Szökünk a sötétség felé. A NKA honlapján a szerződéssel rendelkező miniszteri támogatottak októberi listáján a legnagyobb támogatás erre a tételre jutott: „DEMJÉN FERENC 2018. ÉVI SZUPER KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A BUDAPEST ARÉNÁBAN” A rendezvény kb. 12 500 férőhelyes, az átlagos jegyár 10 ezer forint, tehát teltház esetén 125 milliót hozhat, és szépen fogynak is a jegyek. De aRózsa Recrods Művészeti és Kulturális Kft.-nek Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter így is biztosított 25 millió forintot. Demjén Ferenc korábban egy úszóhimnuszért kapott 5 milliót az államtól. 2007-ben, a Fidesz sajtóosztályán dolgozó Kaminski Fanny és Habony Árpád esküvőjét egy kisebb Demjén Ferenc-koncerttel dobták fel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@Horizont: Tudom, csak qrvára begurultam. Az oktatás, az egészségügy romokban, a kultúra megfizethetetlen, színház, mozi, könyv irreálisan magas árakon hozzáférhető...ez meg oda bassza azt 25 milliót a demens rózsinak...akinek egyébként telt házas koncertjei vannak tisztes bevétellel.Ne értsd félre, szeretem ezt a hülye rózsit, de lenne jobb helye is annak a 25 milliónak... Mondjuk egy iskolában, vagy egy kórházi gyermek osztályon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@yazo64: rózsinak ott van neki a szomszédban mindkettő. Szigetvár meg Sasrét. Csak a kisvasúton állítólag szédül...
Jozefina
Demjén nyelve betalál a megfelelő helyekre!!!
Ha már volt 25 felesleges millája ennek "szenilis" vénembernek, akkor adhatoot volna Bródynaki s belőle!!! ?? Igaz Bródy más hangon énekel más szöveget, de ő nem hazudtolja meg magát!!!
444.hu/2018/11/05/brody-janos-dala-az-emberrol-akit-a-hazaja-nem-szeretett
Desischado
Mindig utáltam demjén rózsit. Mennyire kell lealjasodni ahhoz, hogy pénzt fogadjon el, és nyaljon egy ilyen bandának? Arról nem beszélve, hogy száz fontosabb helye lenne ennek a pénznek!
kisrigó
Na, majd a művészeti TAO pénzek is így mennek a "megfelelő helyre", ha az állam osztja el központilag!
Ludmilla
a részeeges talpnyaló jutalmazása helyett a kórházakat kellene rendbeszedni
papa.49
Bolondkasler esetleg valamelyik kórházra is költhetted volna azt a pénzt, ja de akkor nem kapod vissza a felét zsebbe !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.