Mekkora az a szeméthegy, aminél dönthet úgy az illetékes, hogy be kell vetni a polgári védelmi szervezet mozgósítását és állampolgári feladat lehet-e az elszállítása? Hozhat-e a postás behívót a gyanútlan és vétlen "bárkinek"?

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Én szeretném látni, hogy pártunk és kormányunk tagjai elöljárnak. Ahogy azt a kommunista szombatokon? Vagy akkor sem? Ki emlékszik mindenre.
kereső
Mindenki döntse el maga a kérdést, az alaptörvény XXXI. cikke alapján:
4) Magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárok számára rendkívüli állapot idejére - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - honvédelmi munkakötelezettség írható elő.

(5) Magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárok számára honvédelmi és katasztrófavédelmi feladatok ellátása érdekében - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - polgári védelmi kötelezettség írható elő. *

(6) Honvédelmi és katasztrófavédelmi feladatok ellátása érdekében - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - mindenki gazdasági és anyagi szolgáltatás teljesítésére kötelezhető. *
Rendkivüli állapot van még, a migráncshelyzetre-és a terrorfenyegetésre való tekintettel?-megvan hosszabitva Lovasberényig.
Dr plágium
Fizetünk a szemét szállításért...
Véleményem szerint akik felvették a milliós fizetéseket a semmiért most vezeklésként szállítsák el a szemetet ingyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 27., 06:31
Pataky Attila: a táltos dobommal űztem el a felhőket
Itthon - 2019. May 27., 05:35
Most az a baj, hogy sok az eső