Ezért kell összefogni a Jobbikkal, különben nagy bukta lesz az önkormányzati választásokon. Részben azért kapott a Fidesz négyszázezerrel több szavazatot, mert nem tudtunk válaszolni például arra a választói kérdésre, hogy: „Ha az ellenzék győz, ki lesz a miniszterelnök?” Mindaddig kétharmad közelében lesz a Fidesz, amíg nem tudunk erre válaszolni. Minden rontja az esélyeinket, ami a káoszra utal, és minden növeli, ami a rendre. Ebből a szempontból fontos, hogy azok a pártok, amelyek között számos kérdésben véleményazonosság van – ilyen a Jobbik és az LMP –, szorosabban együttműködjenek.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bármit gondol magáról, ő a NER része, a NER haszonélvezője, és innentől kezdve minden, amit képvisel, hiteltelen. Nem azért, mert anyák és fiúk (bár nem én mondtam, ő hozakodott elő a kedves édesanyjával), hanem mert Mészáros Lőrinccel, Orbán Viktor csúcsstrómanjával (aki immár nyíltan lapátolja a jellegétől megfosztott közpénzt az Orbán-famíliának) és a NER elsőszámú, történelemhamisító ideológusával egy gyékényen árulni egy olyan országban, ahol a kormány legfőbb politikája a korrupció, álságos. Arról nem beszélve, hogy a migráció kérdésében egyetérteni az idegengyűlöletből piaci terméket csináló Orbánnal, egyenesen gyalázat. A sokadik kétharmad dacára is hiszek ebben. Bárhogyan is sír a szája, amiért sokan csak Schmidt Mária fiaként azonosítják, valójában senki nem tesz annyit azért, hogy ez így legyen, mint ő maga. Ungár Péter. Aki eltartott kisujjal osztja az észt a NER csöcsén lógva, és arról lamentál, hogy mi lenne a dolga egy ellenzéki pártnak. Ha így folytatja – márpedig közölte, hogy így folytatja -, ezután is az marad, ami mindig is volt: édesanyja kicsi hülye fia. Ami engem egyáltalán nem zavar, csak a dagadt ruhát és pláne az érdeminek csúfolt ellenzéki politizálást hagyni kéne a fenébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Hogy nem sül le a bőr a Te képedről IS! Nem vagytok ellenzéki párt. Nem is voltatok soha. A legnagyobb bűnötök a szavazók megvezetése, a hazudozásotok-amivel Te élen jársz a cikket olvasva.Puzsér? Az a hőzöngő ripacs? Fogjatok össze a jobbikkal.A zsák a foltját- egy szemernyivel sem lógnak ki ők sem orbán zsebéből ,mint ti.Nem volt még elég a nép hülyitésből?
Jozefina
Ha sok az ellenzéki párt, akkor példát mutatva pont az lmp-nek kellene megszűnnie!!!
bencemacska
@Eriksson: ma,12:50
ők a vicc párt, nem a kétfarkú!
Nessy
Igaza van Ungárnak! Mindjárt van kettő, amelyik nyíltan is felvállalhatná a fidesz szatellit pártjának szerepét! Jobbik. LMP. Ameddig állandóan együtt szavaztok a fidesszel, addig szilencium!
bencemacska
@Jozefina: ma, 13:26
A címet látva, nekem is ez jutott eszembe!
Eriksson
@bencemacska: Azért ne vegyük el a dicsőséget a kétfarkútól se. :))) Mert ők egymás marása helyett a borsot oda törik, ahol ül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.