A miniszterelnök szerint a magyaroknak ma is észnél kell lenniük, mert ma is hódítanak „veszélyes eszmék”, és ha az ország kiengedi kezéből saját sorsának irányítását, arra az egész nemzet rámehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Miniszterálnok úr! Várja meg amig az angolok salyát elhatározásból elkövetik a gazdasági harakirijüket! Voltak Ők a világ vezető hatalma, majd az uniós csatlakozásuk előttmegszünt gyarmatrendszerük és tönkrement gazdaságuk mellett küzdöttek terrorizmussal és polgárháborúval. A megszünö gazdasági előnyük miatt bankrendszerük és autóiparuk zsugorodása miatt a 29-es válsággal összevethető katasztrófa vár rájuk az önhöz hasonló politikusaik miatt. Magyarszág Mátyás korában volt a fénykorán fejlett multikulturális államként.
Ne felejtse el az sem, hogy közvetlenül trianon előtt a Nagy Magyarország lakosságának 55%-a volt magyar anyanyelvü. A többiek: románok, szlovákok, németek, szerbek, ruszinok, horvátok, stb 45%- át tették ki hazánk népességének. Ezért ne papoljon a történelem elferdítésével nemzet-államról! Magyarország feldarabolásához is a nemzetállami eszme vezetett. Hazánk nagyjai között elismerten szerepel Zrinyi a nagy honvédő, aki egyben horvát bán, vagy Weiss Manfréd cseh országból származó zsidó, aki létrehozta Csepelen a vasművet, és sokáig sorolhatnám nem "magyar" családnevü tudósainkat, feltalálóinkat, hős katonáinkat akik Magyaroszágnak szeredtek dicsődicsőséget. MAGYARORSZÁG SIKEREI IDEJÉN MINDIG MULTIKULTURÁJU ÁLLAM VOLT!!! Mint most az USA. A bezárkózó nemzet államok mindig vesztesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.