A police.hu közlése szerint a rendőrséget vasárnap hajnali három óra környékén értesítették arról, hogy az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt egy férfit megkéseltek. A kiskunfélegyházi rendőrök 2 órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Egy olasz férfi nyakon szúrt valakit egy kecskeméti szórakozóhely előtt

Fotó: Pxhere.com

Úgy tudni, a szórakozóhelyen több személy között konfliktus alakult ki, és a biztonsági őrök kivezettek az utcára egy férfit. Ezt követően több vendég, köztük egy 33 éves férfi is az utcára ment, ahol eddig tisztázatlan körülmények között nekitámadt a már utcán lévő ismeretlen személy, és közöttük dulakodás alakult ki. A férfi egy késsel megvágta a 33 éves sértett nyakát, és több további sérülést is ejtett rajta. Ezt követően beszállt az autójába, és elhajtott a helyszínről. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyesen megsérült.

A rendőrök azonban két órán belül egy kiskunfélegyházi ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves olasz állampolgárt, akit aztán őrizetbe is vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Tények riportjában a biztonsági szolgálat vezetője azt mondta, hogyha nem szorítják el egy ronggyal a sérült nyakát, meghalt volna. Valamin összevesztek a kecskeméti diszkóban, a férfi megütötte a másikat, ezért a biztonsági őrök kivezették, ezután késsel ment vissza a támadó.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.