De a megjelent módosító javaslat szerint több beleszólást is kér magától abba, hogy hogyan osztják ki a civilek között a pénzeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Eddig is ő döntötte el kinek, mennyit.

Most már inkább adja lejjebb, túl sokba kerül nekünk az ő "civiljeinek" a támogatása.
Nessy
Tehát kapnának a civilek pénzt, de abban a pillanatban elvesztenék a civil jellegüket! Ha a kormány belevau, akkor már nem "civil szervezet"!
nevemnick
,,...a Nemzeti Együttműködési Alap, ami a civil szervezeteknek való pénzosztásért felel, és amelynek 9 fős tanácsának ELNÖKE a CÖF-öt, és így a kormánypárti BÉKEMENETEKET is vezető CSIZMADIA LÁSZLÓ. "

Nu, van valakinek kérdése az elosztással kapcsolatban?
Adományokat (hál Istennek) csak nagyobb civilszervezeteknek juttatnak, -amit a rászoruló emberek megsegítésére használnak fel- mert azok más elbírálás alá esnek, mint a támogatók által átutalt működésre felhasználható összeg. (ez pedig a ,,Soros törvény" szerint ha eléri a hétmillió forintot, akkor adóköteles...)
De ne legyen senkinek sem kérdéses, általában a fenn említett tanács általában nem a liberális, szociálisan érzékeny civileket dobják meg az elosztható lóvéval...
papa.49
@nevemnick: A pacákot kéne vagy száz felé elosztani !!!
Nessy
@papa.49: Meg van hozzá a "mérete és súlya"!
kereső
Kecske meg a káposzta -megvan mindenkinek? Az a csizmadia,aki cöf vezetőként arra nem volt képes ,hogy "tisztességesen"-lehet,hogy nem is ismeri a szó jelentését?-elszámoljon az MVM 500 millájával. Lesz itt kérem habzsi-meg dőzsi a cöf-nél, a ficsaknál.Sőt!!Ma olvastam,hogy rogán cilike szárnyai alá vette a "Mikulásgyárat",gondolom hozzá is jut belőle-mint civilhez ugyebár.
Lepényleső
...én meg akár a Mikulás is lehetek,ha már letudtam a napóleoni éveket?
menekült
Mitől civil szervezet az, amit az állam pénzel? Az nem állami szervezet?
RonaGyuri
s még mondják, hogy a hála nem politikai kategória! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bár a hála nem politikai kategória,

de a pribékeket akkor is jól megfizetik

Miközben ártunk és qurmányunk azon mesterkedik, hogy – egy csöppet sem törődve azzal, hogy ennek milyen szakmai következményei (az sem zárható ki, hogy nem is értik) lesznek – a tudományos élet finanszírozására és hasonlóan a kultúra támogatására rátegye a mocskod mancsát, külön pikantériája van a T/32392-es irományszámon a múlt hónap utolsó napján a derék Tönjény Sónyi által benyújtott javaslatnak.
„A Kormány megtárgyalta és elfogadta az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot, amelyet a Kormány nevében mellékelten benyújtok.” kezdődik a javaslat.
Az igazi poén túl azon, hogy a az arra érdemes szervezeteknek az „általuk gyűjtött” –ez kiegészítő támogatást megduplázták és tovább erősítették a határon-túliak vásárlására fordítható kereteket, az az, hogy a pénzosztásban a tervezettben csak szerényen az Alapként említett szervezet hatáskörét bővíti, a pénzek 85% feletti rendelkezést adva nekik.
Meg kell jegyezni, hogy ez az Alap az bizony „a Nemzeti Együttműködési Alap, ami a civil szervezeteknek való pénzosztásért felel, és amelynek 9 fős tanácsának elnöke a CÖF-öt, és így a kormánypárti Békemeneteket is vezető Csizmadia László”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.