Eddig csak bezárt múzeumokat és színházakat hozott a kormány kulturális politikája. A kultúrharc lendületet adhat az építkezéseknek, kérdés, milyen tartalomhoz készül a forma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt hívják ,,nagy ugrásnak, meg nagy seggre esésnek,, !!!
Nessy
Ami működik, azt szétverik, de amit helyette adnak, az nem igazán sokat érő. Talán, el kellene dönteni, hogy felújítanak, esetleg bővítenek egy épületet, és a funkciót megtartják, vagy újat találnak ki.
Most bele szerettek a betontömbökbe. Ha lehetne, betonnal borítanák a fél országot.
Már csak abban lehet reménykedni, hogy ami most éppen nem tetszik a regnáló hatalomnak, azt nem semmisiti meg, csak raktárba teszi.
Ami meg megtetszik, azt nem viszi haza mind.
kereső
Egyre inkább kezd ez az egész hasonlitani a "nagy kultúrális forrdalomra",ami Kinában zajlott Mao ce-Tung idején. Csak nálunk nem orbánnak lesz kis vörös könyve a "tudnivalókról",hanem kövérnek.
tudode
Ez igen! Egy mondatban két szó, amely AGYLÖVÉSRE utal!
.
Mit lehet kezdeni egy olyan gyülekezettel, amellyel
.
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hog...
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-..
.
Azzal a valósággal, hogy a BETONTEKNŐK orrba, szájba, MINDEN NAGY FÁNÁL épülnek, miközben a gyerekek futkároznak az iskola körül, v rossz időben a lépcsőkön, TORNATEREM hiányában.
.
El kell fogadni, hogy a "csuti" egy semmilyen, EKLEKTIKUS családból ragadta meg a kormánykereket, két ballábasként MÉG MINDIG KERESI a helyét, de valahogy a KULTÚRA művelése csak az ország házában a CSÚCSOSODIK KI:
.
------ Orbán Viktor élete legbátrabb válaszát adta a parlamentben
www.youtube.com/watch?v=VBnH7FCdaA0
.
Ennyi.és annyi, hogy RÁMÁSZTAK A KÉPVISELŐ ASSZONYRA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.