"Ebben az országban diktatúra lett" - hangoztatta a Demokratikus Koalíció elnöke az Ellenállás elnevezésű tüntetéssorozat pécsi állomásán, pénteken. Gyurcsány Ferenc a Jókai téren mintegy kétszázötven szimpatizánsa előtt rendezett eseményen úgy fogalmazott: "ha van bennünk elég bátorság kimondani, hogy ez egy diktatúra, akkor meg kell érteni, hogy diktatúrákat nem a parlamentben szoktak megdönteni".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
"ha van bennünk elég bátorság kimondani, hogy ez egy diktatúra, akkor meg kell érteni, hogy diktatúrákat nem a parlamentben szoktak megdönteni". Gyurcsány,MZP, Fekete-Győr most már kimondták mind...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
"ha van bennünk elég bátorság kimondani, hogy ez egy diktatúra, akkor meg kell érteni, hogy diktatúrákat nem a parlamentben szoktak megdönteni". Gyurcsány,MZP, Fekete-Győr most már kimondták mind...
relatív
Annál nincs undorítóbb amikor a nyaloncok akarnak túltenni az általuk nyaltaktól !

Ez a regnáló közélet az emberek egymás elleni legsötétebb gyűlöletét okozta a mérhetetlen hataloméhségében ! A fertőzés annyira mély, hogy a gazdaság hatalmas rendbetételi feladat semmi, az emberi pszihében okozott károknál !
Desischado
@relatív: Igazad van, ez a legnagyobb kár, amit okoztak. És amíg gyűlölködnek, addig sem figyelik, hogy mit csinál a rabló, parazita banda.
Jozefina
Igaza van!!! A diktatúrákat nem a parlamentben kell megdönteni!!!
karma1
@relatív: Igazad van: a gazdasagot gatyaba lehet razni foleg ugy, hogy mindenkinel teljes vagyonelkobzast hajtanak vegre, hiszen a penz megvan teljesen jol lathatoan, csak vissza kell szedni.
Az a szellemi nyomor, meg a psziche teljes tonkretetele viszont egy eletre megmarad lelki seruleskent, arrol nem beszelve, hogy csaladok szakadtak szet muszajbol... Me'g ha valami csoda folytan azok az emberek vissza is jonnenek az orszagba, akik orban miatt mentek el, a radikalisan megszenvedett valtozasokat, a kinti beilleszkedes nehezsegeit mar sohasem fogjak kiheverni. Persze , cask ha visszajonnenek - de nem jonnek...
A nagyobbik baj pedig az, hogy nincsenek mar eletben azok a nagy lelekgyogyaszok, akik segithettek volna az orszag mentalis talpraallitasaban - Popper Peter, Ranschburg Jeno, ...A nehany meglevo ertekes nagysagunk - Vekerdi Tamas, Keri Laszlo mar kioregednek, nem tudnak igazan szemelyekre szabott gyogymodokat alkalmazni - csak altalanossagban tudnanak segiteni - de vajon meddig?
Koszonheto ez az elso oktatasrombolonak, hoffmanrozsacskanak, meg a klikknek,...
A tortenelem szemetdombjara valok ezek a percemberkek, akik csak artani, szetverni tudtak, es csak elrettento peldak lesznek a tortenelemben, ha orban remuralmarol lesz szo valaha is...
Gauntlet
Mit fog tenni? Porosz sisakban kirohan és aztán "drang Nach osten?". Kollaboráns úr! Ez 8 éve zajlik! Add vissza a mandátumod! Kvázi elismered a NER-t. Az elejétől! Bejársz! Jó a fizetés!
Pálinkás Pál
@Shikari: Én inkább azt szeretném ha a narancsosok mennének kényszermunkára!!! És ez előbb utóbb bekövetkezik...sz@r lesz neked is...nyalipénz megszűnik,és mehetsz haza a Duna-deltába!!!
karma1
@Gauntlet: Ebben most nem ertunk egyet. Nem Gyurcsany lopta el az oriasi vagyonokat es nem o tette tonkre az orszagot, hanem orbanek es az o maffiaja.Gyurcsany most is fizetes nelkul dolgozik, tehat ot nem erheti a vad, hogy penzert asszisztal a ner-hez. Abban igazad van, hogy most MINDENKI az ellenzekbol (tehat nemcsak Gyurcsany, hanem MINDENKI , aki nem a kormanypart ) az a parlamentbe valo beulesevel legalizalta azt a mocskot, amit ner-nek hivnak.
Az ellenzek elszalasztotta az aprilis 8.-i valasztas utan az EGYETLEN lehetseges, amde tortenelmi lepest: majus 8.-an TELJES BOJKOTTOT kellett volna hirdetniuk, es akkor mar ezzel megeloztek volna ezt a merhetetlen amokfutast, amit ez az elmebeteg csinal azota is.
Ha akkor SENKI nem megy be a Parlamentbe, es nerm eskuszik fel az uj kormanyra, akkor kiderul, hogy valoban csak az egypartrendszer marad , mint a rakosi idokben, es mar akkor a nyugat is markansan fellephetett volna, es vilagos lett volna nekik is, hogy mi folyik Magyarorszagon.
Ez lett volna az utolso bekes lehetoseg arra, hogy a kormany rettenetesen egyedul maradjon, es ekkor mar akkora nyomas nehezedett volna rajuk, hogy valaminek tortennie kellett volna. Lemondasnak, vagy annak, hogy a kormany ne tudjon megsem egyszeruen megalakulni, (hiszen az egypartrendszer semmikeppen sem demokracia , es ebbe mar a nyugat is erosen nyomast gyakorolhatott volna a potrohosra. Mert ha akkor kap egy oriasi bojkottot, az egesz strategiajat (a lopasra) teljesen at kellett volna alakitani, amire sem ideje, sem megfelelo emberei nem lettek volna. Es ebbe akkor magatol belebukott volna. De a magyar kicsinyesseg, szethuzas az ellenzekben megakadalyozta az osszefogast ebben a kerdesben, pedig minden normalisan gondolkodo ember elott nyilvanvalo kellett hogy legyen.
silber13
@Shikari: Már megint mit ebegsz pubi! Elszámoltatjuk?? Te???:-))))
silber13
@Shikari: Ne felejtsd el,hogy Gyurcsány nem úgy lett vagyonos,mint a csúti dagadt tolvaj és nem tarhálással kereste meg a betevőjét, miként valamilyen Durbincs-Shikari!::))))
Clavigo
@Shikari: Mi van oláh,,megint unatkozol ? Miért nem beszélgetsz a szamaraddal ? Már az sem áll veled szóba ??
silber13
@Shikari: van egy hangyafarkányi probléma! Először is azt sem tudod,hol van Rcsk,mert primkó,buta majom vagy, és velejéig román homokos! Másfelől mféle hazáról ugatsz pubi? Kellene az Alföld a bunkó szőröstalpúaknak?:-)))
emerencia
@karma1: Soha nem volt képes az ellenzék egységbe tömörülni fontos közös cél érdekében. Ennek egyrészt saját maguk, másrészt pedig a sikeres orbáni divide et impera az oka. (Emlékezzünk pl. szélikére és pártjára.) Nem tudni mi történt volna velünk, (a népre gondolok) ha áprilisban egyik ellenzéki párt sem veszi fel a mandátumait. Ez a hajó már elment. Arra is vannak érvek, hogy megmaradt az ellenzék a parlamentben. Nem zárható ki sajnos az sem, hogy ha a bojkott megtörténik, orbán feljogosítva érezte volna magát arra, hogy a belmagyar nemnertárs lakosságra támadjon fizikailag is. Most már marad az ellenzéknek az erőszak vagyis egy forradalom kirobbantása (melyet sokan nem szeretnénk) vagy a határozott, kitartó tiltakozás ami talán némi fényt juttat az orbáni mentális kútmérgezéstől megbolydult agyakba. Úgy vélem, hogy ebben próbálnak támogatni minket a liberális demokrata szövetségeseink de kérdés, hogy mikor és mi lesz ennek a vége? A diktatúrák mindig megbuknak ez nem kétséges. Csak azt nem tudni előre, hogy addig hány ember élete, jövője fog rámenni az orbáni ámokfutásra?
karma1
@emerencia: Hogy mi torternt volna? Szerintem orban ugy meg lett volna hokkenve, hogy a vilagon semmit sem tudott volna elso pillanatban lepni, de utana azonnal a torvenyt kellett volna vegigcsinalnia, ami - szerintem - ilyen esetben tutira olyasmit irhat elo, hogy vagy ujra ki kell tuzni a valasztasokat, vagy a kormanynak fel kell magat oszlatni, mert az alapkatyvaszban tobb part vezetesu orszagunk van, egyenlore "demokratikus" allami rendszerben. Mindenesetre ebben az esetben nem tudott volna mire hivatkozni, mert EGYSEG Lett volna a osszes ellenzeki part kozott, tehat nem tudta volna egymas ellen kijatszani oket. Epp ezert kellett volna mindennel jobban az egyseg, de asszem, amig 2 magyar van egy helyen egyszerre, azoknak min. 4 kulonbozo velemenyuk van, es soha nem fognak megegyezni semmiben sem.
emerencia
@karma1: A mindennapokban viszont már pislákol valami az alagút végén. Az utóbbi egy évben ugyan sokan nem mertek megnyilvánulni de mostanság mintha kissé lazulna a szájzár nem éppen orbán örömére. Az értelmesebbje már rájött, hogy még jelenlegi kedvezményezettként sincs arra semmi garancia, hogy soha nem kell majd a mostanság lenézett, a napi élettel kínlódó néptömegek sorsában osztoznia.
emerencia
@karma1: Ja és még valami: orbán seccperc alatt bármikor módosítani tudja a gránitszilárdságú alapkatyvaszát. Az esetleges bojkott esetén biztos, hogy meg is tette volna így nem kötik meg a kezét a törvények. Ő hozza őket, saját magának. Magyarország már régen nem jogállam mostmár csak néhány jobb érzésű jogász próbálja konkrét ügyekben valahogy megőrizni a jogállami kereteket. Ez ugyan kevés de azért reményt keltő. Sok kicsi sokra megy, ez igaz az élet minden területén.
szép új világ
@Shikari: Azt hiszed, hogy nem gondoltak még a teljes vagyon elkobzásra? Dehogynem! Csak aztán neki ültek számolni és rájöttek, hogy nem éri meg. Hogy miért, Mert ennek kivitelezése baromi nagy munkával járna és a végén, összességében annyit hozna a konyhára, mint a Nemzet Gázszerelője 1 nap alatt. Kvázi, még a Ti béreteket sem futná ki.
Commenter
@karma1: teljes bojkott, mandátumot nem felvenni esküt nem letenni igen ez volt az egyetlen lehetőség...
karma1
@Commenter: Szerintem ez volt az UTOLSO alkalom, amikor meg bekes modszerrel meg lehetett volna szorongatni a tokeit.
A pillanat elmult, - hat innentol csak a forradalom es/vagy a polgari engedetlenseg maradt...
Commenter
@karma1: Igen elmúlt a szemünk láttára lobbant fel két pillanat is egy a Fóvám téren még a választások előtt, és a második a választási sokk után. Mivel Az EBESZ annyit sem mondott akkor hogy bikkmakk, az ellenzéknek kellett volna nem felesküdnie az új vágású kereszténydemokráciára bármi legyen is az. Gyurcsány, MZP, Hadházy és most FGYA is, ahogy írtam kimondták okt 23-nyomán hogy innen szépen el vagy...amit írsz. És van egy olyan érzésem hogy önmagától nem fog elmenni. Ez elveszett. Jön a vér, verejték könnyek... :(((( és megyünk vagy megyünk Vietnám és Kirgizisztán irányába megint :((( incredible sadness...
menekült
@karma1: @Commenter: Valóban azt kellett volna, amit mondtok. Bár a Fidesz szerint ellenzék nélkül is lehet kormányozni, de akkor nem hivatkozhattak volna arra, hogy a Parlament megszavazta, a magyarok ezt akarják, stb. Hol van a világon olyan parlament, amiben csak egyetlen párt van, ráadásul úgy, hogy a választásokon az a párt a szavazatoknak a felét sem érte el? Csakhogy a Jobbik szerintem nem ment volna bele a bojkottba.
karma1
@menekült: Az lmp se ment volna bele meg a momentum sem... Mert mindegyik a fidesz szatellit partja, es most 4 evig nagyon jol el fognak uldogelni a langymeleg parlamenti barsonyszekben.. Erre ment ki az egesz. A fizetesemelesuket is szo nelkul megszavaztak, - csak a DK meg az mszp-Parbeszed nem szavazta meg a kepviseloi fizetesemelest. Mert nem volt az mas,csak a Judas-penz, hogy a kepviselok fogjak be a szajukat.
menekült
@karma1: Egyébként gondolj bele, ha akkora csalással, amekkorát a Fidesz a választási törvénnyel és a választásokon elkövetett törvénytelenségekkel elkövetett, a szavazatok felét se érte el, mekkora lett volna az arány csalás nélkül?
kereső
@karma1: nem jobbikot akartál irni? A momentum nem parlamenti párt.Amúgy teljesen egyet értünk! Mit rimánkodtunk április 9-től kezdve!De mintha meg se hallották volna.Süket fülek-és ócska kifogások tömkelege.Lehet,hogy Gyurcsány rájött már mekkora hibát vétett-ismét?
karma1
@kereső: A jobbikot teljesen termeszetesnek vettem, hogy nem allt volna be a bojkottba, (a momentumrol viszont nem tudtam, hogy bejutottak-e vagy sem, mert oket nem nagyon csipem). Termeszetesen oket (jobbikot) IS beleertettem,...:o))))
karma1
@menekült: A kerdesed koltoi, de azert valaszolok ra: SEMEKKORAT sem, - lett volna masfel millio lagymatag szavazo, es ugy jartak volna, mint a multheti valasztason a lengyelek, (akiknel az orban tipusu part teljesen le lett szavazva) Ott nem lehet az embereket megvezetni...
karma1
@menekült: Es kepzeld akkor mi lett volna, ha nyugaton a magyarok le tudnak szavazni a neten, es azt a 266 ezer romant, ukrant nem buszoztatjak at, es nem lehetett volna levelben is szavazni.
Peller Anikó
@menekült: el kell ismerni, hogy ennek a rendszernek (is) vannak haszonélvezői.

A cigányok kaptak egy szál kolbászt, a nyuggerek kaptak erzsit, kétszer is, meg 10 ezret a gázszámlára. A vérszívő trollok kapnak havibért (vagy szavanként esetleg), a gyerekcsinálók csókot, a kamuképviselők kényelmes fizetést.

A belső kör meg pókerpénzt, letelepedési kötvénypénzt, betonpénzt, focipénzt, lámpapénzt, disznóhizlaldát. A bankárok zongorát, vadászatot, nyaralást, tízciánót, százrembrandót.

A románok, szerbek is hálásak, az ukránok örülnek az ingyennyugdíjnak.

Ki van ez találva rendesen miközben özönvízszerűen tömik a fejedbe, Magyarország, így szeretlek.
ibn Said
@karma1: ma 01.50!
Méltánytalanul alul értékelt poszt!!!
karma1
@ibn Said: Koszi, belepirultam, lol...:o))) Regen jartal errefele, jo latni ujra, efendi,...;o)))))
ibn Said
@emerencia: @karma1: Olvasva a párbeszédeteket az ellenzékről, azt kell mondjam, hogy mindkettőtöknek igaza van és mégsem! Úgy gondolom, hogy Mi választók vagyunk túlzottan finnyásak, hogy kijelöljük ki legyen az az ellenzéki párt aki köré fel lehetne építeni a többi ellenzékit. Gondolom ezt azért, mert egyeseknek még mindig Gyurcsány a "patás ördög", és azon túl, hogy "tönkre tette az országot", még le sem mondott, sőt most is politizál... vagy ott van az LMP olyan hinta politikával, hogy az ember azt sem tudja mikor kit, miért rúgnak ki, hol szövetségre lépnének, hol meg nem. Ugyan ki bízna meg egy ilyen pártban!? A Jobbik pedig néha már (újra) annyira szélsőséges, hogy maguk is megrettennek saját maguktól, nem beszélve arról ők sem voltak hajlandóak elfogadni azt a tényt, hogy egyedül senki nem győzheti le a Fidesz-t! Az MSZP azt hiszi, hogy csak ők vihetik a baloldal zászlaját, és mindenki alkalmazkodjon hozzájuk! A parlamenten kívül a MOMA, Momentum, Együtt, Liberálisok, stb... nincs bennük meg az az átütőerő ami ahhoz kell, hogy Mi választók elfogadjuk őket, bennük meg nincs meg az a képesség, hogy elfogadják, még nincsenek azon a szinten, hogy elegendő legyen a támogatásuk, ezért inkább a meglévő ellenzéket támogassák a választásokkor. Annyira különböző az ellenzék, annyira más a programjuk, a nézeteik, hogy soha nem lesz arra lehetőség hogy teljesen egységesek legyenek! Ami pedig kimaradt: az az hogy az ellenzékben sem csak szentek vannak!
emerencia
@ibn Said: Nagyon úgy tűnik, hogy van az ellenzékben jónéhány bomlasztó egyén, tehát ami a szenteket illeti abban egyetértek veled. Az nem baj, hogy az ellenzékben is vannak különbségek a miként és hogyan kérdéskörben. Ha minden párt minden oldalon komolyan gondolja az orbán rezsim leváltását akkor már meg is van a közös nevező. A bomlasztók aknamunkája ellenére szerintem össze fog jönni csak az a kérdés, hogy mikor és demokratikus irányban-e? Az ugyanis cseberből vederbe esés lenne, ha egy másik, az orbáni mentalitáshoz hasonló párt szerezné meg a hatalmat.
tudode
A VISSZAFOGLALT Tv jót tesz Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnöknek, mivel azt MÉG ők sem vitatják,hogy ÉPÜLTEK UTAK, egyebek, nem adta nevét ahhoz, amellyel szemben KILENCEDIK ÉVE betonteknőkben LANDOL/T az, amelynek az ORSZÁG JAVÁT kellett volna szolgálnia:
.
Lássuk csak, mit VÁGTAK össze, mint a mellékterméküket:
.
---- FŐHŐS - Gyurcsány Ferenc (1. rész)
www.youtube.com/watch?v=jJpoFfdXB9k
.
---- Best Of Gyurcsány 2 - tovább dübörög a hazugság
www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ
.
Mit kínlódnak annak érdekében, hogy VEZETŐLÁNCON gyönyörködhessenek abban, aki ÖFÉLESÉGÉVEL ellentétben betartotta a szolgálati utat!
.
Ha Gyurcsány NEM IS, Bajnai Gordon már Auasztria közelébe KORMÁNYOZTA "volna" az országot!
.
Így tovább! Képtelenek EZEK fogást találni rajta!
kereső
@ibn Said: 12:50, alapvetően egyet értünk-és mégsem.Mert az ellenzéknek-parlamentben,és parlamenten kivül most egyetlen dologban kéne megegyezni- akarják-e tovább orbán országlását,vagy sem? Ha nem,akkor félre egyenlőre a pártprogramokat,a kis kakaskodást a szemétdombon, a kisujjas úri finnyáskodást-és hajrá! Hogy utána mi lesz?- volt a választások előtt egy ún.minimum program közkézen- a jogállam helyreállitására,új alkotmány megalkotására-amit népszavazás erősit meg, elszámoltatásra...nem emlékszem már pontosan "keresni" meg most lusta vagyok. Szóval lenne itt megoldás-csak akarni kéne a T.feleknek.Mert különben félő,hogy a következő választásokra már nem kell ellenzék-hazafias népfront jelöltjéére kell! kötelezően szavazni,-és jöhet az amit anima belinkelt.
bencemacska
@karma1: ma, 04:50
Ismereteim szerint a DK már az előző parlamentet is bojkottálta, de "egyedül nem megy".
Kik is segítették ki a kétharmad híján kormányzó OV-t? Talán csak nem azok, akik nem kaptak viszkit és még a pogácsa sem volt elég friss???
karma1
@bencemacska: Pedig nagy valoszinuseggel azok. ...:o)) az lmp,... kivancsi lennek most a mi Bejlank eszelos lelkendezesere, de szegenyke talan mar a kardjaba dolt valahol, hogy nem szelike kiralykosasszony lett a ME...:o)))
CsipkeRózsa
Nem értek egyet azokkal a véleményekkel, hogy ha az ellenzéki pártok nem vették volna fel a mandátumukat és nem ültek volna be a parlamentbe, akkor Orbán lemondana, meggondolná magát, stb.
Orbán nem azt nem vette volna zokon, hiszen a 2/3-os törvényeket is meg tudja hozni, változtatni egyedül. Szerintem nincs olyan törvény, hogy több pártnak kell ülni a parlamentben.

Egyébként, már most is részben parlament nélkül is, nagyjából a saját egyszemélyi döntései érvényesülnek.
bencemacska
@karma1: ma, 07:38
Gondolj bele, kik ültek be a parlamentbe!!!
Én emlékszem rá, hogy Szél közölte , ő elfoglalja helyét a parlamentben. A mostani elnökük nem volt hajlandó visszalépni Mellár Tamás javára.
Mit művelt fodor gábor a Párbeszéddel?
Ezekkel összefogni???
Hátat fordítani sem szabad nekik!!!
emerencia
@anima: A seregben volt egy segédmunkás kollégánk aki a rendszerváltáskor mindenkinek azzal jött, hogy Kárpátalját Magyarországhoz fogják csatolni. Senki nem vette komolyan de most így majd három évtized távlatából már elgondolkoztató. Bartus talán egy kicsit túldimenzionálja a dolgokat de érdemes rá odafigyelni és nem pánikolni. Nem vagyunk egyedül a nagyvilágban, még történhet velünk akár valami jó is. (Pl. egy orbánmentes demokratikus fordulat.)
bencemacska
@anima: ma, 13:52
Úgy általában nem kedvelem Bartust, de most sokban igazat kell neki adom!
bencemacska
@karma1: ma, 14:30
Szerintem itt van, csak jóval kevesebbet "oktat".
Commenter
@menekült: szabadon választott parlament a világon ilyen egy sincs. A Bem téri ellenzék plusz a parlamenten kivüli erők is kevesek már orbánhoz. Az egyetlen dolog amitől megroggyanhat most már az a saját korlátlan hatalma, vagy pedig jön az ellenzék verziója és elsöpri a népharag. Harmadik alternatíva miszerint önként lelépne saját érdekében, számomra elképzelhetetlen.
Commenter
@karma1: mint parlamenten kívüli pártnak a Momentumnak mindegy volt hogy belement volna, e vagy sem. Parlamenten kivüli pártként tényleg két dolgot bizonyíthatnak: 1. támogatják a rendszert, azaz szatellitpárt ők is, s majd a fidesszel együtt süllyednek.2. Nem támogatják a rendszert és egy új politikai erővé növik ki magukat a DK-val a PB-vel.A Momentumnak legalább intelligenciája van, és én úgy gondolom hogy ott ahol már 3 ember is tömeg, ott FGYA és a Momentumosok igazán bátran kiálltak a CEU mellett. Én hiszem hogy Guy Verhofstadt nem támogatna nyilvánosan az FB-n egy olyan mozgalmat amelyik orbán szatellitpártja, mert ezzel Verhofstadt önmagát is csúnyán leégetné. Jelenleg ennél jobb érvem nincs mellettük.
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 14:34
Nálad az igazság, szerintem is egyszemélyi vezetés van M.o-n, a parlamentben levő kormánypártiak csak OV csicskái!
Ha az ellenzék nem lenne ott, külföld felé tudnák bizonyítani, hogy egy párti törvények és végrehajtás ellenőrzések születnek.
DE: akit érdekel így is érti, akit nem érdekel, azzal meg nincs mit csinálni!
Commenter
@bencemacska: Ha az ellenzék nem lenne ott, külföld felé tudnák bizonyítani, hogy egy párti törvények és végrehajtás ellenőrzések születnek. Írod még: DE akit érdekel, így is érti. Érti bizony ld. 7. cikkely. És lesz még pár ilyen.Kérdés, orbán meddig tudja mindezt fizetve és röhögve átlépni? Amíg "a kelet" mögötte áll...?
bencemacska
@Commenter: ma, 16:22
Én inkább azt látom, hogy az EU sem olyan egységes, következetes, mint kellene. Most pl a választások miatt nem akarnak "párton belüli" konfrontációt.
Commenter
@bencemacska: ameddig nem konfrontálódnak orbánnal saját magukat is lejáratják nem kicsit. Nagyon.
kereső
@CsipkeRózsa: 14:24, nem gondolta azt senki,hogy orbán lemond.Nem is ez lett volna a cél, hanem akkor fehéren-feketén kiderült volna,hogy bizony egypárti parlament van,amit most az ellenzék részvétéle a parlementben elfed-biztositja a látszatot,hogy még parlamentáris demokráciában élünk.Holott nem-mert az ellenzék csak a biodiszletet szolgál,és legitimást biztosit orbán egyeduralmának.Sokan tisztán látják,hogy ma már egyértelműen orbánnak van parlamentje,és kormánya,nem pedig az országnak. Na ezért lett volna jó tiszta viz a pohárba.
Most igy beülve a parlamentbe,letéve az esküt orbán alaptörvényére ,kissé nehézkes orbánra rábizonyitani az egyeduralkodást-amit még a saját alaptörvénye is tilt. Igy most már van egy olyan diktatúránk,mint anno az ndk-ban volt többpártrendszer mellett.Hát ezért hadakoztunk április 9-én ,meg utána is. Hiábavalóan. Az az érv,hogy igy jobban tudják "ellenőrizni" orbánt,mit mondjak-jó kifogás sosem volt rossz.De most biztosan az.Orbánt ellenőrizni? Még viccnek is gyenge.
Peller Anikó
@karma1: 14:30, Me ee ee eee

@CsipkeRózsa: 14:34, Teljesen így van. Abszolut értelmetlen lett volna ha nem jár be dolgozni az ellenzék.

Az ór bánnak csak annyi dolga lett volna, hogy az összes médiában mega óriásplakátokon hirdesse, hogy a szar ellenzék nem jár dolgozni és egy hónap múlva törvényt hoz, hogy akkor nem jár fizetés se.

Két párt beszavazta (= fidesz és kdmp) + az 1000 kis tetű párt amit pont erre a célra hoztak létre. Az elempé kéri a fizetését, jól megdolgozott érte. A jobbik dettó. Akkor ki lenne az akitől sajnáljátok a fizetést?

Hagyhatnátok már ezt a degenerált bojkottos hülyeséget, mert ez legfeljebb csak demokráciában működhet. De nálunk csak jót röhögnek rajta, hogy mekkora hülyék vannak magyarországon.
ittott
@Peller Anikó: Kedves Anikó! vág az agyad, mint a borotva.
magyarbakancs
@Shikari: Mitől MAGYAR ellenes valaki ha valamiről mást gondol.?
Se ez a szar jobb oldal.se ez a szar baloldal erről a szövegről nem tud leszokni HAZAÁRULÓ!
A jelenlegi politikai ganéknál kártékonyabb nincs.
Egy elme beteg vezeti az országot,és ennek még tapsolnak is.
magyarbakancs
@Shikari: Te én ennek a kormánynak az intézkedései 95%-kát nem tartom jónak akkor én nem vagyok Magyar?
Az intézkedései magyar ellenesek lásd közféra,EU,Nyugdíjas törvények.
És lehetne sorolni nap estig.
kripton
@magyarbakancs: 1. magyar
2. magyarellenesek
3. nyugdíjas törvémyek
4. napestig

Grat!
Eriksson
@Rockxy: A nevezett azt hiszi, hogy minél nagyobbakat mond, a követői annál hamarabb szerzik meg neki a miniszterelnöki posztot.
36
Veszőben az internacionalizmus Fletó! Már Dél-Amerikába is betette a lábát a populizmus. Brazíliában, Bolsonaro lett az elnök.
Nekik is elegük lett a "haladókból".
Sámannus
Egyszerű értelmezés ha a zembereket győzik meg az ellenzékiek, mert ott kell győzni.
Most indul a karácsonyi osztogatás mellett az inzultáció. Ha a tömeget nem sikerül észhez téríteni, akkor a kisemberek, akiknek minden mozgásterét elvették újra elmennek és erre a setét társaságra voksolnak
A parlamenten kívül ez maradt. Nincs a pártoknak képviselői a vidéki településeken, akkor nincs forradalom, amiről félve gondolkodik mindenki. Legfőképpen orbán és az ő hangját rikácsoló média hadserege fél attól, hogy a nép meggondolja magát és elkezd ellenzékivé vállni. szerintem csak idő kérdése, amikor egy falu vagy egy város magához tér.
Felfogják az emberek, hogy itt minden hamis, amit az újság, a rádió és a tv áraszt.Amit a reklámok, és a propaganda hirdet. Hiába lesz orbán előrelátó, és hiába készül karhatalommal ellenünk, nem fog győzni, mert annyi ember nem megvesztegethető, aki egy elkeseredett helyzetbenőt megtudná védeni. El fog következni a nap amikor oda állunk a Kossuth térre, és
elkezdünk ilyen rigmusokat ismételni, mint a hujki ruszki, és posli damój! Ami az ide beszervezett titkos ügynökök seregére értendő. Meglepően nagyszámú média hadserege van ugyanis orbánnak, akik orosz országban, és más keleti régióban kapott képzést és nálunk helyezték el őket, és csak hab a tortán az ellenzéki médiában is zavarkeltő a népét eláruló takonygerincű médiamunkás.
kripton
@Aki Én: Az egyik elütés a másik tudatlanság.
Aki Én
@kripton: Nehogy azt hidd, hogy ha viszonylag hiba menetesen írod le a buta tudatlanságaidat, akkor azok már hitelesek.
A józan paraszti ész a jelek szerint is többet ér, mint a vélt tanultság.
nezelodo
Fletó, nem mondod!? Ezt a néhai felcsúti juhász súgta a füledbe, mielőtt a létrájával együtt a választás előestéjén elcsapta a félvak osztrák nyugger a medzsójával?
szettevette
Ez az ember nem normális! Egyszer már volt lehetősége bizonyítani! Azt elkúrta! Garázdálkodjon a saját vállalkozásaiban! Esze annyi, mint egy marék lepkének. Ilyen ember többé nem kell!
magyarbakancs
@Shikari: " Mi köze a kormány intézkedéseinek a polgárok magyar identitásához? Nem látok összefüggést!"
A Magyar identitás sajnos a jobb oldal értelmezésében ,és a bal oldal értelmezésében azt jelenti .
Hogy aki velem nemért egyet az hazaáruló.
Nahát itt az össze függés.Tehát minden szar ideológia ami csak létezik az egyed uralomra tör,másikat be skatulyázza stigmázza.
És az ö általa propagált ideológia az üdvös a többi mind elpusztítandó.
Én a politikáról írtam nem vallásról.
juttka
@Shikari: Ebben az országban a legfőbb uszító G.O.V. és bandája.
JAJMÁR
Ez most jött rá? Miért nem választások előtt? (Költői kérdések... tudom ám, miért nem ) :)

Sőt! Azt is sejtem, hogy kiknek kellene szerinte, nem a Parlamentben - ahová egyébként szépen becsücsült ő is - megdönteni ezt a rendszert.
De igen! ez uszítás... de nyugi, senki se uszítódott meg tőle. Talán csak a fotelben.
JAJMÁR
@Peller Anikó: Nem itt van ez valójában kitalálva. A ner ennél jóval több. A ner minden. Egymindentlátóhálózat! Mindenhol ott van. kötve és fogva az is, aki benne van, az is, aki csak közvetve, de valahol mindenki része. Minden település és minden település minden lakója.
Nem a Gyurcsány mondta meg amit már mindenki tud, és hiába várja mindenki a másoktól, hogy fölébredjen, mert hiszen nem alszanak. Csak várják, hogy majd a mások fölébrednek, és majd csinálnak valamit. Mert ő nem tud, őt fogja a ner!
Az államigazgatás van nagyon kitalálva!
Bizony, bizony, a demokrácia látszatára épül! Csak, és akkor billent volna meg, ha az ellenzék nem ül be a Parlamentbe! De beült. Most meg kajabálják a hülyeségeiket, puskacső elé az embereket. Hát, kajabálni könnyebb, mint lemondani a biztos pozícióról.
Az ellenzék is a ner!
magyarbakancs
@durbincs:
Nyaltál,szoptál te büdös görény fideszes majom.
JAJMÁR
Ja, a Gyurcsány... jó földelés, a ner szolgája! Időnként levezeti a nép felgyülemlett feszültségét, időnként - a ner - tesztelik, hogy milyen erős ez a feszültség!A Gyurcsi mondd egynagyot... és nem történik semmi, tehát még lehet terhelni, még nem akar lázadni a tömeg...
Nem vettétek észre, hogy ez az ember mindig "blöfföl"?
silber13
@Shikari: Imádom mikor egy elvakult újnáci fattyú böfög!:-)) Igaz, Durbincs-Shikari?:-)))
magyarbakancs
@durbincs: a 4 elemivel magát,nagy-sebességű teniszlabdának?elképzelni ?aspektusilag ?.
kissé morbidnak tűnő földi tünemény lenne? de maga nyomi 120cm-rel ?hátizsákkal a hátán?.
ami végül is csak egy púp ?Kacska járásáról meg ne is beszéljünk?azt? Sólyomszem röhögi ?..
Incsucsuna is csak kacagja ?
magyarbakancs: De Uffollnak itt már a picsogik is
magyarbakancs
@durbincs: a 4 elemivel magát,nagy-sebességű teniszlabdának?elképzelni ?aspektusilag ?.
kissé morbidnak tűnő földi tünemény lenne? de maga nyomi 120cm-rel ?hátizsákkal a hátán?.
ami végül is csak egy púp ?Kacska járásáról meg ne is beszéljünk?azt? Sólyomszem röhögi ?..
Incsucsuna is csak kacagja ?
magyarbakancs: De Uffollnak itt már a picsogik is Pszichiátriára meg kérjen időpontot ? ha mindenki más, már bolond ?
s 50iq-s
menjenek ketten,hátha olcsóbb? s itt ez a büdös Ploesti bányakecos a @tulipan: : nevű?

minden jót
anima
Milyen elbaszott egy ország az, ahol Orbán alternatívája Gyurcsány?
A két bolond.

A vész hozza a felszínre a milyenséget.
Nálunk ez a két szardarab úszott a felszínre.
Gyurcsány ugyanúgy megfojtotta az ellenzék megújulását, valami normális felé való haladást, mint Orbán.
Te le van a faszom az egésszel!

Már csak azt nem értem, ha értem a folyamatot, látom a célt, az okozat okát, akkor miért nem tudok megnyugodni?
Igazából ezt is értem.
Mert qrva nehéz elviselni szó nélkül az elviselhetetlent - az őrület eme fokát.
Az egyre jobban elbutulást, ahogy a paraziták utat találtak a felszínre, és bűzös gennyes kelésként terjedve próbálnak a maguk mocskával bemocskolni mindent, és mindenkit.
JAJMÁR
@Mirabilis: Pedig" ezek ugyanazok"! Ès együtt tartjàk fönt ezt a nemzetiizè rendszert, amit
bizony, együtt hoztak létre, és eszük àgàban sincs megdönteni.
Gyurcsi hőbölgős , "szenvedélyes" mondatainak semmi sùlya hatása sins. Nem az a cél, hogy "gyùjtson". Monitoroznak.
Nem blöfföl? Mondott már "kigyótbékàt", igért hozzá bizonyìtékot... ki látta?
Ha majd tényleg lesz, az se érdekrl már senkit. Hozzászoktatják a népet.

EZEK MIND UGYANAZOK!
JAJMÁR
@Mirabilis: Hu, szerintem a kérdéseidre te is tudod a válaszokat.
A "nép" tűrőképességét, vagyis minket monitoroznak. Hogy kik?az "ugyanazok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.