A Fidesz európai pártcsaládjának, az Európai Néppártnak egy svéd képviselője, Gunnar Hökmark a Politicónak azt mondta: finoman szólva is ellentmondásos, legalábbis kínos, hogy önkormányzatok uniós támogatásból vett buszaival szállították a közönséget Orbán Viktor október 23-i beszédére, ahol a miniszterelnök az EU-t olyan birodalomként festette le, amely felszámolná a nemzetállamokat. Hökmark úgy véli: érdemes lenne az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottságának utánanéznie, mire használják fel az uniós forrásokat. Szerinte ez bármikor időszerű, de a buszoztatás jó indokot ad egy alapos ellenőrzésre. A magyar kormányfővel szemben kritikus svéd EP-képviselő egyébként meglepőnek tartja, hogy Orbánnak buszokat kell küldenie azért, hogy legyen közönsége. Ezt a gyengeség jelének tartja. (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Forrás: 24.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Sosem fogom megérteni, hogy miért tűri az Eu, hogy adófizetőik pénzét egy elmebeteg magára és hazugul megszerzett hatalmának megtartására költse.
Annyira többségi a fidesz, hogy vidékről kell pár ezer szimpatizánst idehozni, mert a fővárosban véletlenszerűen nem megy oda ennyi ember.
görbetükör
A magyar képviselő ilyenkor inkább a kasszánál tolong, igaz???
colibri
Mi akadálya, hogy ez a svéd EP képviselő valóban kivizsgáltassa pl. ezt a konkrét témát és ne csak mondja? Szerintem semmi. Akkor hajrá! fogjon hozzá és kezdjék el, vagy folytassák az orbán bilijeit kiborogatni! Lesz dolguk jó sokáig!
Rockxy
Vizsgáltassák csak ki, jó sok pézér egy ingyenélő bandával, aztán majd marad minden a régiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.