Felszólította a Fidesz Gödöllő polgármesterét, aki az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás elnöke is, hogy „vállalja a felelősséget a hulladékügyben előállított helyzetért”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Nem mondjátok.
Lazán és egyszerűen csak így ?
solidedge
Meggyőződésem,hogy a kormány hozta nehéz helyzetbe a Zöld Hidat az alulfinanszírozással. Einstandolni fogja a céget, majd jóval drágábban fogja működtetni. Valószínű úgy jár mint a vízművek, ahol a rezsicsökkentés tette volna működésképtelenné a cégeket, ha a kormány nem pótolná a hiányzó összeget közpénzből.
Clavigo
:) :) :) Se Gyurcsi,,se Soros,,,se a migráncsok... ?? :) :) Csak így ?? Gémesi a felelős,,,,oszt jó napot ? :) :) :) DDDD :) Ez a Zország tényleg egy Tébolyda...:))))DDD :))
Commenter
@Clavigo: Gödöllőn a kampány során azt mondta a TV-ben hogy "megtekintette a rekkettyést" ahová uszodát tervez építeni. Nyilván ott jött rá, hogy Gémesi felelős a rekettyésben levő szemétért (is). Most épp Gémesi. 8 évig Gyurcsány és az ellenzék. Holnapután majd valamelyik fantompárt vagy épp Zimbabwe lesz felelős a szemétért...
mackoka46
A jobboldali transzparens gazdálkodást folytató személy szemében is szálkát talált ez a feslett erkölcsű szégyentelen hatalom. Ebben az ügyben ártatlanul rágalmazza az állkeresztény horda.
Commenter
@justhpeter: kb annyira az,mint a sertéspestissel fertőzött szendvicset eldobó migráns.
Sokkal jobban oda kellene figyelni a mai Szépművészeti Múzeumos beszédére a megvédéssel a hidegvérrel és a szenvtelen célratöréssel szavaira a magyarság megvédése kapcsán. Hátborzongató. Még egy lapát március 15-i beszédére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.