Jobbikos képviselők kérdésére árulta el a belügyminiszter, hogy Orbán repülései közben is él a TEK személyvédelme, amit a magyar költségvetés terhére látnak el.

Miután szeptember végén az Átlátszó megírta, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök legalább egyszer egy magángéppel utazott ki a Videoton külföldi focimeccsére, a Népszava kérdésére Havasi Bertalan sajtóelhárító államtitkár azt felelte, hogy 

Orbán Viktor a MOL-Vidi FC minden mérkőzésére el szokott menni. Az utazások során a focicsapat tulajdonosának vendége, és ugyanolyan módon utazik, mint a MOL-Vidi FC többi vendége. Ez eddig is így volt, és ezután is így történik majd.

Mindez a magyar adófizetőknek egyetlen forintjába sem kerül.

Hiába állították az ellenkezőjét, Orbán repülgetései közpénzbe kerültek

Orbán Viktor miniszterelnök Sanghajban feleségével, Lévai Anikóval, akik az első Kínai Nemzetközi Import Expóra érkeztek.

Fotó, címlapi kép: MTI/Hszinhua

A 444 cikke szerint ez azonban nem annyira pontos, lévén, hogy jobbikos képviselők (Mirkóczki Ádám, Pintér Tamás, Szilágyi György) írásbeli kérdésére Pintér Sándor belügyminiszter a következőt felelte:

a kérdésekben szereplő országokban – Bulgária, Oroszország, Egyesült Királyság, valamint Görögország – történt tartózkodásakor a miniszterelnök személyvédelmét a Terrorelhárítási Központ látta el, költségvetése terhére.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hallott valaki Havasitól egy igaz szót is ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Hallott valaki Havasitól egy igaz szót is ?
Aki Én
@justhpeter: Ez igaz lehet, kinézem belőle:

,,Ebből a dobozból ivott a miniszterelnök a dunaharaszti Coca-Cola-üzem avatásán. Elkértem tőle a dobozt, amit azóta többször is megmentettem: egy kolléganőm – nem tudván, hogy ereklyéről van szó – összegyűrte. A takarítónők is mindig szemétnek nézik, ezért tettem ki ezt a cetlit, hogy műtárgy, ne dobd ki.
RonaGyuri
@justhpeter: pedig most igazat mondott: ugyanolyan módon utazik, mint a MOL-Vidi FC többi vendége. Azaz a TEK védelmét, persze ők is közpénzből, a többiek is élvezték! =))
balos
Akkor,most megkövetem a hülyéket:Mert nem minden hülye fideSSes,de minden fideSSes hülye!
desiro
@desiro: Lehet, hogy verés után volt???
desiro
@Shikari: TE IDIÓTA NEM ERRŐL A REPÜLÉSRŐL VAN SZÓ, HANEM A HOBBIÁRÓL?
Olvasd el a cikket még egyszer!!!
desiro
@desiro: ne válaszolj nem érdekel!!!
cikicakk55
@Shikari: A miniszterelnöknek nem kormányfeladat a focimeccsek látogatása,ráadásul egy egész rendvédelmi csapattal felszerelkezve. Milyen lenne már,ha annak idején én mint ápolónő a saját szórakozásaimat a kórház pénzéből oldottam volna meg ( strand belépő, nyaralások, ruhavásárlás, saját családtagjaim gyógyszerrel való ellátása, stb) Orbánnak a hobbija a meccsek nézése és nem feladata.A dolga a többi országgal való kapcsolattartás és a választók által ráruházott feladatok elvégzése. Én nem szavaztam rá,de gondolom akik rá szavaztak nem a meccsekre való utazgatások miatt szavaztak rá.
Eladott Ország
A lekötelezhetetlen felcsúti istenkirály – aki eddig sem érezte kínosnak, kellemetlennek és vállalhatatlannak, hogy a kormányzása idején milliárdosra hízott Garancsi Istvántól (aki legutóbb egy 25 milliárdos állami megbízást szakított) szájbatekert luxusrepülőzést kap ajándékba (ami nem is ajándék, hanem fasztudja mi, ezért semmi közünk hozzá) -, az év vállalata díjjal tüntette ki Garancsi István cégét, a Marketet. Erről ennyit, alattvalók! Ha támadják, még azért is meghosszabbítom Lovasberényig. A sajtó elől gyáván menekülő, a rajta lévő ruhadarabok rángatásába és a szája nyalogatásába kapaszkodó miniszterelnök a sajátjai közül üzente meg, hogy a korrupció tagadásának legkézenfekvőbb eszköze, hogy szemrebbenés nélkül rátesz még egy lapáttal az erkölcstelen, vérgeci húzására.
csak úgy....
@Shikari: tibike! a magánkiadásait is? a hobbiját? te normális ?
csak úgy....
@Shikari: tibim! most össze is csinátam magam bánatomba ! :) te annyira hülye vagy,hogy az már szívderítö ! mátu kezdve lacizlak,ha megengeded? ;)
lacikám,te mellé beszélsz, a privát röpcsizést egy normális országban a politikusok maguk fizetik,mert ha nem és kiderül,akkor röpülnek!
érted laci?
namihami
Jelentkezzen az a hülye, aki mindazt elhiszi, amit ennek a csicskának elmondásra kiadnak, napiparancs keretében.
Aki Én
@Shikari a magányos beteg: Na, mi van Béla, engedett a gazdád farizma, elmúlt a szorulása? Mindjárt kidugod a fejed egy-egy pofonért? :)
Aki Én
@Shikari a szellemi topronygy: 11:24 Ez így igaz. Pedig nem kéne mert törvénytelen.
kokopelli
@Aki Én: ...hát nem ismered a történelemből az "uraságok" szokásjogát?Egyszer
repült,mindig repülhet! A pórnép meg ujjong! (;-))
csak úgy....
@Shikari: neked lacikám, már csak egy használt alsógatya köne a viktortól,hogy mindíg a közelében érezd magad...
cikicakk55
@Shikari: Egyetlen Miniszterelnököt mondj,aki a hobbiját közpénzből fizette.Nem a szívem csücske Fletó,de Ő például kerékpárral ment dolgozni a Parlamentbe,testőrség és golyóálló mellény nélkül. Talán ha nem haragítaná magára az ország nagyobb részét( mert azt te is tudhatod,hogy az a 2,6 millió szavazó csak csalás árán lett annyi . Nem csak a Magyarok nagy része látná már szenvedéllyel,de Európán belül több az ellensége mint a barátja . Hidd el a holdudvar is nyugodt szívvel hátba öngyilkolná,ha már nem lenne hasznuk belőle . Jogos a félelme,mert nem életbiztosítás amit politikailag kavar,de ha meccset akar nézni akkor fizesse a TEK és a repülőgép kiadásait. A vól a több ezer millióból már vehetett volna több repülőt is . Nem hülye a nép,hogy minden tender nyertese sok száz milliót perkál le neki. Azt is tudjuk,hogy Lölőke épp annyira bamba és hülye mint 2010 előtt volt,és semmi vagyona nincs amije van az a biztos életfogytiglan,ha csak véletlen nem mérgező meg magát
Papuska1
Ez mérhetetlenül kisstílű és primitív! Egy miniszterelnököt mindig komoly védelem illet meg, akárhol van. Putyin, vagy Merkel érkezésekor a csatornát is lehegesztik mindenhol, ahova megy. Macron sem kap kisebb védelmet. Orbán, ma közép-Európa vezető politikai egyénisége, nemzetközi ismertsége és eszmei súlya ma már a legnagyobbakkal vetekszik. Egyébként a meccset rendezők és a fogadó országok fel sem említik, pedig nyílt titok, hogy a fogadó országokban is százas nagyságrendben mozgatja meg az ottani titkosszolgálatot az ottléte. Ez nyugaton és most természetes.
advocat
Hasonlítsuk össze Lölőke és Gyurcsány vagyonát. Az egyikről tudjuk kié.
csak úgy....
@durbincs: gratuláltál már a szakállas concsítának a szüli naptyán?
nem vagy ma formában miki? ,...csak nem a tibi rendezett le? ...akarom mondani,laci?
csak úgy....
@advocat: azt hasonlítsd össze,hogy mijük vót a rendszerváltás elött,... abból az adatból köll indulni ...
mackoka46
Jaj istenen ezt a pár milliót firtatják, az ellopott euró csilliók helyett.
csak úgy....
@durbincs: kapsz 1 eurót,ha egyszer kitalálsz valami okos kérdést ,és nem mindíg ugyan azt...,OK,legyen kettö,hogy mit nem áldozok unalom ellen...
különben,-te nem az originál durbincs lehetsz,... laci,tibi?
Lepényleső
Ugyan van-e épeszű ember,aki ezt nem tudta eddig is?
juttka
@csak úgy...: Szegény m.eln.-künk a 700 Ezres megtakarításából hogy fizessen magánrepülőutat?
solidedge
Ha jól emlékszek Havasi egyszer igazat mondott, de azonnal kijavította a tévedését. Ha valaki a Fidesznél káromkodik, vagy igazat mond pártfegyelmit kap.
simmering73
@bakcsubakka: A kollégája durbincs meg a recskarém.
nevemnick
@Shikari: hiába a hatalom, ha tudás nincs mögötte, csak a gyűlölet... és ebbe fogtok hamarosan belebukni.
Clavigo
@Shikari: Nehogy össze sz@rd magadat az erőlködéstől...
papa.49
Szevasztok ! Miért kérdés ez szerintem mióta me. egyetlen petákot nem fizetett csak a tatyójának vett állítólag jegyet a vonatra HAHAHA !!!
Ez egy jellemtelen, hazug, szarjankó nem egyéb, a két A 319 is azért kellett, mert az amcsi elnöknek is két 747. áll mindig útra készen, a büdös geci majmolja az USA. elnökét, ha már ő nem lehet ott elnök itt adja elő a rossz formáját !!!
Aki Én
@Pa-puska1: Megint rosszul sültél el. Itt a hazudozásról, a mellébeszélésről és egy privát, hobbi útról van szó.
Szerinted Putyin ide titokban jött meccset nézni? Micsoda beteg hasonlat ez? Semmi köze a témához, totál rossz a megközelítés. Te az almát hasonlítod a körtéhez.
Vagy szerinted milyen nemzeti érdek az, ahova orbán titokban egy strómanja magángépén megy közpénzből? Már maga a gép is közpénzből van, hiszen kizárólag túlárazott állami megrendeléseken gyarapodnak ezek a NAGYMAGYAR vállalkozók.
Egyébként ha erről kérdezik, az messze nem magánügy. Pláne, ha a te érveid alapján tekintjük.
Nem csak bosszantó, de kimondottan káros a szervilitásod :(
Aki Én
@Shikari a beteg: A történelem megmutatta, hogy csak idő kérdése, és a magadfajta hazaáruló uszító kisebbséget előbb kitömik :)
kokopelli
@cikicakk55: ...még a fiát is elvitte magával Rió-ba,mert nem csekkolta,hogy
az nem a kertvégi "körülß@ros" már újkorában defektes stadion!Egy vendég sem
cipelte magával a "DISZPÁHOLY"-ba a családtagját! A nemzetveszejtőnél valami
nem működik normálisan!!Amit ő akar bebizonyítani az nem "virtus",hanem a "vírus",
a javából! Nem veszi észre,ha ő valahol megjelenik,a többi kormányfő a szomszéd
szobába megy át röhögn!? Amikor megáltllt a pódiumom a mikrofon előtt a függöny
mellett,és csuti-angollal kérdezte,hogy van-e kérdés,síri csend fogadta és "jobbra el"
volt neki!A hallgatókat nem is mutatták!...miért is? (;-))
cikicakk55
@Shikari: tegnap 8:17
Miért jössz ezzel,hogy tegyünk feljelentést ha csalást gyanítunk( tudunk) ? Te is tisztában vagy vele,hogy a tákolmány megszüntetésével és az átírt törvénykönyve hivatkozva egyetlen Fideszes sem követ el bűnt. Polt Petya a garancia rá. Gyurcsány horgász hobbija semmibe nem került az államnak. Tudtommal nem rendőrségi kísérettel járt horgászni és egyetlen mesterséges hálás tavat sem építettek a kedvéért. A Csuti hobbija viszont milliárdok a került és kerül ma is,mert a kongói stadionokat és a botlábú focistákat fel és el kell tartani. Ahová megy meccset nézni és ott költenek a biztonságára akkor főleg nem értem minek viszi magával a magánhadseregét ? Mint már írtam is,nem kéne annyi ellenséget kreálnia és akkor járhatna nyugodtan egyedül is. Előbb- utóbb úgy is akad egy tököm ki van vele ember,aki kilövi bár mennyire is körbe veszik. Legfeljebb a testőrök hősi halottaká válnak. Hidd el érik rá a dolog a háttérben
Aki Én
@Shikari a buta ánuszlakó: 11:04 Mindig elfelejted azt a tényt, hogy kevesebben szavaztak orbánra, mint az ellenzékre. Miért mindig ti, a kisebbség vagytok a leghangosabbak, legbutábbak, legaljasabbak?
Ja, hát pont ezért vagytok kisebbség.
papa.49
@Aki Én: Tudod az a kurva EGY BIT, az a hibás azért nem tudja felfogni ))))))))))))
nevemnick
@Shikari: (08:06) a te gazdád kezdte 2002 után a gyűlölködést, 2006-ban meg folytatta, majd 2010-től meg népellenes lett, csak a haveri köre a lényeg, az ilyen olcsó jánosokat, mint te, magasról fekáliát ejt rátok, ami lassan betakar benneteket...

:D
cikicakk55
@Shikari: tegnap 11:04
Az áprilisi elcsalt választások után 2x is 100.000 ember ment el tüncikézni Budapestre. Persze a Békamenetet sokkal könnyebb megszervezni,hisz közpénzen Budapesti kirándulást szervezni jó házi pálinkával hangulatossá tenni az utat könnyű. Úgy hozzon annyi embert a Fidesz,hogy nem pénzelik a buszokat,vagy ha pénzelik,akkor a saját pártjuk pénzéből tegyék és ne közpénzből. Szerinted kinek kösznhető az a törvény,hogy aki hangosan tüntet,az büntetendő,mert zavarja más emberek nyugalmát.Már pedig csendben tüntetni teljesen felesleges. Mi gondolkozunk erőszakkal? erőszakról? Nem a nép pusztítja a kórházakat,terjeszti a kórházi fertőzéseket.Nem a népre költik a milliárdokat,hanem stadionokra,botlábú focistákra. Az elvetélt gázszerelő sem véletlen 2010-től világosodott meg. Nem kell hülyének nézni a népet,csak tehetetlennek.Elvették minden jogunkat.A rendőrség, a katonaság, az ügyészség Orbánod kezében van. Nem mondták ki,de szerinted hány Fideszes politikust csuktak le eddig csalásért,lopásért,korrupció elősegítéséért. Nem mi gyilkoljuk le Orbánt,Ő maga nyíratja ki saját magát,mert egyszer tényleg tele lesz a töke valakinek és ahhoz egyetlen ember is elég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.