A bevándorláspárti erők főpróbájának minősítette a balkáni migránstömeget és a Soros-expressznek nevezett, Közép-Amerikából az Egyesült Államok felé menetelőket a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten.

Hollik István közlése szerint a "Soros-hálózat" és a vele szövetséges politikai erők ezzel is arra törekednek, hogy a migráció legálissá, automatikussá váljék és a nemzetállamok mondjanak le a határvédelem jogáról.

Hollik: a bevándorláspártiak főpróbája a balkáni migránstömeg és a Soros-expressz

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

A szóvivő hangsúlyozta: bármilyen nagy erőkkel is kell megküzdeni, a magyar kormány és az Országgyűlés érvényt szerez a magyar emberek azon akaratának, amit kinyilvánítottak az április 8-i parlamenti választáson.

Hollik István felhívta a figyelmet arra, hogy a "Soros-hálózat" nem csak Európában, hanem az Egyesült Államokban is intenzíven dolgozik a migránsok betelepítésén. Vagyis a bevándorláspárti erők főpróbára készülnek az amerikai határ felé menetelő, több ezer közép-amerikai migránsból álló "Soros-expresszel" – fogalmazott.

A szóvivő szerint várhatóan a nemzetközi média figyelmét kihasználva konfliktust akarnak provokálni az amerikai hatóságokkal, ahogy azt tették a röszkei zavargások alkalmával is. Ezzel pedig kényszeríteni akarják az amerikai hatóságokat, hogy mondjanak le a határvédelem jogáról – mutatott rá.

Mindennek keretében a "Soros-hálózat" a migráció emberi jogként való elfogadtatásán dolgozik az ENSZ-ben, Brüsszelben és az Európai Parlamentben egyaránt. Így akarnak bevándorlókontinenst csinálni Európából, így akarják destabilizálni az ugyancsak bevándorlásellenes amerikai kormányt is – figyelmeztetett Hollik István.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@FLETÓ: Csak szólok, hogy akik vagyunk jó ideje pontosan tudjuk, hogy nyalás itt nem ér 20 like-ot, ahogyan a kollégáid is csak 1-2 tudnak bezsebelni. Persze azt is maguknak és egymásnak adva. Így vakon, első beszélgetés alkalmával üzenem a kokain függő főnökeidnek, hogy irracionálisra kokózták magukat megint! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.