Az MSZP támogatja a béren kívüli juttatások megadóztatása elleni keddi szakszervezeti demonstrációt és kezdeményezni fogja a parlamentben a jelenlegi szabályozás megtartását.

Tóth Bertalan, az ellenzéki párt elnöke, frakcióvezetője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, ha ezeknek a juttatásoknak a kedvezményes adózása megszűnik, akkor a munkaadók nem fogják azokat biztosítani.

Közölte, a Fidesz-kormány "megfosztja" a munkavállalókat a lakhatási, az iskolakezdési, a munkába járási támogatástól, és havonta mintegy tízezer forintot húz ki egy munkavállaló zsebéből ezzel az intézkedéssel. Elmondta, a kabinet meg sem hallgatta a szakszervezetek vezetőit a döntés előtt, ezért szerveznek az érdekképviseletek keddre demonstrációt.

Az MSZP is tüntet a cafetéria megadóztatása ellen

A pártelnök azt mondta, szeretnék, ha a kormány visszakozna ettől az intézkedésekről, kezdeményezni fogják a jelenlegi adózási szabályok megtartását.

A szocialisták arra kérnek minden munkavállalót, mindenkit, aki érdekelt abban, hogy megváltoztassák a kormány "melósnyúzó törvényhozását", menjen el a szerda délután a Magyar Nemzeti Bank előtt kezdődő tüntetésre. Az MSZP országos elnökségének tagjai ott lesznek.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Fidesz akkor fog megbukni, ha új arcok, hiteles új pártok bukkannak fel, akik értenek a nép nyelvén, vagy fegyveres forradalom tör ki. Jelenleg egyikre sincs sok esély. A baloldal fel van háborodva, ha a Fidesz vezetői, valamint családtagjaik, haverjaik közpénzes pályázatokat nyernek, pillanatokon belül milliárdosok lesznek, és nem magyarázzák el, nem vesézik ki a nép számára, hogy ez miképp lehetséges, miképp történik. Nem tehetik, mert azok a törvények, az a szabályozás, ami alapján ez megtehető az ő uralmuk alatt is létezett, és nem biztosak abban, hogy köztük nem voltak olyanok, akik szintén visszaéltek vele. Sőt biztosak abban, hogy voltak, és ha ezt a fidesz napvilágra hozza, vissza nyal a fagyi.
civilhetes.net/sites/default/files/kepek/kep_-_fagyi_visszanyal_0.jpg
youtu.be/fBtUSI5Afkg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.