A kollégák nem vettek észre semmit az első felvonás alatt, a közkedvelt színész állapotáról azóta sincsenek pontos információink. Kálloyhoz a szünetben hívtak mentőt, végül nem tudta folytatni az előadást.

Kálloy Molnár Péter nem tudta folytatni az előadást, rohammentő vitte el

Nem mindennapi emberi drámának lehettek szemtanúi vasárnap este a Budapesti Operettszínház nézői, ugyanis rohammentővel szállították el előadás közben Kálloy Molnár Pétert. A Beugróból ismert, jellegzetes hangú, 48 éves komikus-színész vasárnap kétszer is színpadra állt volna a Budapesti Operettszínház nagy sikerű Lehár Fe­renc-nagyoperettjében, a Luxemburg grófjában.

Az egyik néző a közösségi oldalon számolt be az ijesztő eseményekrôl. A második felvonásra visszatérô közönség hiába várta, hogy felgördüljön a függöny. Már épp tapssal tiltakoztak volna a késés miatt, amikor bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, és helyette Földes Tamás folytatja az elôadást. Egy ideig még várniuk kellett, amíg Földes beér a színházba, és átveszi Kálloy helyét a második felvonásban.

A bulvárlap igyekezett elérni a színészt és a családját is, de lapzártáig nem jártak sikerrel. További aggodalomra ad okot, hogy a színház sem tud semmi biztosat mondani a művész állapotáról, továbbá hogy a hivatalos oldalán ma délután már közzétették, hogy a Dunakeszi Teátrumban betegsége miatt elmarad a Kövek a zsebben mára meghirdetett előadása, melynek jegyei visszaválthatók – írja a Bors.

Cikk- és címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Jobbulást neki remélem nem komoly a baj. Már a sokadik színészünk lesz rosszul a színpadon, vagy ea után. Nem kicsit megterhelő az ő munkájuk. Átélnek, megélnek számtalan alakítást, megterhelő lehet fizikailag-lelkileg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.