Nem volt hivatalos átadója a Makó és Hódmezővásárhely közötti kerékpárútnak, meg a két település polgármester nem tudott megegyezni. Mintegy kétszáz biciklis avatta fel a Makó és Hódmezővásárhely közötti kerékpárutat szombat délelőtt. A két várost összekötő 30 kilométeres út másfél milliárd forintból épült. Közös hivatalos átadó nem volt, mert a két település polgármestere nem tudott megegyezni. Elegük van a politikai viszályból, a biciklisek maguk avatták fel a Makó és Hódmezővásárhely közötti kerékpárutat.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak rejtélyes mondat

elsősorban azért, mert a reconquistált (rém)HÍRTV adta közre

Arról számolt be a portál, hogy „Nem volt hivatalos átadója a Makó és Hódmezővásárhely közötti kerékpárútnak, meg a két település polgármester nem tudott megegyezni. Elegük van a politikai viszályból, a biciklisek ezért maguk avatták fel a kerékpárutat”.
Nos meg van a dolognak így is a maga pikantériája, különösen, ha az indoklást olvassuk: „A 1,5 milliárdból épített útnak nem volt hivatalos átadója, mert a két település polgármestere nem tudott megegyezni ennek részleteiről.”. Van min elmélkedni, hogy mik is lehetnek ezek a részletek.
Azonban az igazi érdekesség az az egyik vásárhelyi megállapítása: „Bár nem tudom, hogy Makóról hányan jöttek, az még rejtély számomra, de a polgári lakosság onnan is támogatta ezt a rendezvényt”.
Hogy mi ebben a poén? A városban Fideszes polgi és a 11fős testületben 7fős fideszes többség van!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: s most látom, hogy van még egy poén: a két város ugyanahhoz az OEVK-hoz tartozik!!!
Clavigo
Tállai mestert kellett volna felkérni az avatásra. Legalább ehhez ért...
lópicigáspár
@RonaGyuri: Van "szerencsém" személyesen ismerni Makó "városvezetését". Semmi közük a vezetéshez. Amit lézer mond az, van. Na most ugye Vásárhelyen, most nem föltétlen az van, amit lézer kitalál. Visszatérve a makói képviselőkre, van köztük minden, cirkuszi hangosbemondó, bukott benzinkutas, bukott tanár... Nem kell tovább részletezni!
solidedge
Ezt az állapotot belső Trianonnak nevezném. Szép lassan elszakadnak egymástól városok és falvak. Pesszimista vagyok, nem is remélem hogy ilyen magukat politikusnak nevező söpredék hatalma mellett bármilyen pozitív változás történne.
RonaGyuri
@lópicigáspár: bocs de nem figyeltél eléggé: ez annak szólt, hogy a POLGÁROK szembe mennek a város fideszes vezetésével! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.