Javul a fiatalok pénzügyi tudatossága – mondta a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Javul a fiatalok pénzügyi tudatossága

Fotó: Mmonline.hu

A fiatalok körében az elsődleges megtakarítási cél a lakás, a második az általános tartalék, a harmadik pedig az utazás – ismertette Horváth Magyary Nóra.

A felmérések szerint a diákok egyre inkább értik és használják is a pénzügyi fogalmakat – tette hozzá.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kedves Horváth Magyary Nóra, nem kellene előbb az állam pénzügyi tudatosságát erősíteni, a dolgozóknak meg tisztességes bért fizetni, mert a süket dumától már tele van a padlás? A magyar államnak, az ÁKK-n keresztül jutott valójában egy 220 ezer eurós hitel, ötéves használatra. Látjuk valahol ennek a hasznát, azon kívül, hogy 250 ezret fizetünk majd vissza? Akár már 2018-tól kezdődően – és mivel még idén is folyt/ folyik(?) a biznisz – egészen 2022-ig lesz szerencsénk törleszteni. És azt tudjuk, hogy két éve már ennél sokkal olcsóbb piaci kamatozású hitelhez is juthatnánk/ juthattunk volna? Hát igen, mindenki jól jár… a magyar államot kivéve. Ennyi volt a pénzügyi levezetése a letelepedési kötvény-biznisznek.Van még sok más vonzata is, de azt majd máskor, hogy ne feküdje meg a gyomrunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.