Levélben tájékoztatta az állami kukaholding az önkormányzatokat arról, hogy keressenek másik szemétszállító szolgáltatót. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt., vagyis az állami kukaholding arról tájékoztatta a Zöld híd szolgáltatóval szerződést kötő önkormányzatokat október végén, hogy október 31-ei azonnali hatállyal visszavonta a Zöld Híd B. I. G. G Nonprofit Kft. megfelelőségi véleményét – vette észre az Index. A levél indoklása szerint a Zöld Híd "„nem alkalmas az OHKT-ban (Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Terv) foglalt célok elérésére, követelmények teljesítésére”" tekintettel arra, hogy 2018 október 30-án a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának kellett gondoskodnia a szemét elszállításáról sok Nógrád- és Pest-megyei településen. Az NHKV azt kéri az önkormányzatoktól, hogy bontsanak szerződést a Zöld Híddal és szerződjenek egy olyan szemétszállító szolgáltatóval, amelynek adott megfelelőségi véleményt a kukaholding. A portál...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Biztos vagyok benne, hogy találnak egy alkalmasabb céget Mészáros cégei között, ami képes lesz a feladatot elvégezni igaz néhány 10 milliárddal többért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: Kettőt találhatsz! Több pénzért már biztos van jelentkező! Az majd hamarabb kap pénzt, mint a többiek!
kereső
@Nessy: jóóóóóóóóóóóó!, tudom,hogy a kérdésem csak költői! lehet.Bár igazán szeretem a "meséket"!-és ez tényleg igy van- az nem jelenti azt,hogy hiszek is bennük még mindig.
human
@kereső: Ettől tartanak sokan. Valaki felfuttat egy céget és akkor jönnek Orbánék, ellehetetlenítik majd vagy bagóért megveszik, vagy tönkreteszik.
kereső
@human: Van már rá "precedens"-sajnos nem egy,nem kettő! De eddig az önkormis cégeket békén hagyták-legalábbis nem lehetett hallani róla,hogy oda is beteszik a patást.Ez most ,igy nyiltan -hiába no, a szemét üzlet, az szemét nagy üzlet!!!
Nessy
Készülnek a jövő évi önkormányzati választásra?
bencemacska
@kereső: ma, 19:41
A szemét elsősorban a MAFFIA üzleti területe.
Mondja még valaki, hogy nem igaz Magyar Bálint elemzése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.