Emlékeznek még Budai Gyulára? A sok nevéhez köthető sikertörténet közül kiemelkedik az elszámoltatás terén végzett munkálkodása, amikor minden ellenzékit megvádolt valamilyen "hazaárulással", nem törődve azzal, hogy mennyi volt az állítás igazságtartalma.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Emlékezzünk vissza Budai Gyula feljelentőnagyonbiztosra. Miután naponta harsogta bele a mikrofonba, hogy kit leplezett le aznap, egy nyomorult bírósági ítéletet sem sikerült kiharcolnia. Amikor már csak röhögött mindenki rajta, akkor kinevezték dinnyefelelősnek, mostanában meg az orosz kaviárt zabálja valahol, mert ahhoz is nagyon ért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Emlékezzünk vissza Budai Gyula feljelentőnagyonbiztosra. Miután naponta harsogta bele a mikrofonba, hogy kit leplezett le aznap, egy nyomorult bírósági ítéletet sem sikerült kiharcolnia. Amikor már csak röhögött mindenki rajta, akkor kinevezték dinnyefelelősnek, mostanában meg az orosz kaviárt zabálja valahol, mert ahhoz is nagyon ért.
Nessy
@Horizont: Ahogy mondani szokták: Mindig rosszabb jön! Ez nálunk már évek óta így van!
Sámannus
Van az a pénz amiért a hazát árulják.
colibri
Emlékszem-e? Annyira, hogy egyből kitőrt rajtam a hányinger! Szinte minden pártban található teljesen normális politikus, de a fidessben egyetlen egy sem található, nagyítóval sem.
Pálinkafőző Rézüst
hogy rohadjon meg a halottakkal táncoló kis melegpali... :((((
kereső
Megindult a nyomozás az Altus ellen.Kell budaibukottügyész,hiszen ebben az ügyben ő tud legnagyobbakat hazudni,gyurcsányozni.
tudode
Így működteti a FASZA GYEREK őfenesége Nárcisztikus Egyűttmüködési Rendszernek csúfolt valamit! Ugyanolyan módon KITARTOTTAK, mint a "FEJ", aki helyett lóvéért elvégzik a mocskos melót, mint pl.
.
---- Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016

'''"""Budai Gyula augusztus végén befejezi eredetileg novemberig szóló megbízatását. 1434 ügyben kezdett el vizsgálódni, ezek mindegyike a 2002 és 2010 közötti kormányzáshoz kapcsolódik. A Fidesz kampányában azt érzékeltette, hogy nagynevű MSZP-s és SZDSZ-es politikusok lesznek majd az elszámoltatások célpontjai, de a Budai által tett feljelentések nyomán eddig meggyanúsítottak között alig akad ismert név.""""
.
Ez csak orbanisztánban menő! Jó fiú volt, nem kukorékolt, kustiban volt, kimenti a FASZA GYEREK a csatatérről.
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Majd a CSALÁDI FELHÁZBAN szentté avatják JÓTÉTEMÉNYÉÉRT!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: nézz rá...hallgasd meg... oszt annyi...
kissé felnőttem
@Eladott Ország: majd megsüllyed még esélye van rá,
oszt katonai ügyész volt ha jól tudom
Eladott Ország
@kissé felnőttem: Egy picsaszájú volt MSZMP-s levitézlett katonai ügyésztől ( okirathamisító), aki csak vesztett minden ügyében, ennyit lehetett várni a dinnyezabáláson kívül...Megpróbálja helyettesíteni a "nemzet agyhalottját" ,a kupakoskószát, a teliszart búvárruha formájú férget a " nemzet legsötétebb butaságát", a tovaris polkovnyik-pofájú rezsiszilárdot és a Hol-„segg”-lik-hol-„bűz”-lik, a „nemzet kicsike, új vérnyusziját” , de nagyon alulmúlja még ezeket is... Azokon legalább lehetett dühösen is, de röhögni is egy keveset... de ez a kis seggnyaló kerti törpe még ehhez is tehetségtelen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.