Ismeretlen okból a nyári szünet végén kezdték felújítani az egri tankerülethez tartozó ostorosi iskola tetőszerkezetét. A munka elhúzódott. Az őszi szünet után sem lett kész a tető.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Emmi mi a kurvaanyátokat csináltok a klikkel karöltve ???
nezelodo
@papa.49: Jaj, papa, nézd a jó oldalát! A mi félistenünk még azt is el tudta intézni, hogy amíg nincs tető, addig se eső, se hideg ne legyen! Azt ne kérdezd, hogy ez hogyan sikerült neki? Talán családilag valóban nagyon jó keresztény és a jó isten is a kedvében járt.
csipetke
Be kell költöztetni őket valamelyik üres stadionba.Annyi van mint a kórság.Így legalább ki lenne használva
nezelodo
@csipetke: Lári-fári, ott is hideg lesz, ha megembereli magát legalább a Mikulás vagy a Jézuska, tudod a csoda fűtött gyepes grundoknak sincs már fenntartója, mert nincs rá pénzük. Tudod úgy jártak, mint akik elhitték, hogy Tündérországban élnek már, és megvették a csoda automata mosógépet, de kikötötték közben a villanyt, ráadásul a mosógépen meg billeg a teknő!
papa.49
Észt ne keresünk a működésükben, mert NINCS NEKIK, csak annyi, hogy nem szarják tele az udvart mint a csirkék !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.