Súlyos pénzügyi megszorítások a Semmelweis Egyetemen. Megtiltotta az év végi jutalom kifizetését és a csekély értékű ajándékutalvány adományozását Szász Károly, a Semmelweis Egyetem kancellárja – írja a Magyar Hang az orvosi egyetem honlapján is közzétett, október 18.-i keltezésű kancellári utasításra hivatkozva. A dokumentum szerint a lépést a gazdaságos és hatékony működés elősegítése érdekében hozta meg Szász. A lap úgy tudja, a kancellári döntés súlyos érvágás a SE szakdolgozóinak: a korábbi gyakorlat szerint a jutalom, illetve a csekély értékű ajándékutalvány évente több tízezer forintot tett ki azoknak, akik bruttó 250 ezer forintnál kevesebb munkabért kapnak. Egyébként nem csak a Semmelweis Egyetemen lépett életbe pénzügyi szigor. Mint arról beszámoltunk, ELTE három karán is komoly megszorításokat vezettek be.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sebaj, mondta a Tóbiás, a minisztériumokban, majd dől a pénz, kb, 500 ezer Ft. meg a böske utalvány fejenként 250-300 ezer Ft. értékben !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.