A szülők támogatásáról döntött a kormány. Akár havi 40 ezer forint bölcsődei hozzájárulást kaphatnak a szülők az ország nagy részén, ha visszamennek dolgozni - ezt a kormány illetékese közölte az állami hírügynökséggel. 5 hónapostól óvodás korig, a gyerek után fizetendő térítési díj felét állják majd európai uniós forrásból. A rekord magas munkaerőhiányt akarják enyhíteni.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még jó hogy birkák vagyunk

és nem szoktunk belegondolni a dolgokba

Egy friss hír főbb momentumai:
„európai uniós forrásból”, amiben nincs semmim hír, mert minden az EU pénzéből a mocskolt európai polgárok adójából megy nálunk
„Akár havi 40 ezer forint bölcsődei hozzájárulást kaphatnak a szülők ”, nos ezen már van mit elgondolkodni,
végezetül „a gyerek után fizetendő térítési díj felét állják majd”.
Nos összegezzük: bizonyos magyar állampolgárok (persze tudjuk, hogy ez nálunk mit jelent) 40ezer forintot is kapnak (vagy ennyit számolunk fel az EU-nak) bölcsődei hozzájárulás címén, ami fizetendő díj fele!!!
Aminek érdekes adaléka, hogy az önkormányzati bölcsődékben a napi térítési díj nagyon kevés helyen éri el a napi 1000Ft-ot, amiből szociális besorolás lapján csak egy részét kell befizetni. Azaz ismét valami, ami a jobb körülmények között élőknek több jár, ami így csak nem hangzik túl jól, de ha belegondolsz és az elemi számtan nem ellenséged: a térítési díjak a legtöbb helyen ennek az összegnek a felét sem érik el!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Clavigo: @justhpeter: nem uraim ez nem vicc, ez a mai matyar rögvalóság!!! =))
csipetke
Ezzel csak az a gond,hogy a települések nagyrészében nincs bölcsőde.Mi Pest közeli kisvárosban lakunk,évek óta ígérik,de esély sincs rá.Ez a kormány láthatólag kapkod,egyik idióta döntést hozzák a másik után,láthatólag fejetlenül,átgondolatlanul.Bár,ha elnézem,orbán kikkel vette magát körül,annyira azért nem csodálkozom.Amit sok éven keresztül elcsesztek,most akarják megoldani pillanatok alatt?
kereső
Mégis kik azok, akik meg tudják fizetni a havi 80 ezer Ft-os bölcsődei téritési dijat?
Melyik bölcsődében van 80 ezer forintos téritési dij?Hogy nem államiban/önkormányzatiban az biztos.
Akkor most megint a "családokat" kivánjuk támogatni?Ki az aki be akar szállni a "bölcsöde" bizniszbe?
kereső
@csipetke": Amit sok éven keresztül elcsesztek,most akarják megoldani pillanatok alatt?+"-mégis mire gondolsz, ami megoldást illeti. Az elcseszés megoldása orbanisztánban azt jelenti,hogy még xarabb lesz,mint vót.
csipetke
@kereső: 7:38/ 7:40 Nálunk volt magán-bölcsi,de elcuccoltak innen,mert a 95 e.ft-os díjat nemsokan tudták megfizetni.
A fidesz minden dolgot,ami a nép javát szolgálná,tönkrevágott.(egészségügy,bérek alacsonyan tartása,oktatás,stb)Nem azért mentek el a fiatalok többszázezren,mert itt sz@rul csinálják a mákostésztát.Most kapkod a fidesz,mert a qrvára dübörgő gazdaságukban nem lesz aki dolgozzon.Aztán ott van a katonaság létszámának az emelése,emberek honnan kerülnek ide is?Elmeroggyant banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.