Az eddig használt OE-LEM lajstromjelű osztrák magángép helyett most egy cseh magángép vihette Orbán Viktort Görögországba a Vidi meccsére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Igazán nem vagyok rosszindulatú...de szívesen olvasnám hogy lezuhant népünk bölcs vezérével együtt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Szegény gyerekkorában a trágyadomb körül kergették, ha nem magán géppel ment iskolába!
Eladott Ország
A miniszterelnök dönti el, hogy mit kell beírni a vagyonnyilatkozatába és mit nem. Orbán Viktort a magyarországi törvények már régen nem korlátozzák, hisz azt akkor írja át, amikor csak akarja. Ő dönt egyszemélyben mindenről, ami ebben az országban történik. Ha Mészárost, vagy Tiborczot kell milliárdossá tenni – akár törvénytelen eszközökkel is – akkor megteszik. Pontosan tudják, hogy egykori jó barátjukkal, Polt Péterrel a főügyészség élén nem számíthatnak semmiféle elszámoltatásra. Nincs az ég egy adta világon semmiféle következménye annak, amit tesznek immár nyolcadik éve. A parlamentben azért, mert az ellenzék többé már nem ellenzék és nem képviselnek senkit. A parlamenten kívül meg azért, mert nincs – ezidáig – egyetlen olyan ellenállás sem, amely képes lenne elég embert megmozgatni ahhoz, hogy a nép felelősségre vonja a szolgáit, vagyis az őket képviselő politikusokat. Az egyetlen veszélyt a mai napig az Európai Unió, valamint a külföldi szervezetek és kormányok jelenthetik. Oda ugyanis nem sikerült beszivárognia a korrupt fideszes haveroknak, ők még képesek valós ellenállásra, még akkor is, ha az ő kezük nyilvánvalóan meg van kötve.
Commenter
@Aki Én: az ország egyik legszegényebb embere. Saját bevallása szerint. Szerintem meg (és óvatos becslések szerint politológusok és közgazdászok) szerint is, az ország egyik leggazdagabb embere. Talán egyik politikusunk (MinE) sem rendelkezett ekkora hazai és külföldi vagyonnal.
Commenter
@Nessy: körberohanta egész Felcsút meg Alcsútdobozt rohamtempóban az ám úgy kergette id. Viktor, azaz győzipapa..
kokopelli
@Commenter: nem onnan ered az "asszonyverés" a mozdonyszőkék kultúrájában!?
"..az asszony verve jó,de az enyém agyonverve"- a családi motto? (:-()
Commenter
@kokopelli: lehet hogy onnan ered, a mozdonyszőkéktől. Sajnos tény, azonban, hogy nem csak a mozdonyszőkék alkalmazzák. Az erőszak nem/sem (csak) bőrszín függvénye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.