Korábban tiltakozott ellene, most úgy tűnik, fontosnak érzi, hogy Tarlós ellen csak egy jelölt induljon.

Puzsér mégis bevállalja az előválasztást
Fotó: Youtube

"Ha ez kell ahhoz, hogy az MSZP meg a DK ne indítson rám jelöltet, és ezzel ne osszák meg Orbán és Tarlós ellenzékét, akkor vállalom, hogy részt veszek egy előválasztáson" – írja Facebookon Puzsér Róbert.

Az alábbi feltételeket szabta meg cserébe:

A jelöltállítás folyamata legyen nyilvános és átlátható!

Az előválasztás előtt nyílt viták során mérkőzzenek meg a jelöltek! Világos programok és víziók ütközzenek!

A szavazás internet-alapú legyen, mert csakis ez biztosít elegendő választót és legitimitást!

A szervezést, a szavazás tisztaságának ellenőrzését, a személyes adatok kezelését és a szavazatok számlálását egy köztiszteletben álló civil szakemberekből alakuló testület végezze, ne az MSZP, és ne a DK.

Amennyiben ez elfogadható a demokratikus ellenzék számára, csak abban az esetben indulna Puzsér az előválasztáson.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
hurráááá... akkor legalább kampányígéretként megtudjuk mit tesz majd Budapest kályháktól-kazánoktól, és egyéb égetésektől füstös levegője ellen...meg aztán azt is megtudjuk, hogy az évi több ezer babakocsiban tolt csecsszopó, és menekülni nem tudó idősek haláláért felelős szmogot hogy tünteti el? és miként ellenőrzi a füstokádó kéményeket?

mert az nagy lófaszt ér, ha a belváros autómentes lesz...
Jozefina
Már megmondta, hogy ő nem ért semmihez, csak a kulturához, a többit majd a körülötte levő szakemberek végzik!!! Óriási program!!! Miért kell hülyének nézni a budapestieket???
bencemacska
"Ha ez kell ahhoz, hogy az MSZP meg a DK ne indítson rám jelöltet, és ezzel ne osszák meg Orbán és Tarlós ellenzékét, akkor vállalom, hogy részt veszek egy előválasztáson" – írja Facebookon Puzsér Róbert.
Elfelejtette hozzátenni, hogy a felmerülő költségeket Gyurcsány fedezze!
Én meg csak megkérdezem TŐLE, tudja-e mit mondott az angol misszionárius a kóbor apácáknak?
wagabund
Ha ezt a Puzsért hagyja a nép, hogy jelentkezzen főpolgármester-jelöltnek, akkor az ékes bizonyíték arra, hogy nincs épelméjű ellenzék..

ennyire szarul állnak?

csoda, hogy Kövér még azt is megengedi magának a pulpitusról balra leszólva, hogy önöknek nem is lenne szabad itt ülni...?
nem csoda...
Eladott Ország
"Tarlós ellen csak egy jelölt induljon." Ezt kellet volna tenni az országgyűlési választáson is.
Az ellenzéki pártoknál a Kétfarkú Kutyapárt is tisztességesebb, mert amit kapnak, legalább a felcsúti csürhével szemben használják fel. Mindig akad egy csodadoktor, aki azt ígéri, hogy gyógyítja a rákot. De akik már láttak ilyet, azok tudják, hogy a csodadoktorok meggazdagodnak, de a beteg tuti biztos meghal.
bencemacska
@wagabund: ma, 15:02
Szerinted a Puzsér ellenzéki?
Akkor én orbán fan vagyok!!!
wagabund
@bencemacska: Ember nem tudja megmondani, hogy Puzsér micsoda...

de ha mégis válaszolnom kell,akkor Puzsér egy szégyenfolt a politikai palettán...az a baj, hogy büntetlenül hülyének nézheti a budapestieket...
olyan, mint Győzike...seggfej, de pont ezzel keresi a kenyerét...mert igény van rá.
bencemacska
@wagabund: Egyetértek. Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a nézetemmel.
human
Nem budapestiként írom ezt, csak belegondoltam mi lenne, ha ott laknék. A teljesség igénye nélkül.
Még mindig nehéz az ellenzéki választó dolga. Van a Horváth Csaba aki nálam azzal rúgta el a pöttyöst, mikor az üres buszmegállóban hadovált összeomlott tömegközlekedésről és a buszokra váró tömegekről. Sajnálom. Szánalmas volt és ezek után nem várnék el többet tőle polgármesterként sem. Nála valamivel jobb aa Puzsér, akit viszont annyira tartok komoly jelöltnek, hogy ha a kétfarkúaknak is lenne, akkor inkább arra szavaznék. Végül ott van még az egyetlen reménység Karácsony Gergely. Ő tényleg komoly és hiteles jelölt lenne.
SystemError
Azt, hogy puzsér milyen "politikus" lenne nem tudhatjuk. Azt szerintemel lehet mondani attól függetlenül, hogy ki kedveli és ki nem, hogy ez a fajta progresszív jellem hiányzik az ellenzékből. Juhász egyedül volt ezzel nagyon.. Én azt mondom, ha már csak annyi változik, hogy "ráéreznek" annak az ízéére az ellenzéki politikusok, hogy hogyan lehet kultúráltan elküldeni a retkes picsába a tolvajokat, akkor már nyertünk vele
human
@SystemError: Örülök ha összejön a nyilvános vita, mert amit az ATV-n Puzsér mesélt a vízióiról az egy nagy nulla volt. Elképzelhető, hogy összeszedetlen volt, de ez ilyen komoly esetben nem megengedhető. A másik, hogy bár kedveltem a sznobjektívben. Ott még vicces is volt a felhábordott stílusa. De valódi éles vitában (szabadfogás) már volt hogy inkább elkapcsoltam csak ne kelljen hallgatnom. Az érvelése fő része volt, hogy túlkiabálja saját magát. Ez nem jó. Nagyon nem jó mikor naponta kell órákat kamerák előtt szerepelnie.
Szóval nem tudom, hogy alkalmas-e vagy sem, de nagyon sokat kellene változnia és erre már nincs idő.
Eriksson
Bárki lehet, csak Tarlós ne? Hihetetlen!
Eriksson
Puzsér néhány napja hallani se akart az előválasztásról, most már bevállalja? Ez ékesen bizonyítja, hogy máris átvették felette az irányítást.
jancsipapa
Cirkusz .Tarlósnak legalább három-négy "ellenfele" lesz...
bencemacska
@human: tegnap, 22:12
Te tudod mihez ért? Az kevés, hogy nagy pofája van.
A Karácsony meg maradjon ott, ahol van!!!-:)))
bencemacska
@Jozefina: tegnap, 14:27
De ki szervezi meg a szakemberek munkáját? Ki koordinálja a tevékenységüket? Mindenki megy a saját feje után?
Ez tényleg meghirdette a KÁOSZ politikáját!!!
human
@bencemacska: Én is ezt mondom. A polgármesterséghez kevés, hogy nagy pofája van (persze tudom, hogy te nem így értetted).
Hogy mihez ért? Nem tudom. Azt tudom amit eddig hallottam tőle. Élhetőbb legyen a város a kerékpárosok számára. Jó, de ennyi? Na ez is pont annyira kevés, mint amennyire sok a hangerő.
bencemacska
@human: ma, 15:54
Szerdán a "kötöttfogást" ordította szét! El is határoztam, hogy ha ő lesz az egyik szereplő, nem nézem!
human
@bencemacska: Lehet, hogy ugyanazt láttuk akkor. Senki nem vágott bele a mondandójába, de mégis saját magát kezdte el felülkiabálni. Szépen elindul egy szinte alig érthető halk szinten és a végén már szinte berecseg a hangszóró az amplitudójától. Az már nekem is sok volt. Pedig 50%-ban tud jókat mondani, a másik 50%-ban meg próbálja a másikra erőltetni a szerintem téves következtetéseit.
Én azon akadtam ki mikor elkezdte fikázni Márki-Zay-t azért mert azt mondta, hogy ő senkit nem rúgott ki a polgármesteri hivatalban csak azért mert fideszes. Erre Puzsér azzal jön, hogy ez nagyot mondás, mert amúgy sincs olyan helyzetben, hogy fel tudna nekik mondani. Szóval MZP-nek volt egy olyan üzenete ami pozitív lehet nekem is és a fideszesek számára is, de ez Puzsérnak nem volt elég jó és széttrollkodta. Érdekes hogy ő ostorozza mindig a különutas liberálisokat miközben ő az aki a kákán is csomót keres. Már csak arra lennék kíváncsi, ha Puzsér visszanézné eddigi nyilatkozatait a polgármesteri jelöléséről, akkor kapna-e kritikát Puzsértól.
bencemacska
Szerintem az önkritika osztásnál nem állt sorba!!!-:)))
SystemError
@human: Az egy db egy tükör-csel. Egyrészről, ma egy ellenzéki politikus mit ígérjen, ha megválasztják a NER falai között, mit ígérjen előre. Az egy db ígéret, viszont egy demokratikus felhatalmazás. Mármint, ha megválasztották, akkor az 1db pontja miatt volt..és arra nem mondhatja, hogy illegitim. Ha csak kettő lett volna neki, akkor már bukja ezt az aduászt.. Persze demokráciában programpontokra szavazunk, de legyünk őszinték igazából emberi szimpiátiákon alapul egy ilyen választás. Én pl elhiszem, hogy aki zöld belvárost akar, az nagyvalószínűsűggel nem fogja kiírtani fél budapestet majd arra hivatkozva, hogy soros. Ez demokráciás bomlasztás, de valaha elolvasott bárki egy komplett programot vagy, ha igen és úgy szavazott, de nem az lett, akkor nem lett mszp-s vagy fideszes tovább? Valaha bárki betartont mondjuk 2-3 pontot egyáltalán az 50-200 oldalakból...? Értem, nekem sem szimpi, inkább azt mondanám, hogy amennyire idegesítő, annyira igaza is tud lenni néha, de hogy ez a stílus "ilyenkor" nem jön rosszúl, az tuti marketing..:)
human
@SystemError: Van ahova, amikor pont illik ez a stílus és van amikor nem. Puzsér most még ezt nem tudja kontrollálni szerintem. Egyébként Tarlóst sem tartom különbnek előadásmódban. Csak ő nem kiabál, de ugyanolyan idegesítő tud lenni a lekezelő modorával.
Eriksson
@bencemacska: 16:11
Az ordítozástól eltekintve, van értelem abban amit mond. Úgy általában. Érdemes meghallgatni.
Hogy miért ordítozik? Olyan az orgánuma. Olyan puzséros.
De nem kéne erőltetni a polgármesterséget, mert a programja egy vicc. Egy politikai csűrcsavar, amihez Puzsér semmit sem ért. Sem a városvezetéshez, sem a politikához.
Suszter maradjon a kaptafánál, a maga kis kritikusi műsorainál.
bencemacska
@Eriksson: ma, 08:10
Az ordítozásról nekem apám intelme jut eszembe, elsősorban, ha dühös vagyok és felemelem a hangom.
"Az kiabál, akinek nincs igaza". Apám szerint ez azt jelenti, hogy hangerővel próbálja az elveit helyettesíteni!
(Kár, hogy 7 éves voltam apám halálakor, így nem sok maradt meg az oktatásából!)
Eriksson
@bencemacska: Egyfelől igazad van, nekem is ez a véleményem általában.
De Puzsér kivétel, ő tényleg ilyen, lehet, hogy már ilyennek született.
Olvasva jobb, mint hallgatva.
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:52
Nem vagyok mazochista, kerülöm az ilyen embereket és helyzeteket.
Eriksson
@bencemacska: Képzeld el, ha ő lesz a főpolgármester! :)))
bencemacska
@Eriksson: Akkor sem megyek olyan helyre, ahol az ő megjelenése is várható!-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.