Mérhetetlen düh és elkeseredés uralja a mindennapjait Kardos Lajosnak, akinek a felesége, Gyurik Krisztina öt éve kocogni indult soroksári otthonából, ám futás közben gyilkosa elragadta, súlyosan bántalmazta, majd megfojtotta egy kötéllel. A feltételezett elkövetőt idén azonosította a rendőrség.

Teljesen kiakadt a soroksári kocogó nő özvegye a rendőrség által elkövetett súlyos hibák miatt

Azonban hiába látszik a végéhez közeledni a gyilkos utáni többéves hajsza, az özvegy számára ez semmiféle megnyugvást nem hozott. Az ötévnyi megfeszített várakozás után most van ideje visszatekinteni élete elmúlt időszakára, amelyet a Blikknek meglepő őszinteséggel összegzett.

A rendőrség munkája Kriszti ügyében minősíthetetlen! Amikor a nyomozás indult, a zsaruk mindent elrontottak, amit csak lehetett. Amit ők csináltak, az munkának nem nevezhető, nagy nulla. Az első három hónapban bakiktól és hibáktól hemzsegett a ténykedésük, amit már – bármennyire is szerették volna – az ügyet később megkapó Petőfi Attila vezérőrnagy és csapata sem tudott korrigálni. Pedig ők tényleg profik

– vélekedett Kardos Lajos.

Az özvegy felháborítónak tartja, hogy a nyomozás jó része azzal telt, hogy a rendőrök bebizonyítsák: köze van felesége tragikus halálához.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A jóhiszemű fideszeseket is nehéz kibírni a környezetünkben. Hát még ezeket a bűnözőket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.