Tett a kormány a dohányzás visszaszorításáért, bár az eredmény kétséges. Lázár János ötletei viszont nehezen vihetők komolyan.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Cserpákszarjankó ennyi volt a ,,tatyódban,, ez kevés, kurvára kevés mint te !!!
Grafix69
Lázár is elhúzhat a picsába , szivarozik aztán itt ossza az észt. Dohányoztam én is , hol igen , hol nem . Volt ,hogy 5 évig nem , jelenleg megint nem és remélem ez végleges lesz . Akkora baromságot kitalálni mint amit oda hányt az emberek elé még senki nem volt olyan ostoba . Először is , mindenkinek a saját joga ,hogy mit tesz a testével vagy a testébe , még akkor is így van ez ha a nagy nemzeti narancs szemüvegben ezt nem akarja észrevenni ez a megélhetési bűnöző . Aztán meg a másik dolog , mit képzel ez a barom ,hogy a dohánycégeket , ami rengeteg állami pénz forrást jelent , csak így meglehet fingatni egy ilyen faszfejnek . Mellesleg az egész csak egy elterelés a valódi szarról ami már nyakig ér . Aztán a nagy földesúr és kastély tulajdonos ( nem az én földemen van ) miért nem az italt szünteti meg ? Annyi ember döglik bele , ráadásul a részeg ember közveszélyes is , na miért nem azt tiltják be? Ja főzzél otthon pálinkát annyit ,hogy meg is fulladhatsz benne, az nem káros , nem hát csak éppen egymást verik agyon az emberek bebaszva . Vagy tán a kurva nemes vadászat ( szórakozásból állatokat gyilkolni ) előtte biztosan be kell venni egy két felest mert az olyan férfias dolog meg kurva hideg is van . Mennyen a jó picsába ez az elmebeteg , ingyen élő faszkalap .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.