A külső határok védelme a belbiztonság alapja Európában – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.

Hetvenezer regisztrált migráns mozog a balkáni útvonalon. Nem akarnak visszamenni és mindent megtesznek, hogy még a tél beállta előtt eljussanak Európába – tette hozzá.

Bakondi még mindig a 70 ezer balkáni menekülttel számol

Bakondi György középen

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

A főtanácsadó arra is felhívta a figyelmet, hogy 2015 óta jelentősen változott a migránsok állampolgárság szerinti összetétele: míg három éve még a szír és iraki állampolgárok voltak többségben, manapság már inkább afgánok, irániak, pakisztániak érkeznek.

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A G7 nevű gazdasági portál kiszámolta, mennyit buktunk mi, adófizetők a letelepedési kötvénybiznisszel. Azzal az üzlettel, melynek hozományaként több tízezer Európai Unión kívüli állampolgár kapott letelepedési engedélyt hazánk területén. Ezzel sokszor bűnözőknek és csalóknak adva lehetőséget arra, hogy beléphessenek az Unió területére. A magyar állam – pontosabban a magyar adófizetők – 17,5 milliárd forintot buktak ezzel a nagyszerű üzlettel, mely Rogán Antal világhírű feltaláló fejéből pattant ki. Na, maga a kötvénybiznisz persze nem volt veszteséges, hisz ismeretlen hátterű off shore cégek bődületeset kaszáltak a tranzakciókon, ők ugyanis 156,2 milliárd forinttal lettek gazdagabbak. Közel 20 000 Unión kívüli állampolgár fektetett be legalább 300 ezer eurót letelepedési kötvényekbe, hogy cserébe letelepedési engedélyt kapjanak. Ezeket az embereket sokszor át sem vizsgálták, ellentétben az illegális bevándorlókkal és menekültekkel. Az államot nem érdekelte, hogy az ukrán, vagy a kínai maffia emberei voltak-e azok, akik letelepedési engedélyt vásároltak, őket mindössze a pénz érdekelte. Tehát nem elég, hogy potenciális bűnözőket szabadítottak rá a magyar állampolgárokra, de tették ezt úgy, hogy ezért nekünk konkrétan még fizetnünk is kellett. Ha valami bűncselekmény, hát ez az. g7.hu/allam/20180523/kiszamoltuk-hogy-forintra-mennyit-bukott-az-allam-a-letelepedesi-kotvenyeken/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Persze,hogy 70ezerrel számol.Kósa l.meglátogatta a határt a múltkoriban-távolba nézzett németh sziszivel az oldalán,és látta a 70ezret- ő mondta először. Persze ,már akkor is mondtam,hogy a szám a GYODA-t fogó szegecsek száma.Azt számolta meg.
babp1982
Ez is úgy hülye ahogy van mint általában a fideSSsek!
simmering73
Szar lehet ennek az ürgének. Nincs egy nyugodt éjszakája.
Eladott Ország
@namihami: tegnap 14:42; Íme, sorolom a további, rossz tulajdonságait: Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó. Ifjabb Bakondiból nem portás, biztonsági őr vagy vízóra leolvasó lett az állami közműszolgáltatónál, de még véletlenül sem egy láthatatlan felügyelőbizottságba cseszték be havi akármennyiért, hanem egyenesen a tápláléklánc tetejére, hogy lássuk, hogy érezzük, mennyire szánalmasak vagyunk, amikor azt magyarázzuk a gyereknek, hogy ezért tanulj, fiam-lányom, mert lám-lám, elismert, megbecsült ember lesz belőled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.