Hatalmas tüntetés lesz Budapesten! A tervek szerint november 6-án, kedden a Magyar Nemzeti Banktól a Parlamenthez vonulnak majd. A demonstrációt két nagy szakszervezeti konföderáció, a Magyar Szakszervezeti Szövetség és a LIGA Szakszervezetek szervezi. A kormányzati megszorítás kétmillió munkavállalót érint rendkívül hátrányosan, főleg a lakhatás, a munkába járás és az öngondoskodás területén. Biztosra vehető ugyanis, hogy a cafeteria megadóztatása  miatt a munkaadók jelentősen csökkenteni fogják a juttatásokat. Ha a szakszervezeti tüntetés nem jár eredménnyel, akkor tovább kell gondolni, hogy következő lépésként milyen akcióegységet hoznak létre tudtuk meg a napi.hu -tól  

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A pitiáner gazemberek rettegnek. Ez rendben is van, rettegjenek, minden okuk megvan rá. És jönnek a finomlelkű okosok. Hogy nem szabad ezeket a szemeteket szemétnek nevezni és nem szabad csúnya szavakat használni és nem lehet diktatúrának nevezni és isten ments fenyegetni elszámoltatással és börtönnel, mert az nem demokratikus. Nem elegáns. És úgyse.
De. Úgyis. Szemetek. Diktatúra. Elszámoltatás. A bűnözőknek börtön. Vagyonelkobzás. Ha a családtagok közreműködtek, akkor nekik is. Máshogy ez már nem megy, nem lehet. A rohadt gyümölcsöt sem dédelgetjük, hanem kivágjuk a kukába. Ha nem ezt tesszük, megrohad a többi is. Minden megrohad, amihez hozzáér. Mert fertőz. Gyáva férgek. Hazug gazemberek. A cselédeik is, egytől egyig. Azok a piócák, akik a mi adónkból híznak, a mi adónkból hazudnak. Nekünk. A maffia védelmében. Cselédek. Kurvák. Nem, nem is kurvák. A kurva ad valamit a pénzedért. Tudod a szabályokat. Tudod, miért fizetsz. És önként fizetsz.El kell számoltatni ezeket. Mindet. A miniszterelnököt, a feleségét, a lányát, a vejét, a szüleit, a testvéreit, a szomszédját, a minisztereket, államtitkárokat, polgármestereket, színházigazgatókat, újságírókat, tévébemondókat. Mindegyiket, kivétel nélkül. Mert mindenki felelős azért, amit mond, amit tesz. Mindenki maga dönt. Az egyéni döntés szabadságát soha, semmi nem tudja felülírni. Nincsen parancsra tettem. Nincsen kellett az állás. Nincsen féltem. Nincsen nem tudtam. Nincsen. Nincsen, mert akár parancsra, akár pénzért, akár gyávaságból, akár ostobaságból, emberek milliót rabolja meg, tapossa el, nyomorítja meg a rendszer. A rendszer, ami nem működhetne önmagától, csakis úgy, ha elég talpnyaló sunyi geci szolgálja. Az egyéni döntés szabadsága nem korlátozható kívülről. Csakis belülről. Csak önmagunk korlátozhatjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: pont ilyen antikorrupciós ügyészség elé akarta őket állítani a Párbeszéd a választások után...nem nyerhettek tehát csalni kellett.
Aki Én
@Eladott Ország: Nagyon jó írás.

kolozsvaros.com/2018/03/10/nem-orbanektol-kell-felni-attol-kell-rettegni-amive-tettek-minket-ezek-a-troger-senkik/

,,Nem Orbánéktól kell félni. Attól kell rettegni, amivé tettek minket ezek a tróger senkik"
,,Én nem fizetek önként azért, hogy ezek a tetvek döntsenek helyettem. Nem fizetek azért, hogy Lázár az én nevemben, az én pénzemből hazug videót gyártson azért, hogy a gazdája hatalmon maradhasson és ő büntetlenül megússza a geciségeit. Nem fizetek önként azért, hogy az én hátam mögé bújva, rám hivatkozva hazudjon. Mert engem járat le. Engem aláz meg.

Nem fizetek önként Semjén Zsoltnak azért, hogy gyilkolni járjon külföldre és azt hazudja, neki erre telik. Nem, nem telik. Csak akkor telik, ha lop a közösből. Ahogy Lázárnak se telik arra, hogy a gyerekeinek százmilliókért ingatlanokat vásároljon. Sajnálom a gyerekeit, mert őket is belerántotta ebbe, pedig ők nem tehetnek semmiről. Mégis bemocskolta, a saját családját is. A többiek is. Egytől egyig."
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:58; Dopemannak értelmes vélemény nyilvánítása van a jelenlegi helyzetről.  Amíg ilyen az ellenzék addig sajnos Orbán kezére játszik...tragikomédia!
Gauntlet
@Eladott Ország: ezért is haragszok a kollaboráns ellenzékre !
Eriksson
@Eladott Ország: Dopmen mintha messziről nézné az eseményeket, nem elfogult, nem kötelezi el a véleményével magát. Szerintem nagyon is objektív. Érdekes és tanulságos volt végig hallgatni. Különösen ott ahol arról beszélt, hogy ezek a pártszónokok mind, egytől egyig a kormánytól kapják a fizetésüket. Akkor miről is beszélnek?
Eriksson
@Eladott Ország: Megnéztem a jobbik Kunigundai tüntetését. Hááát, inkább idegesítő volt, mint felemelő. Néhány ember ordítozta felváltva ugyanazokat a mondatokat másfél órán át. Senki se került euforikus ellenálló hangulatba.
Amíg ilyen banda áll ellen, addig a kormánynak semmi dolga velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.