A férfi engedéllyel volt távol a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetből, ahová a megjelölt időpontig nem érkezett vissza.

A 40 éves Tóth László a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben töltötte a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztését. Engedélyezett távolmaradásáról 2018. október 26-án 20 óráig kellett volna visszaérkeznie. De mivel nem érkezett vissza, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság elrendelte a körözését.

Most érkezett: megszökött egy rab a gyulai börtönből

Tóth László 178 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, sötét hajat visel, szeme barna színű. Tetoválása, egyéb különös ismertetőjegye nincs. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a férfi Csongrád megyei településeket keresett fel.

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tóth Lászlót felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(Police)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Én betiltanám ezt az engedéllyel való eltávozást a börtönből és az intézetekből is!Túl lazák ezek a szabályok és ha ez a tetű kiszökött osztrákba vagy németbe akkor sokkal nehezebb lesz megtalálni!Bár nem lehet túl sok esze!Pár nap alatt megtalálják és semmilyen kedvezményt nem kaphat ráadásul még több letöltendőt kap!
papa.49
Minek kell ilyen kedvezményeket adni???
BŰNÖZNI NEM KÖTELEZŐ, AKIT BEVARRNAK TÖLTSE LE OSZT. JÓNAPOT !!!
menekült
A mellette levő colstok szerint 190 körül lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.