A kormány munkájához szükséges, nélkülözhetetlen információk beszerzésével indokolták, valójában viszont maximum a propagandatevékenységét alapozhatják meg azok az EU 28 országában készült "felmérések", amelyet 2016-ban még "csak" 790 millióért végzett, jövőre viszont már több mint egymilliárdért készít majd a Századvég.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ne legyetek igazságtalanok

Durva és igazságtalan

A kabaré-tréfa foteljének esete a közvélemény-matatással

A derék hvg.hu – nem felelős alkalommal megy nemi a derék Századvég európai (na jó csak EU szintű) vizslatásának. „Sírni fog, ha meglátja, milyen munkát végzett rengeteg közpénzből a Századvég” című cikkben azon elmélkedik, hogy: mi kerülhet (most már az előző években dinamikusan nőt, de messze nem ennyiért) majd másfél milliárdba a Századvég Alapítvány és a Századvég Gazdaságkutató konzorciumának, hogy elvégezzék immár negyedszerre is azt az EU28 projektnéven említett kutatást.
Nos túllépve a kabarétréfa hatásán meg kel jegyezzük, hogy nem kis munka – még akkor sem, ha kiadták albérletbe =)) – 28 országban megkérdezni 1000-1000 embert! Főleg úgy, hogy meg kell találni azt az ezret, aki megfelelő válaszokat ad!
Ez Európa legtöbb országában egyre nehezebb! =))
Levendula
Azt a fűzfán fütyülő durva édesanyjukat, azt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.