Az állami támogatás megszűnésével kényszerhelyzetbe kerültek a lakástakarékpénztárak, ami arra ösztönözte őket, hogy újragondolják a feltételeiket. Erre azért van szükség, mert a 30 százalékos állami támogatás nélkül jelenleg elérhető hozam alacsony, így nem éri meg az ügyfeleknek lakástakarékban gondolkodni.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rogán tette világossá a Hír TV stúdiójából: … "első helyen a választókat kell megkérdezni. Mert mi soha nem hoztunk meg egyetlen egy fontos döntést sem anélkül, hogy ne fordultunk volna az emberekhez." Ja, nem. Úgy van, hogy rendkívüli és sürgős. Ezért ma (hétfőn) napirendre tűzik és ha elég ügyesek (azok), holnap már meg is szavazhatják. Hurrá! Valakinek rohadtul fontos, hogy a CSOK legyen az egyetlen lehetőség a fiatalok számára. És annak a valakinek mindig teljesülnek az elképzelései. Hát így éldegélünk mi ebben a csodás kis országban. Azt tanulták meg az elmúlt nyolc évben, amikor következetesen képviselték, hogy a korrupció a legfőbb politikájuk, hogy ha három kétharmad zsinórban összejött, akkor nincs miért meghátrálni. Akkor még pofátlanabbul, még nagyobb fordulatszámon kell beleokádni a nép arcába, mert úgysem történik semmi.Működött is, és még egy ideig még működni fog, bár a rendre megalázott, semmibe vett társadalmi csoportok száma ezeknek a fű alatt átvitt disznóságoknak a számával egyenesen arányosan növekszik. Amely disznóságokat elég kihirdetni tegnapról mára virradóra, amelyekhez nem szükséges társadalmi felhatalmazás, amit Orbán a hátizsákjába préselve magával tud hurcolni világ körüli hadjáratai során,mert ez egy ilyen unortodox illiberális virágzó demokrácia, mint ahogy a mester is elmondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.