13 pártnak elég jó üzlet volt az áprilisi választás. 100 milliókat kaptak, aztán mostanra eltűntek. Eddig 2,7 milliárd forintot tettek zsebre a kamupártok. Az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt (EU-ROM) országos listája 1002 darab szavazatot (0,02 százalék) kapott a tavaszi parlamenti választáson. Ezzel az utolsó helyen végzett a párt, amelynek vezetői azért mégsem lehetnek szomorúak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Na de miután a fidesz-kdnp érdeke a kamupártok indulása és az ellenzék megosztása, így mindez bocsánatos bűn marad a számukra!!!? Előbb-utóbb elévül és jöhet a következő!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,SZERVEKNEK,, rá lehet bukni a dologra, mert ez színtiszta csalás volt semmi egyéb !!!
Nessy
Na, őket nem vizsgálja az ÁSZ, meg a NAV. Az ő esetükben érdekes módon nem törvény a törvény! Ezt nevezik kis hazánkban "független" működésnek!
Jozefina
Na de miután a fidesz-kdnp érdeke a kamupártok indulása és az ellenzék megosztása, így mindez bocsánatos bűn marad a számukra!!!? Előbb-utóbb elévül és jöhet a következő!!!??
Nessy
@Jozefina: Jönnek is az ellenőrizhetetlen unión kívűli ,milliárdokért vásárolt szavazatok tavasszal.
Commenter
@papa.49: nekik megérte, mint minden csalás és lopás. Közben elfelejtik, hogy a legnagyobb kamupárt a fidesz ami nem más mint orbán és tsai maszek vállalkozása.
Az EU-tól 15 év alatt 11.000 milliárdnyi pénzt kaptunk. Ez olyan szám amibe a földi halandó beleszédül, és el sem hiszi. Naná, hogy megéri Mo. narancspárti miniszterelnökének lenni... :(
kereső
@Nessy: mert a törvény úgy szól, hogy csak a parlamentbe bejutott pártok kampányköltségeit kötelező!!! az ÁSZ-nak vizsgálnia. A többit csak akkor, ha valaki kéri. Kérte valaki? Nem!
Még a belügyminiszter se, akinek törvényességi felügyelete alá tartozik a választások lebonyolitása.
Még a 2014-es kampánypénzekkel is adósok- többek között szili áruló nagyasszony is.
Nessy
Mint qvasi kamupárt, a KDNP is remekül megél abból, hogy van pár néveleges tagja a kormányban és közelében. A fidesz támogatásával van külön parlamenti frakciója! Ebből a fidesz is profitál, a KDNP is, mi meg fizetjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.