A Fidelitas erős, építő és cselekvő szervezet, amelynek munkája elengedhetetlen lesz a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választásokkor – hangoztatták a Fidesz ifjúsági szervezete soproni kongresszusának sajtónyilvános részében a felszólalók szombaton.

Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, a Fidelitas korábbi elnöke elmondta, hogy a cselekvő hazaszeretet hívta életre a Fidelitast és az hajtja ma is. Az új nemzedéknek van jövője, de ahhoz, hogy sikeresek legyenek, ahogy a múltban, úgy most is nélkülözhetetlen a Fidelitas ereje – hangoztatta.

Az ifjú fideszesek már készülnek a választásokra

Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár arról beszélt, hogy a Fidelitas tagjainak tudniuk kell küzdeni és élen járni a közösségért való munkában. A szervezet legnagyobb ereje abban rejlik, hogy a közösség tagjai egymás mellett állnak – tette hozzá.

Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos elmondta, a modern városok és a magyar falu programot azért indította el a kormány, hogy visszaadja a fiatalok számára a lehetőséget, hogy helyben találhassák meg számításaikat, s ne hagyják el a kistelepüléseket.

(MTI)

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De nagyon jó nekünk, drága honfitársaim itt, Kongóban. Mármint a kongó stadionok és kongó fejek, valamint a kongó családi hűtőszekrények vidám országában. A kormánypárt keltetője – a fidelitas néven futó társulat – végre megmutatja oroszlánkörmeit és teleplakátolja az országot. Nekünk és értünk teszik ezt, hogy a keményen hülye kisember is tisztában legyen azzal, mi is a helyzet a politika törött raklapokból eszkábált színpadán. A tragédia – amelyet nyugodtan lehet hosszú távon, perspektivikusan értelmezni – abban áll, hogy a fiatal generációnak eme zsírosbödönre áhítozó része pontosan ugyanolyan erkölcsi torzszülött, mint a kivénhedt példaképei.Meddig lehet még fapofával mélyre és egyre mélyebbre süllyedni ebben az undorító mocsárban, ahol fiatal emberek önként vállalják magukra azt a gyászos feladatot, hogy túlüvöltik a hazug kormánypropagandát? Milyen ország az, ahol hosszú évek óta a szegények, elesettek megsegítéséért dolgozó civil szervezeteket következmények nélkül mocskolhatnak, rágalmazhatnak parancsra bégető, jelentéktelen, nyikhajok.
Boldog karácsonyt kívánok népünk fénylő csillagának és tettestársainak a fideszes nyikhajoknak.
uploads.disquscdn.com/images/43a33b85388f90b691bab6e9dbbb0b12c66644e94a49257ae40486bcba3b332a.jpg?w=600&h=598
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Shikari: Nem jól írod Tibi! Ti hazaáruló magyarok vagytok, akik az orbán maffia kezére játszottátok az országot!
Aki Én
@Shikari a mellőzött lúzer: Látom, téged itt is imádnak az eszedért. Csak így tovább :)
Rockxy
Majd a fidelitászosok elküldik natannya hút az annyába.
A többiek úgyse merik, csak a nagy szájuk van.
Nessy
Mennyiért fognak "egymás mellett állni"?
görbetükör
Érthető, hiszen a Fidesz egész kormányzásának, törvényhozásának is alapja, gyökere a hatalom megerősítése, egész évben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.