Aki még nem szerezte be a tűzrevalót, még megteheti, hiszen fa még akad. De nem mindegy, hogy honnan rendeljük a tűzifát. ... Ha valaki erdőből engedély nélkül fát vág ki, akkor az bűncselekménynek minősül, ha gallyat szed, akkor az erdővédelmi közigazgatási szankciót von maga után. Ezt súlyosbítja, ha természetvédelmi területről szedjük az ágakat. Ez esetben természetvédelmi bírságot kaphatunk. Minden esetben az összeg pár ezer forinttól akár több százezer forintig is terjedhet.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Szomorú statisztika lesz a saját fűtetleln lakásban megfagyók számának emelkedéséről. Viszont a fideSS véleményét Lázár már rég elmondta: "Mindenki annyit, ér amennyije van!"
Nessy
Lassan rövidebb lesz az a lista, amelyik felsorolja, hogy mit nem büntet pártunk és kormányunk.
Klubtag
444.hu/2014/05/29/egyszeruen-megallapithatatlan-ki-lopott-fat-a-tiborcz-foldek-melletti-erdobol

Mára már biztos kaptak továbbképzést, hogy eredményesebbek legyenek a tettesek lefülelésében...
Madácsi Pali
@Klubtag: ne legyenek illúzióid, az akkori tolvajt most sem fognák el! Max új rendőri vezetőket neveznének ki az ügy miatt leváltottak helyére. A "salyát láb"-ra még közvetve is tilos rálépni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.