Két gyerek is nevetve tudta a lépést tartani a vonattal.

Szűk három hónapja szervezte meg a MátészalkaLeaks elnevezésű civil szerveződés az első csigafutást a Mátészalka-Debrecen vasútvonalon, mivel a 78 kilométert a személyvonat 1 óra 49 perc alatt teszi meg, ami nem éppen európai mérce.

"A csoport most újabb humoros akcióval szeretné felhívni a figyelmet az említett vonal teljes felújításának fontosságára, valamint arra hogy a vasútvonal állapota olyan mértékben leromlott az elmúlt három év során, hogy a 78 kilométeres vasútvonalon már 48 sebességkorlátozás van érvényben napjainkban.

Ezúttal már nem csak a vonat elleni fölényes győzelmével világhíressé vált csiga, hanem két gyermeke, a csiga lány és csiga fiú is versenyre kel a Nyírmihálydi és Nyíradony szakasz 20 km/órás sebességkorlátozással sújtott 200 méteres szakaszán" – olvasható az újabb videó leírásában.

Az Index cikke szerint a három hónappal ezelőtti akció után a MÁV azt közölte, hogy zajlanak a felújítások. A csoport meghívta a közlekedésért felelős államtitkárt is, hogy személyesen tapasztalhassa meg a száguldást, ám végül az államtitkár lemondta a találkozót.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Mi lelt téged Bélám? Senki nem mondta, hogy ez egy vicces történet. Ez a szomorú valóság, amiről ti a szektában nem szerettek beszélni.
Te egy álomvilágban élsz, ahol a nemzeti beteg a többség által támogatott király, és ahol tapsolni szoktak egy ország kirablásához, lezüllesztéséhez. Ez is annak apró jele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@wpym: A negyven éve változatlan vasutak rossz pályája biztos a Fidesz bűne. :-))))
Shikari
@desiro: Drukkolj csak Gyurcsánynàk aztán majd együtt ülhettek.
csak úgy....
@Shikari: szia gyogyikám! azt hittem,hogy ezen túl, már csak éjszakás müszakba melózol!
köll a kis túlóra pénz,ugyi ? :)
wpym
@Shikari: Nem ezt irtam, ombre. Sajnalom, ha nem tudsz szoveget ertelmezni.
wpym
@Shikari: Megtortent regen. Reszemrol itt a vege. Szevasz. lol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok