A váci megyéspüspök szerint érthető a kormány szándéka, hogy legyenek tiszták a közterek, ne legyenek ott a hajléktalanok, de ez nem oldja meg a problémát, ahogy a kriminalizálás, elzárás sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na ne!!! Végre megszólal a hatalmat kiszolgáló, a szegényeket, elesetteket olyan sikeresen támogató egyház. Alighanem ez a nyilatkozat, ismerve a valós cselekedeteiket, valami félreértés lehet, keresztény testvérem!
justhpeter
@nezelodo: Nem az egyház szólalt meg, hanem egy EMBER.
Levendula
Beer Miklós püspök Atya a leg-leg-legjobb, legkeresztényibb, legszimpatikusabb pap...
nezelodo
@Levendula: Ne dicsérd, mert rögtön találnak nála valami súlyos vétket, amit el sem követett, mint annál a katolikus papnál aki nem akarta összeadni a templomában a NER harmadik asszonyát oltárhoz vezető polgiját. Na ne ijedjenek meg Isten szolgái, nem maradt harmadszor sem egyházi áldás nélkül a kiváló hívő, mert a megyéspispek úr újra összeadta őket.
Dr plágium
" "lassúak az egyházaink"."
Igen, meg kell nekik várni mit enged meg a felsőbb hatalom.
Addig amíg kiírják a templom ajtajára, hogy a templomban, és előtte koldulókat ne támogassák nincs mit mondani...Milyen egyház az aki ellöki a legelesettebbeket?
www.google.hu/search?newwindow=1&biw=1242&bih=597&tbm=isch&sa=1&ei=L1_RW7upD8jCwQLPuLmIBw&q=koldul%C3%A1s%2C+templom&oq=koldul%C3%A1s%2C+templom&gs_l=img.3...5162.7825.0.8451.9.9.0.0.0.0.167.737.8j1.9.0...0...1c.1.64.img..0.2.238...0i24k1.0.r0S51A7Btbs#imgrc=juzbreb1MEWC8M:
nezelodo
Hol van az már, amikor még az üldözöttek is oltalmat leltek a templomokban?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.