A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője szerint a legjobb megoldás a megelőzés lenne, a kormány azonban nem biztosít megfelelő lakhatási körülményeket, ehelyett hatósági kényszer alkalmazásával tiporja sárba a hajléktalan emberek jogait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Szarházi élősköső. Rohadjon meg minden ilyen féreg! A saját megélhetéséért képes belerondítani a normális életre vágyók életébe.
Macskaszem
@Shikari: Ha büntetés jár érte, akkor be van tiltva agyatlan.
Macskaszem
@kripton: Ha így van, akkor orbántól tanulhatta.
verőce21
Jöhet az újabb tüntetés azért, hogy a hajléktalanok megfagyhassanak.
Emberi jogok ugyebár… meg liberalizmus.
picike1
a népkonyhája ha megszünik akkor ő is mehet hajléktalannak ennyike amit johiszenüségnek állit be az ő gazdagodását te még több büntit érdemelsz ki a jonak elrontója vagy . teszed ezt isten nevében nahát !az igét osszad ne a kaját az van terád bizva isten által isten nevében!
Macskaszem
@Shikari: Voltak már bírósági ügyek ebből, a legelső ilyen esetben konkrétan a kirendelt ügyvéd fizette ki a pénzbírságot, mert volt benne emberség, nem úgy, mint a csúti görényben. Ha eddig még nem is volt rá példa, elzárással is büntethető a hajléktalanság.
De amúgy jogod van hülyének lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.