Agyi cisztát diagnosztizáltak az orvosok Király Lindánál. Állítólag ez a betegség okozza az énekesnő hízását.

Ciszta növekedik Király Linda agyában

Bár évekig kétlaki életet élt, ingázva két hazája, az Egyesült Államok és Magyarország között, egy ideje ismét Kaliforniába helyezte szék­helyét Király Linda. A Bors úgy tudja, hogy döntésének hátterében most nemcsak a tengerentúli karrier építése húzódik, hanem valószínűleg aggasztó egészségi állapota is, amiről a napokban megjelent A Király család című könyvben tesz először említést.

Kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben növekszik egy ciszta. Most ezt kezeljük. Tehát már tudjuk a hízás fizikai okát, most jön a lelki terápia. Ez megnyugtat, de tisztában vagyok azzal, hogy ötéves tortúrának nézek elébe

– írt szokatlan nyíltsággal betegségéről Linda, akit amerikai tartózkodása miatt lapzártánkig nem tudtunk elérni. Édesapja, Király Tamás azonban megerősítette a diagnózist.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Mariann Trombitás a facebookról

Orbán Viktor itt született, Magyarországon, az ország minielnöke, nem kellett elénekelve, csak idéznie a Himnuszból. Mégis felolvasta a szöveget, nem kívülről mondta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...most akkor ezt úgy kell érteni, hogy azért hízott mert az a zizé a zagyába van...?
csak úgy....
@Csizmás Kond: baszod cickány...a te agyaban,fogadok,hogy nincs ciszta és ettü vagy rugalmas ...,ha lesz cisztád,akkor majd szólsz és mi reagálunk az agyi cisztádra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.