A hajdúsámsoni körzeti megbízottak hely- és személyismerete segítette a nyomozókat a két férfi elfogásában.

Valamiért két debreceni fiatal jó ötletnek tartotta, hogy teljesen szétcincáljon egy Trabantot

A rendőrségre 2018. október 20-án 7 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Tímár utcából eltűnt egy Trabant típusú személyautó. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, majd az eltűnt autó keresésébe kezdtek. A hajdúsámsoni körzeti megbízottak a beszerzett adatok alapján tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került két debreceni fiatal, valamint információ merült fel arra vonatkozóan is, hogy a Trabant hol lehet.

A 20 éves A. Istvánt és 17 éves társát a rendőrök 2018. október 22-én elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozás adatai szerint a két fiatal feltörte az autót, majd beindították és egy Debrecen külterületén lévő erdőbe rejtették, ahol elemeire szedték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A károsult részére vetetnék a "környezetvédő"" fiatalokkal egy alsókategóriás autót. Neki ugyanis a Trabi a közlekedési eszköze volt. Ha nincs pénzük, akkor a szülőkön hajtanám be. Ezt fizetni talán lenne módjuk, ha már a gyerekeikből nem volt idejük a pajkosságot kinevelni.
Hellcat
@namihami: Színéből és állapotából ítélve ez valami spéci egyedi darab volt...valakinek elég sok pénze és ideje lehetett benne...erre jön két taknyos szardarab és szétbassza.
volvós
Minden rasszizmus nélkül büdös tolvaj cigányok voltak. Amúgy teljesen elmezavarodottak...2018-ban egy TRABANTOT lopni...annyit kapnak az ügyésztől, meg a bírótól, mintha egy Audit loptak vona...Azért a qurvaanyjukat !!!
volvós
De rendesek, mert a motort és a váltót bent hagyták !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.