Az ATV híradója azt állítja, visszaadta a megbízását annak a lánynak az ügyvédje, aki két vízilabdást vádol nemi erőszakkal. Gerencsér András szeptemberben azt mondta, ilyen durva ügye még sosem volt, és hogy a legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a lány mondandója, hallgatni is borzalmas volt. Mostanában viszont hiába kereste a sajtó, nem reagált. Gerencsér korábban egyébként is védőügyvéd volt, nem a vádat szokta képviselni. Az ATV is azért kereste meg, mert meg szerették volna kérdezni, hogy áll most a per.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat szerintem meg pont nem ezert adta vissza, hanem azert, mert az ugy koholt vad, es ha kiderul a hamis vad, akkor az ugyved is megutheti a bokajat.
Egy ugyved arra eskuszik fol, hogy mindig az igazsagot vedi, felderiti es kuzd ellene.
Mindenestre jo duma volt ez, hogy egy bunugyi vedougyved a sajat mimoza lelkere hivatkozva utasit vissza egy ugyet. Szoval nem akarja megmenteni es kideriteni az igazsagot a meggyalazott kislany ugyeben.
Aha...

Vajon kinek allt utjaban ez a ket sportolo? Csak nem a NER-t mertek kritizalni?
Commenter
@karma1: Vajon kinek allt utjaban ez a ket sportolo? Csak nem a NER-t mertek kritizalni? Talált, süllyedt. Nem véletlenül adta vissza az ügyvéd a megbízást. Ez a két ember nem lehet bűnös. Alaptalan aljas rágalom, magára valamit is adó ügyvéd ilyet nem vállal fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.