unalmában szereti csürni-csavarni a dógokat a végtelenségig! :)
tegnap lebaxarintott engöm a csizmás kondom,hogy nem szorosan a témát illetöen firkálok,
persze vannak dógok,miktöl el áll a lélegzetem,mint pld. ez a szerencsétlen,nyomorult fiatal asszony,kit gyerekestöl az utcára tesznek magyarországon a családok évében...
ha errü hallhatnánk,kendtü valami véleményt vagy egy öszinte gondolatot!?
Commenter
@magyarbakancs: ezt a módszert ha jól tudom legutóbb egy bizonyos orosz "papon", de inkább kuruzslón, megint mások szerint látnokon,bizonyos Grisa Raszputyinon alkalmazták...
Commenter
@ila51: belerúgják az árokba, majd befedik az árkot?
ila51
@Commenter: ...csak hogy ne rontsák az összképet
solidedge
89 előtt sunyi módon a lakásban maradhatott, álnokul meg tudott élni és gyomorforgató módon állása is lett. De hála istennek ennek vége. A hőn szeretett kapitalizmusunkban vidáman válik hajléktalanná, örömmel éhezik és szemet gyönyörködtető módon munkanélküli. Kiharcoltuk.
Commenter
@Mirabilis: örökre kitiltanak... mint az oklt-s lapokat...
görbetükör
@Shikari: Aki beteg, aki fogyatékos,azzal szemben bizony van kötelessége a hatalomnak. Önkormányzat, stb. Gyalázatos, amiket itt szétszórsz mocskot!
kereső
@Eriksson: 14:37 Ezt irta Mirabilis tegnap éste 23:01, bemásolom:
"És mit találtam ma a postaládámban? Az országos mentőszolgálat alapítvány levelét.
Melyben: "... Alapítványunk támogatóinak köszönhetöen szerelhettük fel kötszerekkel a rohamkocsikat" Na ezt elküldtem orbám facebookjára. "-irásában ,belül idézőjel van, ami azt jelenti,hogy szó szerint idézett a levélből.Ebből az derül ki számomra,hogy sima kötszerrel töltötték fel a mentőkocsikat.Egyébként nekem havonta jön levél tőlük-mert rendszeres támogatójuk vagyok-és a Szt.Mártonnak is.
Eriksson
@kereső: Amíg Mirabilis nem szólal meg ez ügyben, addig jegelem a témát.
görbetükör
@Shikari: Ja, illibsiéktől csak ennyi jár a rászorult szerencsétlennek. Remélem, fogsz még te vinnyogni!
csak úgy....
@Eriksson: te is csak egy jegelt,faxa kuruc vitéz lehetsz...
csak úgy....
utópia kormánya senkit sem hagy az út szélén...
csak úgy....
@Shikari: figyusz te szóra sem érdemes! tudom,hogy agyilag nem vagy teljesen egy pár zokni,hogy finoman fejezzem ki magam ,benned csak az erölködést tisztelem ...
szerintem jelöltethetnéd magad a következö ciklusba,akár a miniszterelnöki bársonyos székért,mert mi az ami neki van és neked nincs? szerintem,te jobban csinálnád...,
Lepényleső
Mai magyar valóság;a kezdet vége,vagy a vég kezdete eme gyarlóság?
emerencia
@F_Viktor: október 24. 22:02 Gratulálok. Egy kisebb netes közösségben meg tudtad értetni azt amit néhányan '91 óta próbálunk vegyes eredménnyel a környezetünkkel felismertetni: a magyaroknak az a rákfenéje, hogy mindig csak MÁSOK kerülhetnek bajba de ők meg is érdemlik ezért nem kell velük szolidárisnak lenni.

Az önkényuralmak, diktatúrák azt a civilizált emberhez méltatlan, mégis többek agyában fészkelő káprázatot használják ki, hogy a napfényen vagy annak reményteli közelségében lévő egyénnek más dolga sincs csak hűségesnek lenni a regnáló hatalomhoz és ezzel már biztosított a többség nyomorán az Ő személyes boldogulása. Keservesen fognak rájönni, hogy baromira nagyot tévedtek...
magyarbakancs
@Shikari: Ez a kormány cinikus .tolvaj és elme beteg vezeti.
Üldözési mániában skizofréniában szenved kataton.
kereső
@Eladott Ország: ÉLJEN!!! kenyéren,vizen a szegedi csillag magánzárkájában,műanyag lakat mögött,ami rárohad a zárra.Ámen!
Eriksson
@Mirabilis: És mire kértek? Kérlek írd ide, szó szerint.
Eriksson
@Mirabilis: Ahhoz járulsz hozzá amihez akarsz, a te dolgod. Nekem ehhez semmi közöm.
Viszont megkérdezném, engem miért kell szinte keresztre feszíteni, amiért éppen a Mentőalapítványhoz járultam hozzá? Ez egy teljesen önkéntes felajánlás.
És az Orbán kormánynak ehhez mi köze?
S ha netalántán érted, vagy a szomszédodért megy a rohammentő, gondolj erre.
Eriksson
@Mirabilis: Nem, mert nyugdíjas vagyok. De azt az egy százalékot ezer felé lehetne felajánlani, de csak egyre. Gondolom, te nem a mentőknek ajánlottad.
Eriksson
@Mirabilis: Divat mostanában mindenféle alapítványt alapítani, mindenféle célra. Ez olyan nyugatias. Miért ne lehetne mentőalapítvány is? Gondolom itt is jól megélnek a kitalálók és ügyintézők, de remélem azért jut az eredeti célra is valami.
És szeretném, ha még egyszer elolvasnád a kapott levelet és ideírnád, hogy mire kérték a hozzájárulást.
Eriksson
@Mirabilis: Állj, Állj! A mentőszolgálat az alapellátásért felel, a mentőalapítvány viszont olyan eszközök beszerzésében segít, ami nem tartozik ebbe a kategóriába.
Eriksson
@Mirabilis: Akkor nincs is miről beszélnünk. Tegnap idézőjellel írtál valamilyen szöveget ide, mintha a levélből idéztél volna, amit egyesek készpénznek vettek.
Úgy látszik, hogy kizárólag hangulatkeltés céljából írtál.
Sajnálom, hogy beugrottam neked és egyáltalán hozzászóltam a hazugságodhoz.
Eriksson
@Mirabilis: Ne ronts a helyzeten. Itt a kért idézet:

"És mit találtam ma a postaládámban? Az országos mentőszolgálat alapítvány levelét.
Melyben: "... Alapítványunk támogatóinak köszönhetöen szerelhettük fel kötszerekkel a rohamkocsikat" Na ezt elküldtem orbám facebookjára.
Lesz következménye rám nézve? Ha nem írok, ne válaszoljatok.
Okt 24., 23:01
Eriksson
@Mirabilis: Ne dátumokba kapaszkodj, mert a másolat hiteles. És ne beszélj össze-vissza.
Az alapítvány levelében a valódi szöveg így szól:
"2018.-ban célunk az, hogy minden mentőállomást felszereljünk speciális égési kötszerekkel, emellett más eszközökkel tegyük hatékonyabbá a mentést."
Itt szó sincs arról, hogy az alapellátásban ellátandó feladatokhoz kértek volna segítséget.

Okosabbnak hittelek.
Eriksson
@Mirabilis: A magam leveléből idéztem, te is ugyanazt kaptad. Olvasd el.
Vagy az már derogál?
Eriksson
@Mirabilis: Kár volt ezért a hosszú-hosszú beírásért, mert semmit nem ad hozzá a mi kis vitánkhoz.
Eladott Ország
A magasztos hevület jegyében már 1300 családot ki is lakoltattak. Ez nekik szociális kedvezmény, nem lesz rezsiköltségük. De nem kell aggódni értük, lesz fedél a fejük fölött, mert a keresztényi szeretettől habzó szájjal megalkotott törvény alapján máris börtönbe zárják őket, és ha jól viselkednek, akkor nem csak maguknak, hanem még nekünk is építhetnek börtönt, ha már úgyis ott vannak. És tényleg! Sőt! Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom:
Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta. Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak. Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást. Szegeden van egy 67 nm-es lakása. Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is. És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás. Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője. Szegeden egy 50 nm-es garázs fele. Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja?
1magyar
Miközben migránsoknak Bp-en szállást adnak???
görbetükör
@1magyar: én egész másoktól venném el! Az ingyenélő, tolvaj politikusoktól!
magyarbakancs
@Shikari: Nem erős kifejezés tény.
Nézd meg a test beszédét.
Kicsit értek hozzá nem nagyon.
Csizmás Kond
...szégyelleni kéne, hogy egyetlen jóhiszemű baloldali sem ítéli el a kupec hitelezők bandáját akik törvénytelen végrehajtóknak adják el az ügyfeleik nyomorát.
...elvégre egy bank nem szabadna kiadja sem az értékeid sem a veszteségeid, sőt a jelenléted adatait sem...de nálunk ezt valamiért még pártolják is minden oldalról...
Eriksson
@Mirabilis: Ennyire futotta. De semmi sem indokol többet.
görbetükör
@Csizmás Kond: A bank semmit nem merne a nagyhatalmú köpcös nélkül!
Eriksson
@Csizmás Kond: Azzal, hogy "egyetlen jóhiszemű baloldali sem ítéli el a kupec hitelezők bandáját", egyértelműen bebizonyosodik a baloldali pénzügyi guruk felelőssége a devizaügyletben.
Eriksson
@Mirabilis: Hát persze. Csakis az enyém. Bocsánat.
Csizmás Kond
@görbetükör: ..ja persze mert az ő kezében van nem a kupecekében...ekkora baromságot honnan szedtél össze ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.