A parlamenti lépcsőkön való ücsörgés helyett inkább cselekedtek.

Állami kampánypénzből vásárolt lakókocsit vásároltak egy győri hajléktalannak a Kétfarkú Kutyapárt. Mint közleményükben írják, még terveznek hasonló akciókat, és ha ráérnek,

majd egyszer ők is kiülnek a Parlament lépcsőire, hisz abból lehet címlapos hírt csinálni.

Meg is dicsérték Gyurcsányt és csapatát:

Jópofa volt Ferenc a Parlament lépcsőjén.

A lakókocsi egyébként félmillióba került, egy hölgy adta hozzá a telket a Robi nevű hajléktalannak, aki azóta munkát is talált, és egy hozzá "bedobott" kutyust is gondoz.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Szép dolgot csináltak kétfarkúék de sajnos nem fognak tudni mindenkinek segíteni ezért nincs mit a másik ellenzéki párt szemére vetni. Az lett volna az igazi, ha inkább kiült volna GYF-ék mellé a lépcsőre néhány kétfarkú aktivista és beszédbe elegyednek arról, hogyan tudnák erőiket összehangolni az ellenzéki munkában és maguk mellé (nem mögé!!!) állítani a többieket is. Egy a cél, semmi akadálya, hogy a gyerekes rivalizálás helyett inkább együttműködjenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@Commenter: Tényleg elkezdtek valamit csak azt nem tudjuk, hogy ezt poénnak szánták vagy komoly? Ha nem vicc, akkor ez így nagyon ócska.
tulipan
@terlasz: Akkor is jobb ez, akár figyelemfelhívásként is, mint a többi SEMMI!
terlasz
@tulipan: Oké, a viccpárt viccesen elénk rakott egy megoldási lehetőséget, ami továbbfejlesztve még hozhatna is eredményt. Igaz, ezt nem egy kispárt nevével poénkodva kellett volna előadni, hanem a kormánynak címezni. Orbánnak ez nem hoz hasznot, így aztán inkább a határon kívüliekre költi a pénzünket.
terlasz
@bakcsubakka: A jelenlegi ellenzéki összetét mellett soha nem lesz teljes összefogás, nem lesz legyőzve a fidesz. A népnek kellene elég bölcsnek lennie, de ugyanolyan megosztottak, mint a pártok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.