Pozitívan értékelik az MTI-nek nyilatkozó bankok a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) tervezett módosításait.

A bankok örömmel fogadták a csok módosításait

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely csütörtökön jelentette be, hogy a kormány döntése alapján bővítik a családi otthonteremtési kedvezményt, a kétgyermekes családokra is kiterjesztik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsönt, a háromgyermekeseknél pedig a kölcsönfelvétel lehetőségét 15 millió forintra emelik.

A Budapest Bank közölte: pozitívan értékelik, hogy az új építésű ingatlanok esetében

bővül a felvehető kedvezményes lakáshitelre való jogosultak köre és számos esetben emelkedik a hitel összege azáltal, hogy kétgyermekesek is igénybe vehetik a 10 millió forint 3 százalékos kamatozású kedvezményes lakáshitelt, a háromgyermekesek pedig immár 15 millió forint kedvezményes lakáshitelre lesznek jogosultak.

"Pozitívan értékeljük ezen intézkedéseket, hiszen hatásukra az ügyfelek szélesebb köre igényelhet, az eddiginél magasabb támogatást, ez pedig a Budapest Bank várakozásai szerint tovább növeli majd az érdeklődést a csok iránt" – közölték az MTI érdeklődésére.

Az Erste Bank fontos lépésnek tartja a csok bővítését, amely támogatja a kormány lakásépítéseket és korszerűsítéseket előtérbe helyező programját és összhangban van a kabinet családtámogatási elképzeléseivel is

- tájékoztatta a hitelintézet az MTI-t.

Az Erste Bank, amely az első nyolc hónapban – az előző év azonos időszakához képest – megduplázta új folyósított jelzáloghitel állományát, a bővített csokkal az első lehetséges időponttól az ügyfelek rendelkezésére áll – tették hozzá.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Várják a bankok az embereket, MINT A HIÉNÁK A DÖGÖT !!!
Mézesmadzag elhúzva, már láttam olyan hirdetést is ahol 20 évre állandó törlesztő részletet ígért a bank ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
AKI EZT ELHISZI MEGÉRDEMLI !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Különösen a Bp.bank -köszönjük Emese- örömének tudok "örülni" én is, mert miért ne lehetne mészáros lölőnek,tiborcznak jó napja/i/.-mint tulajoknak.Hiszen a bank profitja a kihelyezett hitelek kkamatából,és egyéb dijaiból származik- és minél tovább tart a jegybanki alapkamat alacsonyan tartása,ez a profit annál nagyobb-hiszen a betétek után jóformán nem kell kamatot fizetni-és a kihelyezhető hitel meg a betétesek pénzéből van .Kitalálták már megint,hogy mi a jó nekik.
papa.49
@kereső: Ha végig gondolod, kinek segít, ez a hitelforma, rá kell jönni, annak akinek a családi jövedelme havi 350-400 ezer körül van nettóban !!!
Meg annak aki bérlakás céljára akar lakást szerezni, amit majd jó pénzért kiadhat !!!
eszegfu
@papa.49: 10:21 Pontosan erről beszélek én is!!
Eriksson
Hajjajj. Ahol a bankok örülnek, ott fű nem terem a hitelfelvevőknek.
Eladott Ország
@eszegfu: ma, 10:04; 25 millióból egy új garzonlakást lehet venni Budapesten. Például Budapest XIII. Ker, 30.900.000 Ft, 45 négyzetméteres kétszobás új lakás. Tájékoztatásúl új lakásárak Budapest XIII. Ker.
img.shardimage.com/ZFJZKSZn/s-b2:7fb883986769/w:1024_h:768_c:lfit_q:70/g:bl_l:lo:logo30/i/zzkocoP4s_PKJHkvf7IYAv3coISSo9yX
Eladott Ország
Az irány már jó, csak az inflációt kell egy kicsit megpörgetni, hogy a hitelkamatok is növekedjenek. A fölös pénzt meg lehet konvertálni a Csörgősipkás Lézerlátású Matolcsy alapítványaiba, vagy a rokonságaiba, hiszen tudjuk, hogy neki 7,5 milliárd rokona van a Földön.
( Rohadjon meg)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.