Életveszélyes mutatvánnyal "szórakoztatta" a budapesti autósokat és járókelőket három tinédzserkorú lány.

A Facebookra feltöltött videó tanúsága szerint a lányok a 4-6-os villamos hátsó ütközőinél "szörföztek", dacolva az életveszéllyel.

Az Index idézi a BKK korábbi közleményét, mely szerint a villamos ütközőjén utazni tilos, hiszen rendkívül veszélyes: aki ezt teszi, az a testi épségét, az életét is kockáztatja. Ha valakit tetten érnek, hogy egy közösségi közlekedési járat hátsó részére felkapaszkodva utazik, az rendőrségi feljelentést von maga után. 

2011 júliusában súlyos baleset lett a tujázásból: meggondolatlan gyerekek a Lehel téren kapaszkodtak fel a 14-es villamos hátsó ütközőjére, azonban egyikük a Lőportár utcánál leesett a járműről. Őt akkor súlyos koponyasérüléssel vitték kórházba a mentők. 

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Idióták! Az persze nem számít, mit fog érezni a villamos vezetője ha valamelyik szörnyethal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Idióták! Az persze nem számít, mit fog érezni a villamos vezetője ha valamelyik szörnyethal.
Commenter
@Horizont: ahogy a szelfizés úgy a tujázás meg szerintem az extrém sportok is mind felhívás keringőre. Még a macskának sincs 9 élete. Az embernek csak egy van, na erre is fel lehetne hívni a figyelmet az iskolákban a hittan és a hazafiasság tanítása mellett.
wagabund
Bátor csajok, azt meg kell hagyni. Mindhárman büszkén mutogatják majd a videót a gyerekeiknek...ha... most túlélik a szülői dorgálást...mert a yard már biztosan csöngetett a lányok lakásán..

sok felnőtt nem tudja dühöngjön, rémüldözzön, vagy nevessen ezen a tujázáson...javaslom emlékezzünk, mit is tettünk ebben a korban...
papa.49
@Commenter: Én nem tudom de ezeken a villamosokon nincs olyan kiálló rész a szélvédő alatt amibe kapaszkodni lehetne, a régi tujákon volt amelyiken rács volt, volt amelyiken valami eső elvezető volt, abba kapaszkodtunk a Rákóczi úton, Istenem de régen volt )))
Commenter
@papa.49: ez több mint vakmerőség. Az életével játszik hogy juthat eszükbe?
human
Az a baj, hogy megtették most és megteszik legközelebb is. Egészen addig amíg egyikük le nem esik és eltöri valamijét. Ezért remélem a szüleik felismerték őket.
levarosbukta
@Commenter: a szelfizés az mióta extrém sport?
Yoda69
Vannak ennel brutalisabbak selfie verziok is. Par honapja volt amikor a ruszki csaj meztelenul derekig kilogva a kocsi ablakan selfizte magat, majd jott az oszlop. De az is durva, ahol a toronyhaz vazszerkezeten lognak le es ott fotozkodnak.
Nagy az isten allatkertje, es majd kirosalja az idiotakat.
wagabund
@Horizont: 19.05...szerettem volna, de túl beszari voltam, nem mertem.
wagabund
@papa.49: 18.47...

ez érdekel, ezért még a délelőtt megnézem..
wagabund
@levarosbukta: 22.48..

igazad van, nem sport, de eddig (amiről tudnak) 72 halottja van a világban a figyelmetlen szelfizésnek..
Dr plágium
@human: Még nagyobb baj, hogy sok tyúkeszű utánozni fogja őket.
wagabund
@Dr plágium: na ez az...megnéztem a Combinó hátulját, nem csodálom, hogy tujáztak...amikor tervezték, gyártották, átvették, senkinek nem jutott eszébe, hogy ezen gyerekek tujázni fognak...mert arra tökéletes..a fekete ütközőn majd'hogynem ülni is lehet(ne) kapaszkodásra ott van a szélvédő előtti széles hely a villamos teljes szélességében...

asszem a jóslatod nem is lehetetlen..benne voltak a tévében, akkor jön a többi is...a fiúk meg pláne megmutatják, ki a tökös csávó a suliban...

még a tornából felmentettek is vidáman tujázhatnak ezeken a Combínókon...nagyon jól lehet kapaszkodni, kizárt, hogy leessen..
wagabund
www.youtube.com/watch?v=WGjxvuuCVa0

5 perc, 23 másodpercnél látható, hogy milyen jól lehet tujázni, tökéletes kapaszkodó..
papa.49
@bakcsubakka: Na de te mibe kapaszkodnál DDDDDDDDDDD
papa.49
@bakcsubakka: A videót már levették így nem tudom megnézni van -e ,,lök tokjuk,, amibe kapaszkodnál ))))))))))
lök tok= ütköző
papa.49
@bakcsubakka: Mindegy azért megértettem így is, egyébként egy, két szép formás cicitől én is elfelejtek sok mindent ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.