A rendőrök nem találják azt a férfit, aki börtön helyett nyomkövetővel otthon maradhatott, de egyszer csak levágta azt a lábáról, majd eltűnt. A Dunakeszi Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt folytat eljárást Csicsák Zoltán ellen.

A rendőrség honlapja szerint a 22 éves férfi 2018. október 25-én délelőtt a bűnügyi felügyelet szabályait megszegte, úgy, hogy az elektronikus nyomkövetőjét a lábáról szándékosan eltávolította és ismeretlen helyre távozott Dunakesziről.

Levágta a nyomkövetőt a bokájáról, nem találják a rendőrök a dunakeszi férfit

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A rendőrök kérik, hogy aki látta, hívja fel őket.

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
De tényleg, nem hiszem, hogy ilyen egyszerű megszabadulni a nyomkövetőtől! Valahol olvastam, hogy elég drága. Lehet, hogy valaki véletlenül "szakszerütlenűl" helyezte fel?! Elvégre nem érthet mindenhez a "szolgálunk és védünk" fiaink!
görbetükör
Nyomozókutya segítsége kellene, nélküle sosem találják meg!
Levendula
Ez is fizetett óvadékot? Hogy otthon maradhatott és nem kellett neki előzetesbe menni?
wagabund
miért ilyen hulladék lábperecet alkalmaznak? nem lehetne olyant beszerezni, ami bármely buherálás, levágás, tartós vízbenáztatás esetén riasztja a hatóságot, a nélkül, hogy a viselője ezt észlelné...ha alufóliával beburkolná, akkor a jelvesztés is indok legyen a keresésre..

ez olyan bonyolult?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.