Ráadásul a vizsgálatot végző cégek nem fogják bírni a terhelést. A kormány látja, hogy baj van, kitolnák a határidőt. Összeszedtük, hogy mit kell tudni az engedélyeztetésről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na...itt van a kutya elásva...ez sima kibaszott pénzbehajtás. Egyébként meg ha mondjuk az ember vesz egy telket amin már van kút, honnan az orán kurva anyjából kéne tudnia mikor furták oda a kutat?
lópicigáspár
Az állam kíváncsi a kutakra? Hajrá! Lehet országjárásba kezdeni, mint Mátyás Király! És persze a saját költségén vegyen mintát, mérje fel és tartsa nyilván, ahogy akarja! Nem kellene a nép nyakába varrni semmilyen költséget! Végig illegális kutakról beszélnek! Honnan kellene tudni, hogy egy telken, amit 30 éve vett a tulaj egy akkor 90 éves tatától, milyen engedély van a kútra, mert ugye az eladó már megmondani nem tudja!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.